Puiuti de Randunici 2008!! (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel, ura ptr big-kk cel normal la consistenta , brava ca te simti mai bine, si sa te insanatosesti de tot azi....haaai, cel tarziu maine ! nu am gasit pe acolo pozele, nu stiu cine le-a papat; am sa mai trimit odata, dar acum nu am timp. a plans de s-a saturat soricica mea, acum a atipit si profit sa ma spal repede - ca m-a umplut de lacrimi, bale si alte secretii - ca mai la ora 13 tre sa fim la doctor! mai da ce de comori ai pus tu acolo . sa nu stearga ursu, sa mai dea un ragaz, ca eu nu am apucat sa "fac provizii" ! gata, va -icesc si cred ca mai apar diseara pe crenguta. daca nu oi buhuhui iar singura !
aa, ca era sa uit: mimo "da-i un branci" la starea asta, ca n-are ce cauta la tine-n casa! las-o mai pe octombrie incolo cand se "nasoleste" vremea afara !
gata, chiar fug, ca acus ajunge randunoiu si noi nu suntem gata!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Moama da ce-ati mai buhait azi noapte...

Mimo imi pare rau ca nu ati mai plecat niciunde. E nasol, mai ales ca te pregatisei de plecare...

Liana eu zic sa-ti invingi totusi teama si sa-ti iei carnetul de conducere. E tare nasol sa depinzi in permanenta de cineva cu masina. Nici nu ai idee ce senzatie de independenta ai cand te sui la volan si stii ca poti sa pleci oriunde vrei tu!
Bafta multa la doctor astazi, si sa vii cu vesti bune!

Ariel si tu cu boala? Tratazea-ta bine si ai grija de tine!
Ma duc acum sa ma delectez cu cutia cu comori

Cami cum e cu mopurile, mai ai timp sa respiri?

Mihuta am vazut-o pe dragalasa de Andra! Mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult cu tine

Simo

Vali data viitoare trebuie sa ne intalnim mai devreme sa stati si voi mai mult! Mai ales ca acum se mai termina cu canicula si o sa mai fie si dupa-amiezile respirabile.

Luny felicitari pentru masina de spalat Ah, cat va invidiez pentru piscina. Distractie si balaceala placuta.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mama mamei ei de treaba, ca sa ma exprim asa...daca nu mi-as fi facut iluzii (valu/malu/pesteanu) acum nu eram asa deziluzionata si nu-mi mai statea casa asta in cap...am visat numai porcarii, de mult nu mi s-a mai intamplat
Tata si fata s-au dus la raliul lu' peste fript sa-si sparga timpanele, vladut a mancat fructele in acelsi timp/ritm si mod ca sanziana pt ca-i era somn deja si asa face, nu te mai intelegi cu el...acum trebuie sa gatesc ca ieri toata ziua m-am perpelit gandindu-ma daca mancarea aia era proasptata su nu pe caldurile astea
Lianabafta la control, stiu ca doctorii "mor" dupa listutele alea Am vazut pozele cu "deja vu", aia cu scoica zici ca-i copy/paste
Camimai sunt bilete la Cohen...el TB , tu concert! Fair enough, nu?
Arielcand te citesc, eu imi imaginez filme d-alea cu epidemii masive, cu oameni mascati care iau probe, cu ambulante sonore sa stati in casa, da?
Lunyvreau sa stiu si eu povestea cu masina de spalat , "sa ma rad" si eu
Sovi concertul e pe 21 sept abia, mai am de asteptat...poate un techirghiol sa mai mearga?
Ursuleatanu esti normala
Si daca am uitat pe cineva, bucurati-va ca ati scapat de neuronul meu nervos /deprimat/nervos/deprimat/etc/etc

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai mai mimo! ce te legeni?? papa niste ciocolata, cica alunga depresia:)...aaaa, am uitat sa-ti zic ca nu am reusit sa fac nimic cu cd ul de la tine, cu mozart...asa ca te rog sa mi-l mai dai, probabil cand ne intoarcem de la mare. nu suni maine la iri travel? poate mai au ceva locuri pt we 5-7 sept?

