Sezatoarea canadiana (101)
Raspunsuri - Pagina 8
monicutza_bb spune:
Ina si Try la multi ani pentru soricei, sa creasca mari si sanatosi
Superb pool-party-ul, vreau si eu poze pls. mi-as fi dorit sa fim si noi acolo, dar am avut un week-end naspa, am fost amandoi tare suparati, gasisem o casa tare frumoasa, aproape, in buget, ne-a placut pe exterior, si interiorul din poze si cand sa mergem a doua zi sa o vizitam aflu ca avea deja oferta facuta si au si acceptat-o. Este prima casa care ne-a placut asa mult la amandoi si eram pregatiti sa o cumparam fara sa mai stam pe ganduri, dar n-a fost sa fie.
Daca se organizeaza ceva de Craciun as veni si eu (poate se face ceva in Ajun), mi-as fi dorit sa fim la casa noastra si atunci faceam un Christmas-party la mine, wherever and whenever that might be
Lorelaim ii voi trimite lui Titus (agentul nostru imobiliar) linkul de pe forbes, sa inteleaga si el odata pentru totdeauna dupa ce criterii cautam noi casa
Hai ca daca accepta sotul tau contractul ala, te vei simti ca in Montreal - Saint Laurent. Fi-mea a avut o educatoare la gradi, Shariffa, care purta basmale te toata fata (doar afara, sa nu vada barbatii ce frumusete sclipitoare este) si isi mai punea si ochelari de soare, numai varful nasului se vedea, ce mai... baba cloanta era top-model pe langa ea. Ei, si intr-o zi la plimbare nu stiam de ce intindea ea manutele si striga pe cineva de pe celalalt trotuar... erau doua invalurite care se plimbau, iar saraca fata crede ca toate invaluritele sunt Shariffa
Ana
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
maru spune:
monicutza, si noi am patit la fel cu prima casa, si cand Anca ne-a dus si ne-a aratat casa pe care am si cumparat-o pana la urma, am pus oferta in noaptea aia. culmea e ca noi mai vazusem in dupa amiaza aia ceva case si cand am ajuns casa nici nu mai stiam cum arata casa pe care am facut oferta. Tipa de abia o pusese la vanzare, nu avea nici poze incarcate pe site...
asa ca noi am cumparat casa doar pe prima impresie, ca ne-am lamurit ca am facut bine cand am mers cu inspectorul...
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
pitilache ideea e buna, dar cu doua amendamente: sa nu ploua. Si intre champlain si ste-ane de la pelade se lucreaza serios. Pacat ca e cea mai frumoasa zona, merge chiar pe malul apei. Dar la un moment dat intri si mergi pe pamant. Efectiv. Cred ca refac complet terasamentul. Portiunea asta e de vreo 10 km in vreo 3 bucati. Noi avem un Rio. Insa cu o masina mai serioasa nu cred ca se simte prea tare.
Uite un link:
http://www.lecheminduroy.com/fr/
Noi am iesit pe la Champlain, pt. ca asa calculasem de acasa, sa iesim dupa Trois Rivieres. Insa 40 e foarte aproape, poti oricand sa te intorci. De fapt pe portiunea de lucrari iti sugereaza un detur pe 40. Noi ne-am prins abia la intoarcere cand am vazut pe autostrada semnele de detour ca noi am intrat exact acolo unde se lucreaza.
Vizita placuta.
De poze, merci. Abia acasa o sa le vad acasa, ca aici imi blocheaza accesul.
Ktrinel poate ne vedem sa-mi povestesti live.
Monicutza bafta la urmatoarea casa. Cred ca trebuie sa te misti repede and vezi ceva. Cum apare sa faci o oferta. In ce zona cauti?
Eu am fost la prietenii mei la Quebec, si mi-a placut mult casa lor. Mai putini scarile. Ca bunica lor era acolo( mama lor adica) si l-a luat la subsol pe Marc. Si au cazut pe scari!!!!! Marc doar putin, insa doamna a cazut pana jos. Va dati seama ce ne-am speriat cand l-am auzit pe Marc urland.... Din fericire el doar a cazut putin , pe burta si s-a oprit. Mi-a luat cateva ore sa-l conving sa mai intre in casa. Si cand o vedea pe bunica, zicea bo-bo si nu vroia sa se apropie de ea.....
Asa ca am zis....Daca ajung sa am casa, o sa incerc sa evit scarile prea abrupte.....
In rest de casa, zona, distanta fata de centru.....si pret infinit mai mic decat la Montreal....nu am ce sa zic decat Uoau!!!! Ma face sa ma remut acolo. Pana cand imi aduca aminte de iarna si de faptul ca au avut zapada de 2 metri in curte pana la sf. lui aprilie.
Khristinmama mea e balanta si are un caracter superb. Calma,calculata . Pune prea mult la suflet si tine in ea..... Eu imi doream un copil balanta si a iesit geaman!!!!!!
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
monicutza_bb spune:
of, maru... noi am avut putin ghinion, ca de obicei in fiecare dimineata primesc pe mail lista cu noile case inscrise, ma uit la zona (departare de job si de actualele gradinite), la dimensiunea terenului (curte si casa), cate dormitoare cum sunt pozitionate, an si taxe, si daca sunt, vad si poze. Apoi ne urcam in masina si dam o fuga sa o vedem pe exterior si zona (de obicei in aceeasi zi a aparitiei). Daca totul este ok cerem vizita.
Daaar... timp de 2 zile noi nu am primit nimic, am stat linistita ca am crezut ca nu au mai aparut case noi, ca in a treia zi sa o vad, m-am "indragostit" de ea, imediat dupa munca am fost sa o vedem, totul minunat, sunam agentul sa ne fixeze rendez-vous pt a doua zi (noi eram dispusi si in seara aia), iar a doua zi ne spune Titus ca de fapt a facut cineva oferta in dimineata aia si a si fost acceptata
Eh... il luam ca pe sutul in fund... si mergem mai departe
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Andy08 spune:
Monicutza: Asa am patit si noi cu prima casa la care am facut oferta, de fapt la noi au mai facut si altii oferta in caelasi timp si au oferit mai mult decat cereau vanzatorii. Apoi, la a doua, am gasit la inspectie ca are izolatie cu vermiculita in pod (care e infestata cu azbest) si uite asa.... Nu e usor sa cauti casa....Voi in ce zona va uitati?
Dragaica: Fugi de conta? Eu am descoperit ca mi-au placut mai mult cursurile de conta decat cel de drept. E drept ca si in facultate preferam gramatica si nu literatura, iar liceul pe care l-am facut a fost real (cu 8 ore de mate pe saptamana!).
Ica: Si cand trebuie sa va mutati?
Andy 23+
try spune:
Multumim pr urari, fetelor. Gata, am terminat cu toddlerimea. Ne numim baieti mari de-acum. Asa ca si pretentiile cresc pe masura.
Ange, ce semnatura ai, m-ai distrat de dimineata.
Multi ani pt printesa, Ica si sanatate din belsug.
Olga, din ce mi-a zis mie ginecologul e ca dupa 8 sapt. riscul de avort spontan scade mult daca la 8 sapt. bb e in grafice si se prezitna cum trebuie. Majoritatea avorturilor spontane intervin inainte de 8 sapt. sau au o cauza care a aparut inainte de 8 sapt. (si asta s-ar vedea la o eco la 8 sapt.). Deci daca ai facut eco de curand si bebe e ok si tu esti si te simti ok (simptomele de gravida aferente nu se pun) atunci toate-s bune. Dar nu strica nici sa tinem pumnii in continuare.
Montrealezelor, sa va fie de bine sezatoarea de sambata. Vreau si eu sa vad pozele (vreau is eu linkul Simona) si nu uitati sa puneti si numele ca eu nici acum n-am reusit sa fac conexiuni nick-fatza decat pt putine dintre voi. Ce sa va fac daca va intalniti rar. Luati aminte de la ontarience .
Dana, ce foisor superb aveti, iar piscina e de invidiat.
Se vede c-a fost o nebunie pt copilasii mai mari cu acces la piscina mare.
Ktrinel, esti o frumoasa ca de obicei, iar Julia o dulce. Uitandu-ma la poze mi s-a facut dor de ea si de zilele alea din Mexic, chiar daca voua nu va trezesc prea multe amintiri placute.
Roxana, am recunoscut-o pe fi-ta intr-o fractiune de secunda. Seamana cu tine ceva de speriat. O mami in miniatura.
Lorelaim, a propos de casutele de pe site-ul ala mi-am adus aminte de ce povestea Ashton Kutcher cand a fost cu nu-s ce ocazie in England si a fost la o cina cu niste baroni (ceva de genu lasta, titluri nobile de pe la "curtea" Angliei si a intrebat-o pe o cucoana de acolo ce lucreaza (what do you do for a living) si aia a inceput sa rada si i-a spus ca job-ul ei e sa cheltuiasca bani. Ca cei de rangul lor nu muncesc nimic, banii lor vin din titlul si proprietatile mostenite. Asa ca atunci cand ti-oi lua tu una din casutele din imagine o sa fii sigur casnica (nu trebuei sa-ti pui problema asta) si o sa zici “aspirator? Ce-i ala?”
Iar legat de arabia saudita, eu cred ca ti-ar placea acolo. Acuam depinde si pt ce timp. Una peste alta, sa stii ca mutatu lasta cu cortul al vostru va aduce ceva ce putini oameni au sansa sa experiemnteze: a trai pe termen lung intr-un loc anume e mare lucru. Vizitarile turistice iti ofera doar o fatzeta limitata despre un loc anume. Marturisesc ca, desi sunt avida de colindat si vazut locuri, pe mine nu ma incanta prea mult genul de vizitari tip vacante. Reusesti sa vezi fizic ce vezi in poze si sa mirosi aer parizian sau londonez spre ex., dar pt mine adevarata vizitare ar fi cand poti interactiona cu oamenii, cand ai sansa sa “gusti” alaturi de ei pt o perioada viatza speficica locului respectiv. Si doar traitul acolo, muncitul (si nu doar vizitatul) iti pot oferi asta.
Ica 1975 spune:
Multumim Try, si noi va intoarcem urarile si va dorim sa cresteti mari si sanatosi.
Andy, pe 29 sept
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Monicutza bafta la urmatoarea casa. Cred ca trebuie sa te misti repede and vezi ceva. Cum apare sa faci o oferta. In ce zona cauti? |
Miki pai uneori in primele zile nici nu pun poze in anunt, doar cateva detalii si pana nu vedem casa pe exterior, zona, curte cu umbra si iarba (de preferat fara piscina sau cu dar si cu spatiu de joaca pentru kids) si pana se fixeaza rendez-vous, abia dupa am putea fi pregatiti sa facem o oferta. Este prima casa, range-ul de bani nu este de neglijat (250.000) si vrem ce este mai bun pt banii astia. vrem sa ne placa din toate punctele de vedere, plus ca anul viitor vor veni ai mei 6 luni aici, iar daca le place raman si ii parenam... asa ca avem nevoie de spatiu, confort, ceva modern, nu departe... ce mai, cautam raritati, dar vom gasi noi ceva.
intradevar trebuie sa ne miscam repede
Marc sa ii treaba sperietura, sunt sigura ca a fost doar atat. Intradevar sunt foarte periculoase scarile, dar primul lucru care va fi montat in viitoarea noastra casa vor fi bariere pentru toate scarile. Si noi tot bo-bo zicem, mai nou suntem smecheri si ne miorlaim "mami bo-bo, bo-bo" doar sa pupam locul in care puiul a facut bobo-ul imaginar
Nelia multa sanatate, aveti grija de voi pana se intoarce Octav ca nu va prea "permiteti" sa va imbolnaviti pana atunci
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
cge spune:
Monica, nu te mai gandi, aia nu era casa voastra.
Eu n-am auzit pe nimeni pana acum sa isi ia casa de la prima oferta.
Si noua ne-a ramas la suflet prima casa la care am facut oferta, culmea e ca actuala casa e mult mai mare, mai frumoasa, mai bine localizata si evident si.. mai scumpa.
Oricum, e un drum lung si stresant asta cu cautatul casei. Multa bafta.
Maru, spor la impachetat. Cand e mutarea ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
monicutza_bb spune:
Aaa... si zona... pai nu este una anume, cu siguranta va fi Laval, pt ca avem joburile mai spre nordul Montrealului, tot acolo avem si rude si prieteni, si gradinitele tot acolo deocamdata, dar importanta este distanta de la casa pana la autoruta.
Ce chef de vorba am astazi
Pozici Aylin
Pozici Alexutu