Puiuti de Randunici 2008!! (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
tare bine a fost aseara, altfel trece timpul la plimbare cand mai ai cu cine vorbi de una, alta...numai mamici frumoase si bebei deliciosi! desi aveam aparatul la mine, nu am facut poze..nu stiu de ce..asa ca astept fetele care au facut!
mimo ce nasolie ieri cu plecarea...imi pare rau..
simo ce faci bre, pui buza? sa treaca, si eu mai simt asa cateodata..na, asta e..nu ai plecat inca?
pentru toata lumea, cu frisca??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

poze si filmulete noi

p.s. am uitat sa va raportez o noua cazatura mica.. azi dimineata (pe la 6.30-cum se trezeste ea) am adormit langa ea, asa imi era de somn, si numai ce o aud scancind langa mine.. aterizase in popou intre pat si patutul ei... si randunoiul dormea de n-avea aere.. dar pe mine ma pufnise rasul (sunt denaturata, asa e?)

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Simo

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce Andrutza razacioasa, mai!si ce lipaie la suc!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!!Hai ca am facut si eu ochi! I-am trimis pe baieti afara, sa ma relaxez si eu pe net!

Despre aseara, chiar credeam ca nu o sa ma vad cu nimeni , dar am fost inspirata sa arunc nr meu de tel! Chiar ma bucur ca de data asta am reusit sa ne adunam 7 randunici..

Am vazut pe viu "zvarcolirile" lui Mufa, care e la fel de mortal ca si in poze si filmulete... Am participat in direct la masa lui de seara..a mancat cu o viteza..L-am pus si pe Matei sa ia aminte, sa faca si el la fel cand o fi momentul... Si am ras copios la aventurile masinii de spalat...

In sfarsit, ne-am cunoscut cuscrii. Pucca, incantata de cunostiinta!! Am incercat sa-l intreb pe Matei ce parere i-a facut Biencuta, dar era prea obosit! Lasam pe azi discutia! Copiii nostri s-au cunoscut si au si dormit impreuna!!!Precoci, frate!

Sovi a aparut foarte relaxata, fara Sashone, care numara bucatile se piatra cubica din parc, cu tati! I-am facut galerie lui tati care a slabit 10 kg si e hotarat sa mai dea jos inca 10!

Peste familia Biban ( a se citi Kya + Sanzi+ tati) am dat din intamplare, mergeam unii langa altii fara se ne vedem . Bineinteles ca aparatul foto era la loc de cinste ...asa ca asteptam poze!!!

Stela, mi-a parut bine sa te cunosc, desi noi am plecat destul de repede!! Alta data poate ne vedem mai devreme, pt ca noi avem program si daca-l incalcam..e de rau!!!

Tot putin am vazut-o pe Andreiuta, care e la fel de pufoasa ca si Matei. N-a vrut insa sa stea de vorba cu mine, pt ca era prea multa lume in jur si trebuia intai sa se obisnuiasca cu atmosfera.

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2041197080103382524nuIXjo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mihuta, multumesc pentru linkul cu statiunile! La mangalia cum merge tatal tau, cu billet de pensioner, sau se cazeaza la particular?
Am vazut pozici cu razacioasa!
V-a iertat socrela ca v-ati dus in fundul lumii?
E tare micuta ta daca doar scancea dupa asa o aterizare!

Ariel, se putea sa nu vii tu cu un articol bazat?

Monix, si ce daca ai ramas in Buc, uite ce aproape esti de noi :)
Ce-am mai ras de pozicile cu laptopul si cu evadarea din scoica si cu pestisorul de aur!
Si mie imi place Calimanesti, dar mama fuge de aerul prea tare ca cica o doare gatul.
Ostoiala placuta la Cohen!

Hip hip-uraaaa pentru claudia99 si Olguta!la multe intalneli!

Kya, brava, ati mai facut un pas spre rasul in hohote. Data viitoare va invat cum sa o aruncati de la unu la altu
Ariel, vezi partea buna, pan ape intai veti fi o familie resetata, carcaiash-free.

Liana, o sa arunc un ochi si pe Olanesti &Amara

eu ii cant lui sash dupa melodia cornuletului"sashulet de lapte, bine ai venit in viata mea, multumesc din toata imima......."

pup

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

hai ma simo , ca mai plictisitoare ca mine nu esti ! eu vorbesc mai singura de vreo cateva nopti (sau dimineti...)!
ahaaa, care va sa zica asa ursule, asta faci tu cand "tastatura nu-i acasa" !
vroiam sa mai zic ceva? cred ca mai aveam de zis ceva cuiva, dar....cui? ei, sunt emotionata ca mergem la doctor azi! sper sa nu ma intorc si eu si sa dau copy/paste la ce a zis mimo :am plecat...si m-am intors !am listuta de intrebari pregatita;e rezonabila, nu am scris tot, "potentialul" meu e muuult mai mare ! oare ma scoate afara imediat ce scot eu lista?

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Azi noapte a adormit destul de greu, la 10, dar s-a trezit doar la 2 jumate si definitiv la 5 jumate! Noroc cu tati ca l-a luat in sufragerie si am dormit si eu pana la 8...

Mergi la inceput

Vorbind aseara cu sotul , am constatat ca figurile lui tati de Mufy si mami de Biencuta ii par foarte cunoscute, desi nu vazuse poze cu ei... mai cautam, sa vedem de unde ii stie..

Valentina si Matei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Simo, ar fi o varianta sa luati laptopul , dar cred ca mai rau va veti enerva fie ca nu va merge bine, fie ca nu se va vedea bine..

Mimo, Vladut la laptop..

Mey Ariel, boala asta si-a pus in cap sa va ia pe toti la rand!!

Liana, ar fi cazul sa vii si tu la o intalnire de-a noastra..parca stai pe langa Sovi..poate va combinati cu transportul....

Olgutza si Claudia , cum v-ati dat seama ca sunteti pe acelasi forum? Ca parca nu prea-ti vine sa spui din prima: Eu scriu pe forum!!!

Vedeti, daca am trimis baietii afara, am timp sa fac si scrisorici!

Mergi la inceput