Sezatoarea canadiana (101)
Raspunsuri - Pagina 11
Ica 1975 spune:
ok, asa are sens, eu credeam ca nu trebuie sa mai punem linkuri cu poze aici
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ica 1975 spune:
Uitasem, Daiopri, iti sta f bine cu burtica, cred ca erai f slaba inainte de sarcina de zici ca te-ai ingrasat acum
Nu mai zic de fetele de la pool party, bine ca nu v-am stricat pozele asta-i singura mea consolare ca n-am venit
Try iti doresc sa alegi ce va fi mai bine ptr baietii tai, sunt sigura ca asa va fi.
ange ca tot ne-ai zis de perdele, ia' spune, ce mese "se poarta" ?
Noi
Ktrinel spune:
eu nu am vazut decat pozele postate de Roxana, initial...altceva nimic, au mai aparut si altele?.simonna, m-ai sarit ?
ange, sunt rosie pana-n varful urechilor...oare la ce ma uitam cand zambeam asa ..sexy ?
try, tot cu ocazia asta a party-ului mi-am amintit si eu de escapada in Mexic..costumasul de baie ca il luasem Juliei in aprilie..acum e mic, mic..si atunci nici nu a apucat sa il poarte ...sa iti spuna fetele cam cat a stat Julia in apa ...3, 4, 5 ore ??...avea pielea creatza...iti dai seama ce ar fi fost daca nu era bolnava in Mexic ?
Podeanu spune:
Hop si eu pe aici...
Ica si Try , la multi ani ptr copilasi si scuze de intirziere.
Daiopri nu le-am dat mama juana ca nu mi-a iesit dar daca tot ai mentionat...Roxana merci de visinata, este meseriasa.O pastrez ca pe o mare bogatie ( a se citi-nu dau la nimeni)Ah, si pe salamul de biscuiti a fost bataie.
Daiopri,ti-am vizionat si pozele tale, arati tare bine , burtica nici nu se vede. In cite luni ziceai ca esti?
Monicutza, lasing gluma la o parte, se prinde tare greu un soricel, fie el si hamster.In Ro am avut unul adevarat (ca hamsterul l-am avut aici)care urcase pe peretele de la bucatarie. Avea o viteza de abia il urmareai cu privirea... ca sa il prindem am tras toate mobilele in mijloc si soata a sarit pe el cu minusile de ski. Nu va mai spun cum l-a chinuit ptr cit a alergat dupa el.
hamsterii insa sunt dragalasi, am plins de m-am umflat cind a murit al nostru.Ii luasem si casuta cu etaj, WC, jucarii,ba ii declarasem si ziua de nastere pe 1 iulie. Pucku stie mai bine cum e cu astia,nu?
Si zi asa Camelia , lui Robert nu i-a placut uniforma? Incep si ai mei miercurea asta , zi de orientare, adica platesc cartile si restul de uniforme. Ei au insa obligatorie numai partea de sus, in jos insa le cere anumite limite.
Chiar asa Cristina, cum fuse in Franta???
khristin spune:
Pitilache, Yasmine e demult nerabdatoare sa-si cunoasca fratiorul….ma intreaba zilnic déjà cat mai e pana ce iese …stie ce vrea sa-l invete, ce are voie si ce nu sa faca cu el ….planuri deh….
Try, m-am uitat pe linkurile date de tine si rezultatele nu sint impresionante intr-adevar, ca sa nu zic slabute, dar gandeste-te ca scorurile respective reflecta skills-urile din cls. a 3a si a 6a, si deci nu sint prea relevante pt. grupa voastra de varsta….nu stiu ce asteptari ai tu dar la gradinita nu va face mare lucru oricum, tot ceea ce vei face tu cu el acasa va conta, intereseaza-te de un curriculum, niste manuale de reading si math si te descurci tu singurica…eu una nu ti-as recomanda sa te culci pe-o ureche lasandu-te in seama lor…si pt. la anul poti sa schimbi scoala daca nu te satisface, poate ar trebui sa vorbesti si cu ceva parinti ai caror copii merg déjà la scolile respective, sa-ti faci o idee mai precisa de ceea ce vei alege….a mea de ex. nu merge nici la catolica si nici la cea publica aproape de casa, ci la o French Immersion, ceva mai departe….sa vedem daca ramanem acolo sau nu
Lorelai, nu-i rau sa schimbi tara, desi te inteleg oarecum ca vrei sa te stabilesti undeva
Ange, lasa ca nu aratai chiar asa rau, ca sa te ascunzi chiar
Daiopri, chiar asa, care-i faza cu ingrasatul ??? Vezi ca de obicei the elders are right about the gender of their siblings from the womb …..sint curioasa daca la voi se potriveste sau nu
Olga, hai ca mai ai putin pana in trimestrul doi si scapi de stress
Azi am fost la doctor si se pare ca baietelul o asculta déjà pe mami cu atentie , caci miraculos si pe neasteptate s-a intors cu capuletul in jos . Se pare ca la a doua sarcina, bbii sint mai mobili si stiu sa se intoarca si mai tarziu chiar. Am plecat atat de fericita de acolo, c-am si uitat sa intreb cat cantareste .
Cristina
le bébé 34w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel Ica, linkul catre pozele tale ..duce spre altcineva?...nu inteleg... Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
nu am pus poze, este un video de pe youtube care pe mine m-a distrat, insa eu am un simt al umorului mai ciudat ...
Noi
ange spune:
ica,stai ca-ti spun eu ce se poarta in materie de mese
se poarta ceea ce-ti place tie si ceea ce crezi tu ca se potriveste mai bine cu stilul vostru.Dar daca vrei maine dimineata la cafea rasfoiesc revistele si-ti comunic ultimele tendinte.
ktrinel,hai,hai.lasa jena ca am dreptate
dana,da mai!am avut o zi naspa rau.Robert agitat mai mult decat normal.sper sa fi fost doar o zi proasta si sa nu-mi pregateasca vreo surpriza.bafta copiilor la scoala.
roxana,semnez.salamul de biscuiti a fost mortal.imi trimiti si mie reteta pe p.m.? nu e urgent.cand ai timp.ce ai pus in el?tot am intrebat fetele ce sunt chestiile alea rosii prin el dar nu mi-a raspuns nimeni.Berea bat-o vina!(vorba danei)
imi place de mor emoticonul ala cu casnicuta care-si da cu facaletul in cap.Si pt. ca-mi place atat de mult, khristin, uite
pe maine
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
pitilache spune:
Mai fetelor mai faceti sa rosesc cu atatea laude. Daca va mai spun ca-i prima oara cand fac salam de biscuiti, ma credeti????
Am mancat facut in vacanta facut de altcineva si cand s-a intrebat ce si cum aduce fiecare la pool party, am zis ca-i o ocazie buna sa incerc!!! Reteta am luat-o de pe net si am imbunatatit-o cu cranberries congelate (alea rosii!). Asta era prajitura mea preferata cand eram copil, imi facea bunica. Ma bucur tare mult ca v-a placut.
Ange, uite aici de unde am adaptat reteta. In loc de rahat am pus cranberries.
lorelaim spune:
Buna dimineatza canadience dragi
Inca nu ne-am facut bagajele sa plecam in Saudi Arabia :-) Mai sedem un pic - asa vreo 6 luni - sa dau eu bine in depresia de toamna-iarna :-)(cand "ziua" va fii "lunga" de cateva ore - adica de la 10am la 3pm si luminile vor ramane aprinse non-stop 24/24 si afara si in casa) si apoi sa stiu de ce plecam :-) Mai in gluma, mai in serios, da' mai tre' sa sedem un picutz pana tati prinde ceva "cheag" in noul departament si pana se simte comfortabil ("ca pestele in apa") in noul domeniu :-) Ieri am inceput sa ma "documentez" un picutz pe I-net cum e viatza de sotzie de contractor expat - in compound-uri. Se pare ca e OK - adica cam au tot ce le trebuie si codul vestimentar e cel european :-)
Radeam ieri cu o alta mamica de la gradi - al carui sotz e la aceeasi companie ca si omul meu - ca acolo eu o sa fac o "economie" la haine de nu-i adevarat - toata ziua numai in camasa de noapte (pana la glezne - nu pana la genunchi :-)), cu basmalutza pe cap (sa nu fac insolatzie) - aceeasi uniforma 24/24, no probl :-) BTW - aceasta mamica a facut 2 ani si jumatate cursuri de lb suedeza, vorbeste bine - nu perfect - da' se descurca, si si-a dorit ffff mult sa-si gaseasca un job. Dupa vre-o jumatate de an de cautat frenetic gaseste un job de telemarketer cu Germania (ea e turcoaica crescuta pana la 15 ani in Germania si e fluenta in turca si germana, si vorbeste engl - asa dupa ureche - da' bine). Dupa ce gaseste job-ul, lucreaza ea vreo 2 luni ca apoi vara asta sa primeasca sotzu'sau o oferta/contract in Moscova/Rusia :-) Acum a renuntzat la servici (numai dupa 2 luni de job dupa ce l-a cautat mai bine de 6 luni :-)), cauta chiriasi pt casa si hainutze de iarna care sa reziste la temp de pana la -30 grade.
Apropo de job - ieri ma suna cei de la Manpower pt o pozitzie in HR cu Accenture si ma intreaba daca sunt "fluenta" in Sue... :-( Asta dupa ce eu am aplicat pe pozitzii - unde scria clar "fluent in English, Swedish an asset"!
Asa ca azi m-am hotarat: ma duc si ma inscriu la SFI (Swedish for Immigrants) si poate ca pana plecam (in cazul in care omul meu se hotaraste pt o tzara mai luminoasa si mai caldutza) poate-poate invatz si eu Sue... Daca nu baremi araba... Ca am fost eu in vara la centrul de la SFI si am vazut listele cu "elevi" (adultzi ca si mine) si erau mai totzi Ahmed, Mahomed, etc Deci fac pregatirea pt viitor... cu 2 lb straine!
Monicutza - bafta la gasit casa si promit ca daca plec si ma costumez ca Shariffa sa nu vin in Mtl asa :-)
Desi - daca stau bine sa ma gandesc - daca tot ar fii sa plec in zona aceea, poate n-ar fii rau sa planuiesc un career change: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1046561/The-Cambridge-science-graduate-gave-lab-work-Bachelor-belly-dancing.html si vin la un party-pool in Mtl si dau un show :-) (just kidding - sunt femeie serioasa :-)... sau mai stii?)
Ange si Roxana - mult noroc la gradi si la scoala! Sunt alaturi de voi sufleteste - copila, de azi, va incepe sa stea pana la ora 3pm la gradi ... D-nele edu mi-au spus ca daca vreau sa faca progrese reale si stabile la vorbit sue (eu nu am zis ca vreau neaparat... nu stiu de unde au intzeles ele asta :-)) sa o las pana dupa-masa sa poata interactziona un picutz mai mult cu ceilaltzi copii (asta e benefic intr-adevar). Sincer eu nu vreau - da' tati a spus ca ar trebui sa incercam... ca in caz ca mi-as gasi servici sa pot sa ma si duc la servici (ca nici un angajator nu ma va lasa sa-mi iau atunci prunca la 12:30 la amiaz si s-o aduc cu mine la birou - da' poate ca voi putea lucra doar 4-6 ore si atunci programul ei de la 9am la 3pm e numai bun)
Try - bafta la gasit scoala cea mai buna! Si eu am inceput sa mai uit de scoli - doar ca informatzie... Omul meu nu e deloc incantat ca eu tot pe lb fr pisez... Ma sacaie sa caut scoli de lb engl... Asa ca am schimbat "macazul". Azi o sa-mi scot o lista si o sa ma duc sa o inscriu pe Gabisor la TOATE scolile de lb engl din oras :-) Ca doar ce ma costa (daca asta il face fericit pe omul meu :-))? Doar biletul de metro :-)
Kristin - da - e greu cu "fundu'n doua (sau chiar mai multe) luntrii". Sicer eu vreau sa ne stabilim intr-o tzara vorbitoare de lb engl... De ex cand citesc zilnic despre cum mor pusti in UK (injunghiatzi, batzutzi, etc) mi se zburleste parul pe spate ca la lup :-( http://www.dailymail.co.uk/news/article-1048992/Wealthy-Arab-student-16-dies-race-attack-gang-thugs-seaside-town.html Asa ca am cam "scos" UK-ul de pe lista tzarilor in care mi-as dori sa locuiesc...
Eu tzintesc inca cu jind si sperantza sa ne intoarcem inapoi acasa in Canada. Da' poate ca inainte de a ne stabili cu-adevarat pe undeva o sa mai traim ca nomazi un picutz... Nu stiu ce sa zic... are farmecul ei si viatza asta - da' de la o anumita varsta parca ar cam trebui sa fim mai stabili - mai ales ca prunca are deja 4 ani si la anul ar trebui sa inceapa pre-school. Nu pot sa nu zic - e si un anumit stress (impacheteaza/despacheteaza, gasit casa & scoala) - si mai e si singuratate, lipsa unui cerc real (nu numai virtual) de prieteni de lunga durata. Eu sunt sociabila, gata sa tranca - da' acum nu mi-a mai ramas decat sa-mi "intaresc" muschii degetelor scriind la tastatura :-)
BTW: Balantzele nu-s rele de loc - da' uneori cam emotive, cam plangacioase, nu totdeauna perfect echilibrate - cata-cat incearca sa fie buni/nepartinitori arbitri (cu precadere intre prieteni/colegi care au o mica galceava), impaciuitori de felul lor - urasc conflictele - si vor sa le aplaneze cat mai repede, nu foarte stabili sentimentali atat timp cat nu au gasit ursitul - ca apoi sa fie 100% dedicatzi familiei (cand iubesc - o fac cu pasiune si darurie totala), le plac artele: muzica, desen/grafica/pictura, dans, design, literatura, etc, se straduie sa fie placutzi (si acolo unde se poate si de ajutor - mai ales celor carora le raman prieteni, dar nu numai) de cei din jur, desi visatori si poetici uneori pot sa fie extrem de materialisti si cu "picioarele pe pamant", darnici cu cei dragi dar niciodata "mana sparta". Nu stiu daca acest mic portret te-a ajutat - da' cam asta ar fii in linii mari despre balantze :-) De-abia astept sa-l vad in poze pe bebe :-)
Ica - mi-a placut muzica Companiei Creole - c'est bon pour le morale - :-) tzam fain
Simona & Lorelai d'Ottawa - mii de scuze ca am intervenit - complet fara voie - in conversatzia voastra virtuala
Ktrinel - da imi amintesc faza cu d-na care te-a recunoscut din pozele de pe DC :-)
Daiopri - aratzi f bine! sa ai o sarcina usoara si fara probl!
Sa nu "plec" fara sa va spun ca eu am oroare de rodentzi in casa - indif cat de dragalasi sunt... prefer PISICA :-)
No - va tzuck , va urez o zii faina, ma duc sa cos pantaloni pruncutzei ca s-au rupt (descusut mai bine zis) in partea dorsala si nu cred ca-i frumos s-o trimit asa la gradi :-)
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."