Sezatoarea canadiana (101)
Raspunsuri - Pagina 10
maru spune:
monicutza, am ras cu lacrimi, cu toate ca eu asteptam ceva mai cu spice...nu da, ca o sa ma tratez!
noi am avut de copii in casa hamster, si a fugit o singura data cand a ros un covor, care mama mi l-a facut mai apoi cadou cand m-am dus la casa mea...
nu o sa atenteze la copii decat dupa ce o sa roada covoare, si o sa fie inca flamand...
acu, data aviatoare, nu-l mai returnezi, ci incerci sa vezi daca hamsterii sunt buni zburatori in mod natural, sau daca pisicile mananca si hamsteri, nu numai soareci de aia comuni
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
Tryam incercat sa inteleg ce e acolo, dar nu mare lucru am reusit. Da-ne un link si catre o scoala buna buna pe care o visezi, ca sa facem comparatiile.
Si daca tu-l inscrii abia acum la gradinita, mai ai loc? De fapt cred ca e altceva decat gradinita. E clasa 0 cum e in Europa, prematernelle in Quebec. Sau ma insel?
Si spuneai ca ai terminat cu toodlerii.Pai dupa 2 ani ce e? Nu e tot toodler?
Editez: ca am analizat mai bine si ce am observat:
-m-am uitat si pe la alte scoli, si eu personal nu am gasit chiar mult, mult mai bune decat cele doua.Dar putin mai bune , da.
-ce am observat: ca cea publica e ceva mai mare, parintii sunt mai educati dar nu cu mult, si ca , ce mi se pare grav, a scazut mult in ultimii ani, in top
-cea catolica, a crescut in top, deci si-a imbunatatit serviciile si rezultatele, e mai micuta. Eu votez pentru.
Nu stiu cum e pe aici, dar in Romania conteaza mult conducerea fiecarei scoli, si am impresia ca cei de la catolica s-au chinuit sa avanseze pe cand, cea publica pare in cadere libera.
Si pratic, care e mai aproape? Si te costa in plus , cu mult, cea catolica?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Daiopri spune:
Sa va fie de bine intalneala. Am vazut si eu ceva poze pana sa fie "retrase", da zau daca m-am dumirit care e Ktrinel. Si stiu ca si la pozele din vacanta m-am straduit sa aflu. Cineva ma ajuta? (Ktrinel:)))
Ange, vai ce mari au crescut si copilasii tai. Zau ca trebuie sa mai vii pe la noi :)) Si tu intineresti nu alta.
O multime de copii frumosi si parinti asemenea. Mi-ar fi facut si mie placere sa va cunosc.
Am pus si eu vreo cateva poze, daca vreti sa ne cunoasteti. Numai ca o sa le las doar cateva zile, ca vorba lui Nelia nu se stie niciodata.
Lorelaim si eu tot asa am "agatat-o" pe rocs:))
Sanatate bolnaviorilor. La noi cred ca a venit deja toamna, da ce ti-e si cu sarcina asta, ca e prima data cand nu ma supar:))
http://community.webshots.com/album/565601835mOAmBa
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
pitilache spune:
Daiopri, sper ca ti-am elucidat eu misterul! (vezi PM)
Foarte frumoase pozele voastre, ce baiat mare ai! Sa va traiasca!
Ktrinel spune:
iote ce ma cauta lumea...daiopri, care poza ti-a aratat-o pitilache,e aia in care-s incruntata ? incantata de cunostinta! sunteti frumosi toti! nu mai stiu daca ai zis, stii ce ascunde burtica?
try, ati avut vreo aniversare? ca nu am inteles prea bine..sincera sa fiu sunt pe dinafara cu scolile, nici nu stiu la ce sa ma uit mai intai..stau la panda si va urmaresc..
mikiion, nu stiu despre ce drum zici, dar am facut si noi experienta odata de a merge pe un drum "laturalnic" autostrazii spre Mont Tremblant si ne-a placut foarte mult ...desigur ne vedem sapt asta, cand preferi ?
lorelaim, cred ca v-am povestit ca si mie mi s-a intamplat sa fiu recunoscuta dupa figura (apropo de poze) intr-un magazin, de catre o tanara...de-o fi bine, de-o fi rau...bucurosi le-om duce toate
monicutza, haios sotul tau...ziceati ca nimeni nu i-a prima casa la care face oferta, eu am fost aia...nu stiam ca e asa o raritate.bafta la cautat!
maru , succes la impachetat!
...am visat io sau ati zis ca s-a intors Mqqm
Daiopri spune:
Roxana multumesc. Pai nu aveam cum sa o depistez pe Ktrinel ca as fi zis ca e fata cuiva:)))
Dana (Podeanu) sper ca nu le-ai dat mama juana:))
Si ce imi place e ca sunt multe fetite. In grupul nostru nu prea sunt, si mai am niste cunostiinte mai indepartate care au in grupul lor numai fetite. Tare e frumos.
Da fiu-miu ieri dupa ce i-am facut vaccin a zis ca a luat sticker si pt fratele lui de la mami din burta:)) Poate e mai bun decat echo:)) Ce sa mai astept pana in septembrie cand poate or vedea aia...
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
ange spune:
try,daca vrei pot sa-ti trimit lista cu ceea ce le cer eu parintilor pt copii mei de la gradinita.Dar fiecare gradi are regulile ei si cerintele ei.Cand vei face inscrierea vei primi regia interna a gradinitei si acolo vei avea si lista cu "necesitati".
daiopri,am crescut da.dar nici cu voi nu-mi este rusine.Criastian nu incepe scoala?nu ne spui nimic de el?sa ai o sarcina usoara.in cate luni esti? la urmatoarea intalnire te asteptam si pe tine,de ce nu?!te gazduiesc eu.parol
Cat despre Katrinel sa stii ca ai avut dreptate.se pierdea printre copii.este manechina rau,sic si are un zambet tare sexy.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Ica 1975 spune:
Lamuriti-ma si pe mine, ce-i cu pozele i de ce numai pe privat, s-a intamplat ceva?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
ange spune:
ica,hai ca sunt prin zona si cum ma simt vinovata iti raspund eu.
se pare ca cea care i-a sugerat Simonei sa nu faca publice pozele de la party am fost eu.M-am gandit ca dat fiind faptul ca a fost un party pe marginea piscinei fara rochii de seara si coliere cu perlenu ar fi "placut" sa ne afisam in costume de baie la vedere,in publicul larg
Na!mea culpa,scuze publice,sorry,pardon si tot ce vreti numai sa nu va necajiti pe mine
daca fetele sunt de acord atunci eu nu pot fi "gica contra"
somn pufos.merg sa-mi culc gasca pt ca fara mine nu se poate.cum sa ma rateze!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."