Sezatoarea canadiana (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Dana, esti sigura ca ai scaune destule? :)) Eu am unele de-alea de se desfac, de camping, sper sa nu uit sa le pun in masina.

Abia astept ziua de miine! Sint o caruta de prichindei pe care nu i-am vazut de la 1000 de Insule, chiar mai demult ....

Ange, bravos natiune!, ca nu-s daca sa te cert ca n-ai scris atita vreme sau sa tac drc' din gura mea dashteapta si sa ma bucur pur si simplu c-ai aparut! Abia astept s-o vad pe Maia! Nu ca Robert n-ar fi interesant, da`un interesant de-ala am deja, nu ma mai pasioneaza zi-lumina-piscina-mama-da-mi-o-data-de-mincare-ca-ma-asteata-copilul-din-vecini-si-trebuie-sa-plec :)) Drept ca voi inca nu sinteti in faza cu copilul din vecini, da` urmeaza :)

Khristin, chiar ma intrebam eu pe mine cind vine BB... Ca pomenise Laura de 1000 Insule si ma intrebam dac-ar fi sa mergem oare reusesti sa vii? Ca poate apucam sa si vorbim, nu numai sa luam la cunostinta ca sintem amindoua acolo... Zici? Mai incepi scoala in toamna asta? Sau ramii direct in concediu?

Lorelai, te-a dus Acela, auzi, biserica!!! Cinci minute am ris imaginindu-mi-l in strana!!!!! :)))) Nu-i bai, see you next time.

mQQm, you`re excused ca nu vii miine la Mtl. Da`cind vii?

Gata, ma duc la shopping, bai!, ce viata pe capul meu, nu-mi vine sa cred c-am fost la servici, am mincat la crisma, m-am piscinit si-am si dormit de dupa-masa! Si e vineri! Trai pe vatrai!

Asa ca ma duc sa-i caut copilulul pix Pilot nu stiu cum si alte citeva articole despre care, asta fiind al cincelea an de cind cumpar rechizite, inca tot n-am aflat de palaria mea sint!!! Ma irita listele de rechizite, ceva de ne-imaginat! Da`s aproape gata, pixu` ala ce-mi lipseste si crayons feutre effacables, de le suspectez ca-s carioci da`nu scrie pe porcaria de ambalaj ``feutre`` si nu sint sigura...
Cosmarul asta de toamna cu rechizitele... si papucii (a se citi cuvintul cu a ca-n magar si strepezit, printre dinti!) care nu lasa traces... 4 perechi de adidasi am schimbat azi-primavara? Nu mai stiu, da`acum tre`sa-i gasesc pantofi negri ``semelles non marquantes`` ca altfel mi-l returneaza din prima zi de scoala...
Ati vazut pe undeva, chiar asa, sac de scoala da`pe roti? Afar`de Bentleys?
POftim, din cauza voastra :)) acum trebuie sa caut si ghiozdan...

Khristin, ui` ca MS-ul tau a dat roade, de trei aliniate am zis ca gata si inca scriu... Sint cuminte, vezi, mi-e frica de MSA :))

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Intrebare pentru fetele care merg pe Rive sud: este ceva simbata pe podul Champlain (lucrari, etc)? Ca noi am veni pe Champlain si sper sa nu ne bulucim cu tot Montrealul

Eu n-am putut sa tin pasul cu voi, ati scris sute de pagini , imi cer scuze (sper sa nu se supere nimeni ), citesc ca un fulger, dar de scris, a devenit un lux...Vine acum iarna si voi sta mai mult pe acasa, deci pe DC...
Sanatate la cei bolnaviori, felicitari pentru sarbatoriti si botezati, succes la gradinita sau la scoala pentru incepatori...Gata, ma opresc aici. Si abia astept sa ne vedem miine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Oanagabriela, Ktrinel spunea ceva de lucrari pe podul Champlain. Cred ca daca il puteti evita, este mai bine, daca nu...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Am intrat numai sa ma dau mare... au aia niste reduceri la San Francisco, mai mare dragul :) Am "economisit" 170 de dolari :))

Cricorel, ai primit e-mail-ul meu?

Noapte buna, pe miine!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mai ce ma distrezi

bine ca te lauzi cu haine d'alea mulate de la St.Francisco, ca nu-mi ajunge destul invidia (stii ca glumesc cu invidia )cind te vad la statura si corp misto de manechin de 18 ani

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ange, nu am nici o spagheta de piscina. Eu mi-am dat copiii la innot, spagheta poate e ptr mine
Bineinteles ca veniti echipati de piscina ca nu va chem sa taiati iarba.

Simonna am vreo 15 scaune de terasa, dar banuiesc ca stau numai adultii nu??Si nu toti in acelasi timp, adica se mai intra si in apa ca doar e pool party. Cine nu are loc pe scaun sta pe iarba , ca la strand in tinerete.
Ptr orice eventualitate adu-le si pe ale tale in masina.

Lucrarile sunt acum prin tot orasul, daca veniti pe 20 est e numai o banda deschisa ptr intrarea pe Ville Marie.Ville Marie are Atwater exit inchis si se circula doar pe 2 benzi. Teoretic pe Champlain nu sunt lucrari (in cursul saptaminii) dar puteti veni si pe Victoria si pe Jacques cartier.

Olga tot ma tin sa te felicit si eu dar dau mereu send si uit cite ceva. Sanatate multa si sa fie cu bine.

Khristin 38 zile doar??? De fapt mi-ai spus tu ca e la inceputul lui Octombrie...zodie tare buna (si ai mei copiii sunt balante)

ktrinel stai linistita ca stiam la ce ma "inham". dar daca ma da soata afara cine ma primeste??

ange si al meu tot pe drum e dar vine de abia miine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dana,vai saracu om , ajunge dimineata si noi la pranz ii invadam casa, ma rog, gradina...sa vezi ce taxa de binevenue ne baga...., daca te da afara, facem targul numai daca vii si cu baby-sitter-ul...

stiu ca sunt lucrari pe 20 cu 15, Echangeur Turcot, weekendul trecut erau nu stiu ce lucrari pe Decarie, sunt lucrari in capat pe IleDesSoeurs...deci cine vine pe varianta asta sa isa ia marja de timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ange nu sunt din Buzau, sunt din Focsani. Folosesc nickul asta de pe vremea studentiei, mi-a ramas fixat pe creier dupa o ora de lexicologie unde invatam termeni vechi din dictionarul dacic.
Fetelor....voi scrieti nu gluma

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI

Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Andy as vrea pentru semestrul viitor: droit immobilier, evaluation immobilier, nu stiu cat e de buna alegerea dar asta e fug de matematica cat pot

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI

Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

woww, ce zi, la superlativ din toate punctele de vedere; ma bucur ca am avut onoarea: gazdele (cu o casa ca-n basme!), prichindei si domnisoare, fetele de pe sezatoare- una si una+ sotii de rigoare.
Dana, mersi inca odata

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput