Sezatoarea canadiana (101)
Raspunsuri - Pagina 5
pitilache spune:
Da, Ana, mi-ai luat-o inainte. SUUUUUPER!!! Din toate punctele de vedere. Ne-a parut rau ca am plecat primii din motive de somn de Isa, dar cat am stat ne-am simtit excelent. Bravo pe toata linia! De abia astept sa ne mai intalnim!
Dana, daca cumva gasesti o sapca rosie cu NY este a lui Seba. Merci!
Va pup si va urez o duminica frumoasa!
Ktrinel spune:
deci scriem in ordinea plecarii .....si noi am plecat din motive de Julia super obosita dupa ore intregi de stat in apa...altfel, am mai fi stat ...locul, lumea si vremea au fost perfecte !!
multumim gazdelor care si-au pus nu numai gradina, ci si casa la dispozitie! ne-am simtit minunat ..chiar un pic rasfatati, as spune !
pupici la toata lumea
cge spune:
Si noi multumim gazdelor, si sa stiti ca tot ce am uitat a fost intentionat, ca sa mai venim.
Si noi ne-am simtit rasfatati. A fost o zi tare frumoasa !!
Multumim si o duminica placuta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
oanagabriela spune:
A fost o zi absolut perfecta, din toate punctele de vedere...Dana si familia ei sint niste gazde formidabile , casa este superba , gasca DC a fost la inaltime iar vremea a fost de vis ...Multumim Dana, ne-am simtit MINUNAT
Ica 1975 spune:
Acu' va cred
Fata Roxanei si cea a lui Ktrinel au crescut mari, si Ange pare schimbata
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Si cateva instantanee de la petrecere! |
Podeanu spune:
Trebuie sa spun ca sunt f placut surprinsa de voi fetelor care a-ti si postat atit de repede. Roxana tu ai mai descarcat si pozele...
Lorelai eu nu sunt in nici o poza, doar sotul acolo la gratar.
Intr-adevar daca vroiam sa iasa mai bine nu iesea. Vremea a tinut mult cu noi, fetele super, parca ne cunoastem de o viata, copiii s-au balacit tare mult. Cu toate astea al meu sotz tot mai tragea de ei sa stea, sa intre in apa, a convins-o prima pe Simona care a intrat imbracata.Am si dovada dar e in aparat.
Nici nu stiu cind a trecut ziua. Va multumesc la toate ptr ca mi-ati onorat invitatia si cred ca am petrecut cel mai frumos in (sper ca nu) ultima zi de vara adevarata.
ktrinel mi-ai lasat la piine si chifle...roxana ma uit dupa sapca miine..cristina voi a-ti uitat geanta frigorifica si un castron de yena. O mai fii si altceva, va spun miine ce mai gasesc.
Mihaela, vin-o mai des pe aici ca esti o prezenta tare placuta. la fel si tu camelia..
pup toata gasca de pe DC si ma duc la culcare, al meu a adormit deja pe canapea.