am facut comanda de lapte la babypoint si au trecut deja 2 sapt. si nicium semn...fetele care ati comandat la ei, cat a durat???
am primit ieri la posta hotararea ca mi s-a aprobat acordarea indemnizatiei....eu speram sa o iau de luna asta, insa scria ca se da in perioada 10-20 a lunii ...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Poze de la intalnirea de aseara

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Lianaam uitat pozele sunt acolo, doar ce le-am mai vazut eu inca o data
Cineva , nu spui cine dar banuiesc eu (Zoze )fu p-acolo,facu nitica ordine si grupa mailurile pe tematici Asadar, in stanga jos, la photos, te gasesti pe tine si pe Teolina ta in toata splendoarea voastra Si cand zic splendoarea stiu eu ce zic, ca m-am mai uitat o data la poze, am zis

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ariel, am chiar doua prietene la mine de aseara, una dintre ele cu un bebe de 3 luni. E spectacol aici cu stumfii si cu Alex care incearca sa-i dreseze
Kia, am terminat repede ca am avut ajutoare
Mimo, tare as veni la concert dar inca sunt cu papa lui Luca la purtator
Liana, dulce tare Teo a ta. Cred ca am gasit pozele in My Photos pe mail-ul nostru(sau va confund???). Sa veniti cu vesti bune de la dr.!
Prietenele mele fac paste carbonara, iar s-a dus dieta mea...
Super pozele de la intalnirea voastra, tare as vrea si eu sa va cunosc "live" dar sunteti cam departe. Va pup virtual si va doresc o sambata linistita ...la umbra aerului conditionat

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

kya, dragute pozele! iti sta tare fain satena!
mama dar chiar ca s-a schimbat multttt omu' lui sovi!!
iote si pe pucca! ai tinut afisul de data asta?:)))
vali, mi se pare sau si tu ai slabit destul de mult?
mimo, daca vrei vin eu sa te pup, sa-ti treaca supararea:)) imi iau un costum d-ala galben ca-n filmele cu contaminati:)
liana, bafta la dr.!

mey, teo s-a culcat iar!!! fara sa manace...ultima masa a avut-o la 5.30!!! pana acum s-a hlizit, a lopatzit din picoare...deci evesel, nu apatic ca acum 2 zile...dar nu are pofta de mancare

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Am vazut poze , acum imi pare rau ca nici in parc n-am venit De la doctor mi se trage, de cand "m-am dus bou si m-am intors vaca"
Am vazut cum s-a topit familia Sovi, randunoiul a intinerit 10 ani...Sovi mama, daca mai slabeste 10 kg vezi sa nu alerge dupa pustoaice, ca prinde viteza
Am vazut si "eu si zana" si inca ma mai gandesc cine era "eu" si cine era "zana"
Am vazut de fapt tot tineretul cu copii mici si ma simt "balena ucigasa" batrana si bolnava Ma duc sa ma legan in continuare
si nu uitati ca v-am iubit!
Edit :
Ariel hai de ma pupa , macar sa nu zic ca nu ma iubeste si pe mine cineva!Desi, de mine nici virusii nu se lipesc, au si ei mandria lor !

poze

Mergi la inceput

hey, tanti "orca", dar vad ca esti suparata rau!!! nu merge cu cioco? incearca cu liquior de cioco:)

liana, am gasit si eu pozele....am luat-o eu pe aratura sau am dreptate??? ca teo a ta seamana cu teo a stelei!!!

ca tot am vazut poze,mi-am adus aminte de dalv si gemeneii ei...DALV, daca ne citesti, hai, povesteste-ne si noua in ce stadiu e procedura de adoptie, ce fac puii mici???

marcel si cu fiu-su sforaie de rup patul! parca vad ca atunci cand o sa vreau sa ma intind si eu o sa-i apuce "tropaiala" pe amandoi! le arat eu lor !!! ma bucur ca am lasat-o pe alex la tara...am avut emotii, ca inca nu era bine 100%, dar sunt sigura ca va fi mult mai bine decat in bucuresti. a asa un aer superb acolo, la valeni...uite cami, asta e un motiv pt care vreau sa plece al meu in TB, ca sa fug si eu cu ai mei la valeni:)), ca daca e si el nu avem loc in masina...
si, am carnet, dar nu voi conduce NEVER!

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput