Sezatoarea canadiana (101)
Raspunsuri - Pagina 6
pitilache spune:
Si am mai facut si tagging sa ne cunoasca lumea mai bine... Vizionare placuta in continuare!
Somn usor!
nelia spune:
Frumos, fetelor! Ma bucur ca v-ati simtit bine si vremea a tinut cu voi! Am vazut si pozele, asteptam si altele... In afara de domnisoarele mici, care au crescut si nu le mai recunosti, era cit pe ce sa nu-l recunosc pe Robert al lui Cami. Sper ca vor mai fi intilniri placute ca aceasta!!! O pentru gazde!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Simonna spune:
Neata!
Si-un citat: "Mami, asa de fain m-am jucat cu Edi! Da' cel mai tare mi-a placut in piscina cu bebeluse!"
Autorul se cunoaste si poze intru imortalizarea momentului in care Atomix a lamurit-o pe Julia ca jucaria aia plutitoare e de fapt inghetata exista, asa ca nu-mi ramine decit sa spun "Jos palaria!", Dana si consortul, multumim la max. pentru ziua de ieri!
Acum incarc poze, sint cuminte, nu le-am pus la public, cine vrea poze sa-mi spuna, ca eu asa am retinut consemnul, album privat. Trimiteti pe pm adrese de email!
Da', cind va uitati, e o suita de poze in care Isa incearca sa-i fure piinea Antoniei si Antonia se tot muta pe scara aia pe care sta... funny! Deznodamintul a fost ca Antonia i-a dat o bucata de piine Isabelei iar eu, ca fraiera, n-am prins si fatzuca aia super fericita a Isabelei cind s-a vazut cu trofeul patisier in minutza!
Ok, prin comparatie cu ziua de ieri, ma duc sa ma plictisesc la Centre Laval, dupa ghiozdan si dictionare...
Dana, nici cind m-am intors din vacanta nu mi-a parut asa rau ca s-a terminat!
S.
pitilache spune:
Eu n-am stiut de nici un consemn ref la poze... Imi pare rau, sper sa nu fii suparat pe nimeni. Le-am scos acum.
Simo, vreau si eu sa le vad pe cele facute de voi!
mimitete spune:
Mey, dar voi la ce ora va treziti ?
Super party,multumim Dana si familia pt primire, ne-am simtit f bine.
Vrei sa venim la curatenie ca ma simt vinovata?
Copiii au fost super cuminti, pe mine m-au impresionat ce dragalasi si cuminti au fost cei mici, fara nici un tantrum desi erau f obositi de la apa si soare.
Fii-miu a adormit in masina si s-a trezit azi la 8 numa' f incintat ca nu e in pijama.
O saptamina buna si un inceput de scoala relax .
musetto spune:
Va salut din nou fetelor, de data asta chiar din Montreal, unde am ajuns cam acum o saptamana. Felicitari pt intalnirea reusita, am citit ca v-ati distrat de minune! Eu m-am chinuit toata saptamana, ca sotul era mai toata ziua plecat la universitate si am o fata nazbatioasa... care in perioada asta a inceput sa fie foarte activa si tb sa o pazesc permanent. la hotel, ca la hotel...nu le pasa de copii, asa ca mobila are muchii ascutite si s-a lovit in ele, a mai cazut si de pe canapea, a fost jale :( Acum m-am mai obisnuit si eu cu obiectele de prin casa si sper sa reusesc sa o feresc de cat mai multe accidente de felul asta.
Personalul de la hotel e ok, singura nemultumire e ca tipele care fac curat nu prea vorbesc engleza si eu nu stiu franceza, asa ca ar fi foarte comic sa vedeti cum imi insotesc francolisionul cu gesturi cat mai sugestive... N-ar fi asa o pb, dar nici nu vreau sa ajung sa explic prin semne ca nu mai am hartie igienica (ca ieri au uitat sa o puna).
In rest, am vizitat pana acum oratoriul St Joseph, ceea ce nu e asa o realizare, pt ca e la 5 minute de unde suntem cazati. Azi avem in plan Biodomul, sper sa nu fie prea cald si sa avem timp si de gradina botanica. A, ce imi mai place mult aici e faptul ca au terase unde seara lumea sta cu prietenii, asa ca in Europa... Bine, nu se pune problema sa ne bucuram noi de asa ceva acum, avand copil mic, dar tot e frumoasa atmosfera si imi aminteste de casa si de tineretile mele :)
Va pup si va urez o saptamana placuta si daca aveti timp poate ne intalnim intr-un parc (ma refer la mamicile care locuiesc cat de cat aproape de universitate). Am vorbit cu Nelia acum cateva zile si era saracuta racita bocna (multa sanatate, Nelia ), dar spera sa ne vedem miercuri. Poate ni se mai alatura cineva?
nelia spune:
Simona, ti-am trimis PM, as vrea sa vad si eu pozele... abia astept.
Musetto, sintem mai bine, doar bebe mai e un pic, pentru ca a facut laringita, dar pina miercuri va fi si el bine. Ne vedem miercuri daca nu se schimba ceva in program.
Carmen, ca eu cred ca esti singura libera ziua, dar si cine mai e, vrei sa ne intilnim intr-un parc ziua, cum ar fi Westmount, de exemplu? Daca nu, ne intilnim numai noi doua, dar numai cu piticii, ca o voi duce pe Tudora la gradinita, ca sa pot sta de vorba. Te sun marti si stabilim.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
carmen77 spune:
Suna-ma ... in principiu sunt acasa, nu cred sa am nici un program special, pe Matei il duc de obicei la gradi, asa ca nu vad nici o pb, numai sa imi zici cam unde e parcul asta ... sau cum sa ajung.
Podeanu spune:
Simonna vreau si eu pozele. Noi inca nu le-am descarcat...acum sunt intr-o alta vizita la piscina.
Roxana nu am gasit casca lui Seba,in schimb vinetele au fost f bune. Si mai am un platou de-al tau de la frigarui. Musai sa ne mai vedem odata sa va recuperati obiectele.
Poate de Craciun organizam un pom cu cadouri, tragem la sorti cine ce sa cumpere (ptr copii evident) si ne vedem la mine (la subsol de data asta). Noi am mai facut asa la servici si a avut un super succes. Se stabileste o suma (ex 15-20$) si fiecare cumpara de suma respectiva.Daca ne ajuta si iarna facem si vreun om de zapada in parc.
Lorelai spune:
Dana, eu sint mai slow la ore tirzii. am vazut pe cineva care aducea cu tine imbracata in turcoaz si mi-a amintit ca spuneai tu ceva de un outfit turcoaz. nu prea semana cu ce am vazut eu in alte poze dar, cum spuneam, sint slow seara. roxana, simona, vreau si eu linkurile la poze, pe PM.
o zi buna tuturor. la noi ploua, ploua, ploua.