Sezatoarea canadiana (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

NA`ziua.
Diseara trimit poze, cum ziceam, n-o sa am timp sa ma fitii intre mesaje private si aici sa vad cine le vrea, svp cereti-le pe PM (pentru cine n-a facut-o).

Lorelaim, s-o lamurim, biserica aia era un mesaj pt Lorelai, nu pt. tine, ca si venitul la Montreal cu frigul :)) Voi incerca sa scriu ceva genul Lorelai - Otawa, ca sa fie clar de-acum.

Pusi,
pe diseara
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Monica, nu te mai gandi, aia nu era casa voastra.

cge, asta da gandire pozitiva

Am o istorioara tare funny pentru voi putin mai tarziu, cand voi putea scrie mai mult (ce cadou mi-a facut sotul meu noaptea trecuta pe la ora 1 )

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sambata e mutarea, joi e closing day, am dat si biletul la Celine Dion Laureijr, sa se bucure ea de concert...

eu sunt deja cu nervii la pamant, ferfenita, si am impachetat doar jumate de casa

am fost ieri la pranz de la biserica la Staples sa vedem daca i-a venit biroul lui andrei si am uitat...am luat rechizitele copilului pentru scoala, si am plecat fara sa intrebam de birou...pe la 4 mi-a adus aminte si am inceput sa racnesc la hasband sa se imbrace repede sa mergem ca ne trimit aia pachetul inapoi...Victor s-a imbract nauc, si-a luat cheile, (dormea) si in masina ma intreaba unde mergem in graba asta mare? am luat biroul, care supriza cantareste 240 de pounds, si l-am depozitat in garaj la cumnatamiu...

Citat:

Eu n-am auzit pe nimeni pana acum sa isi ia casa de la prima oferta.
Si noua ne-a ramas la suflet prima casa la care am facut oferta, culmea e ca actuala casa e mult mai mare, mai frumoasa, mai bine localizata si evident si.. mai scumpa.

Oricum, e un drum lung si stresant asta cu cautatul casei. Multa bafta.

Maru, spor la impachetat. Cand e mutarea ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

waw, kinky

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb

Citat:

cge, asta da gandire pozitiva

Am o istorioara tare funny pentru voi putin mai tarziu, cand voi putea scrie mai mult (ce cadou mi-a facut sotul meu noaptea trecuta pe la ora 1 )

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

salutare,salutare
dana,ca totdeauna is codasa...merci pt sambata si felicitari pt casa.Vorba lui Petre:"Sorine si eu am casa mare dar in a ta ma pierd frate!" ne-am simtit super si sigur ca nu va ratam.stam aproape.vreo 50 km

mimitete,lorelaim,multumim.am inceput scoala nu asa cum ne-am fi dorit dar asta e! va fi bine,asta-mi spun in fiecare zi cand ceva nu merge asa cum mi-as fi dorit.
Robert mi-a facut dimineata o criza de personalitate neasteptata.Cand i-am dat uniforma sa se imbrace a constatat ca nu-i place culoarea tricoului,ca -l "doare" gulerul,ca-s pantofii negrii,ca-l "pica" catarama de la curea,ca-l "sereaza" sosetele...A urlat,a urlat,a urlat o ora fara oprire.Nu a mancat nimic,l-am dus la scoala cu ochii cat cepele si botos nevoie mare.
Binenteles ca am ratat festivitatea de deschidere,binenteles ca-s bocita toata,binenteles ca am ratat cu brio prima lui zi de scoala

simona,ai p.m cu adresa mea de mail.merci fain.

try,zi ca nu-i asa?

pitilache,ti-a adus cineva(cunoscut de Marcel) din Ro in iarna trecuta un pachet pt Isa?

maru,bafta la mutat.

ica,cum a fost duminica?poze ceva?

dau send ca merge ca dracu forumul

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mikiion, merci de info. O sa ocolim partea in lucru.

Monicutza_bb, lasa ca o sa vina sic asa voastra. Rabdare si multa bafta data viitoare!

Try, la multi ani cu intarziere feciorului! Sa va aduca numai bucurii!

Ange, nu ne-a adus nimeni pentru Isa pachet din Rom. Stii ca Marcel mai are o finuta, un pic mai mare decat Isa (face 3 ani in toamna), parintii din Buzau. Poate de ei e vorba. Bafta multa la scoala si pupici lui Robert sa nu-l mai roada toate alea si maine la scoala...

Azi dimineata s-a dus Costin s-o duca pe Isa la gradi, ca am zis sa nu planga dupa mine si mi-a zis ca a plans dupa el, nevoie mare... of, of, sper sa fie mai bine maine. Sunt convinsa ca dupa 5 min a uitat, dar tot mi se rupe sufletul cand ma gandesc.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache
[
Ange, nu ne-a adus nimeni pentru Isa pachet din Rom. Stii ca Marcel mai are o finuta, un pic mai mare decat Isa (face 3 ani in toamna), parintii din Buzau. Poate de ei e vorba. Bafta multa la scoala si pupici lui Robert sa nu-l mai roada toate alea si maine la scoala...

a,ok! i-am spus colegului despre cat de "mica" este lumea si el mi-a adus amite ca asta iarna, mama a adus un pachet pt o finuta de a lui Marcel.asa am facut legatura cu Isa
Robert ajunge intro ora de la scoala.sper sa nu-mi vina dezbracat si cu hainele in ghiozdan.Si de ar fi asa tot nu m-as mira

try,eu ti-am transmis la multi ani cu sanatate pt copil?
uite aici cu intarziere un LMA cu si

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

gata, am revenit cu povestea promisa... care nu este deloc kinky

Aseara, dupa ce ne-am pregatit pentru o noua saptamana, cu pachete pt servici, un dus, un (copii dormeau deja), ne-am dus fiecare la culcare (noi dormim fiecare cu cate un copil, in dormitoare separate, ca singuri nu dorm, iar impreuna nici atat). Cand sa adorm, il aud pe sot ca se tot fatzaia pe usa, ba in sufragerie, ba in bucatarie, zdroncane ceva la jucariile copiilor (ma gandesc "ce l-a apucat la 1 noaptea sa se joace cu jucariile copiilor" ). Apoi intra in dormitorul meu si ma cheama... si imi spune ca stie ca nu este ziua mea, dar ca are un cadou pentru mine... si ridica in sus o cutie transparenta in care au copii niste cuburi colorate si imi zice ca asta este cadoul pentru mine. Ma chinui sa vad ce este in intuneric, parea goala cutia, dar apoi imi dau seama ca ceva misca inauntru ... era un soarec
La lumina imi dau seaman ca de fapt era un mic hamster inofensiv si nu un soarece din ala scarbos (blocul in care stam este curat, de beton, nici vorba de soareci vreodata). Ei bine, lighioana a scapat de la vecinii de alaturi, si a venit in dormitorul nostru principal pe langa tevile de incalzire.
Acum sotul zice: "pai daca imi musca fata..., ia sa vezi tu ce aripi ii cresc lui de la etajul 6"
eu: "nu esti normal, saracul soricel, lasa-l sa traiasca si il duc eu inapoi maine"
sotul: "daca mai vine in vizita tu il prinzi"
eu: "nu pun eu mana pe el"
sotul: "si daca se apuca sa roada mobila noua de dormitor? iti aduci aminte cat a costat?" (brr... deja simt o aversiune fata de botul de blanita din cutie, si ce daca o sa invete si el sa zboare?)
eu: "nu, il lasam in cutie pe balcon pana maine dimineata. Daca vecinii il renega, ii dau drumul in gradina concierge-ului, sa se descurce singur"
tot eu (sotul se uita in gol la mine, pana la urma mi-a spus ca i-a fost tare frica sa nu ii fi facut ceva printesei care dormea in pat, el a gasit soricelul pe jos, langa pat): "oare ce mananca hamsterii? i-o fi foame saracutul"

Pana la urma am hranit animalul cu o bucatica de Ficello mozzarela (de aceeasi marime cu a animalului, zice sotul ) si am lasat in cutie pe balcon. Dimineata era cam zgribulit saracutul, papase din branza, facuse si , l-am dus la vecini care au fost taaare surprinsi, se pare ca cusca are un defect si a scapat, il au doar de 2 zile, acum ma mai astept la musafir nepoftit. Nasol va fi ca va trebui sa il prind singura , ca sotul a jurat ca nu mai alearga soareci prin dormitor (a zis "pai nevasta, nu am alergat eu dupa tine prin dormitor si alerg dupa un soarece ).

fetele

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multam din nou fetelor si, ange, nimeni nu e prea intarziat, daor eu sunt singura mama posibila intaziata de pe planeta asta, daca e posibil. Inca nu l-am inscris pe alex la gradi la catolica (maine se duce taica-miu sa ia formularele, le completez si tot ptin el le trimit inapoi.
E inscris si la publica. Dar am obosit deja sa ma mai gandesc la problema asta. Sunt asa de dezamagita de scolile de aici ca deja im ipare ca nu mai are ncii o importanta daca ajunge la publcia sau catolica de care apartinem.
asa ca va dau voua tema pt acasa sa ma ajutati si pe mine. Aici e linkul cu evaluarea pt publica: http://www.fraserinstitute.org/reportcards/schoolperformance/schooldisplay.aspx?id=ONE595535
Si aici pt catolica: http://www.fraserinstitute.org/reportcards/schoolperformance/schooldisplay.aspx?id=ONE772020
Nu ma mai multe info decat aveti voi uitandu-va la aceste linkuri.
A... pardon, scoala publica am reusit s-o vad in vizita aferenta parintilor, deci am vazut calsele si profesoarele (2 din ele). Catolica inca nu am vizitat-o.
Ce vreau de la voi e sa va dati cu parerea cat puteti de tare si mult ca sa ma ajutati sa-mi limpezesc creierul. Vreau orice argument, cat de fortat sau tembel, nu conteaza. Chiar daca e sa repetati lucruri arhicunoscute, va rog din suflet sa o mai faceti odata pt mine.

O lista de cumparaturi pt gradi aveti? Stiu ca unele gradinite cer ceva, altele cer altceva in plus, dar macar in linii mari. Am inteles ca daca las pe ultima suta de metri cumparaturile nu ma mai aleg cu nimic de prin magazine decat gioarse. Halal mamica mai sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna
Lorelaim, s-o lamurim, biserica aia era un mesaj pt Lorelai, nu pt. tine, ca si venitul la Montreal cu frigul :)) Voi incerca sa scriu ceva genul Lorelai - Otawa, ca sa fie clar de-acum.

Sau in curand Lorelai - Vancouver...

Mergi la inceput