Sezatoarea canadiana (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Ica eu iau kirkland de la costco si merge bine in salate si pus crud in mancarea fetitelor; la maioneza si la snitele inca folosesc de floarea soarelui, iar cartofi prajiti nu cred ca am facut anul asta... gratarele sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, voi va duceti cu copilu' in prima zi de scoala ?

Eu m-am dus cu Victor in clasa 1, ca era clasa 1-a, anul trecut ca nu lucram si ca era prima data la scoala in Ca.
Anul asta in mintea mea e baiat mare, ar trebui sa imi iau 1 zi din concediu din care nu prea mai am, dar el tine neaparat sa ma duc cu el.

Cred ca imi iau liber totusi.

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

try Ce-as face eu in locul tau m-as duce la scoala publica sa intreb daca scoala publica are clase de gifted children sint unele scoli care chiar daca nu-s foarte bune totusi au citeva clase gifted children.

Daca nu au inscrie-l la oricare ca-s cam la fel (parerea mea e ca nu arata prea bine) si faci tu cu el acasa sau il inscrii la KUMON
Oricum si daca scoala e buna tot tu trebuie sa faci cu el acasa decit ca singura diferenta e ca "te forteaza pe tine sa faci mai mult acasa cu el" si foarte diversificat.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Ica, uleiul de masline nerafinat/nefiltrat e cel mai bun din cate stiu eu, dar il gasesti destul de greu ...incearca health food stores ori un Whole Foods Market, exista unul in Toronto eu de acolo il cumpar si pe cel de floarea soarelui. Pretul e mult mai mare decat la uleiurile obisnuite dar calitatea e incomparabila.
Pentru prajit eu folosesc Gallo ori altul grecesc, Samos parca....ma uit acasa si-ti scriu numele exact, mi se pare destul de bun.
N-am incercat Bertolli dar am auzit ca e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Vroiam sa va intreb ceva
Eu cind sun in tara sun numai pe mobil si platesc 20 centi minutu pe mobil cu Thomas Hook.
Este cineva care plateste mai putin ca pina acum nu prea imi pasa dar de cind a invata copilu sa vorbeasca romaneste vrea la telefon cu bunica.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Try, multa bafta cu alegerea scolii.
Eu zic ca pe lg. scoala respectiva, conteaza si invatatorul/educatorul respectiv. Si asta nu ai cum sa il alegi, tine de bafta copilului.

Si asta cu lucratul in plus acasa, mi se pare complicat.
La noi mergea chestia cu santajul, eu sunt obligata sa iti iau mancare, ptr mine suplimentar este sa iti iau jucarii.
Asa si el trebuia sa lucreze suplimentar.

Wauu, deci exista si oameni care si-au luat case din prima
Felicitari.

Asa, l-am sunat pe Victor si mi-a raspuns ca mai bine sa imi iau liber intr-o zi cand are scoala zi pedagogica si sa mergem pe undeva toti 4.
Destept copil am.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cge, Victor este bun negociator nu numai destept

Multumesc ptr lamuririle cu uleiul, am fost deceptionata ca mi-a stricat maioneza, si asa nu-s mare bucatareasa da' sa-mi strice maioneza nu accept

In alta ordine de idei am fost la dentist in pauza de masa, si grefa+implantul+coroana ptr o masea merg lejer spre 3000 cad , asig noastra nu acopera lucrari majore deci nik. La comentariile mele secretara mi-a raspuns - ca sa ne dam seama cat de pretiosi sunt dintii (nu ca n-as fi stiut)

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Vin si eu cu o intrebare intrebatoare - foloseste cineva ulei de masline la gatit si daca da, care? Noi am gasit unul care merge la salate insa am facut maioneza si n-a iesit prea buna si cand fac oua in tigaie sare pe pereti Am incercat Choix de president si alte cateva dar au un gust ciudat, Terra Creta merge dar la salate.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !


Esti haioasa, eu uleiul de masline nu-l folosesc la gatit de genul asta. Adica maioneza e calr ca n-are cum sa iasa cum trebuie cu ulei de masline, aia o faci tot cu ulei obisnuit. Prajeli gen oua ochiuri, friptura etc. tot cu ulei clasic. Eu pun de fapt doar la salate si mamaliga ulei de masline. In ciorbe de regula gatesc cu carne si deci nu adaug ulei pt ca se lasa ceav grasime din carne (exceptie ciorbele de vara din legume).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Cine a intrebat, startecul e mai ieftin, 11.9. Nu stiu toate conditiile, m-am uitat asa rapid.
Si eu ma duc azi la dentist. Dar nu am decat plombe de facut. Si imi acopera asigurarea de la scoala ceva. Vreo 40-70 la suta in functie de ce e de facut. Sper sa mai imi tina lucrarile din Romania. Ca au deja 5 ani. Oricum, pe ultima factura, inainte de reduceri si asigurare pt. doua plombe, una alba si alta neagra in spate, era scris 365!!!!!



[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui try

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Vin si eu cu o intrebare intrebatoare - foloseste cineva ulei de masline la gatit si daca da, care? Noi am gasit unul care merge la salate insa am facut maioneza si n-a iesit prea buna si cand fac oua in tigaie sare pe pereti Am incercat Choix de president si alte cateva dar au un gust ciudat, Terra Creta merge dar la salate.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !


Esti haioasa, eu uleiul de masline nu-l folosesc la gatit de genul asta. Adica maioneza e calr ca n-are cum sa iasa cum trebuie cu ulei de masline, aia o faci tot cu ulei obisnuit. Prajeli gen oua ochiuri, friptura etc. tot cu ulei clasic. Eu pun de fapt doar la salate si mamaliga ulei de masline. In ciorbe de regula gatesc cu carne si deci nu adaug ulei pt ca se lasa ceav grasime din carne (exceptie ciorbele de vara din legume).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"




As vrea eu ... sunt doar fara talent in ale bucatariei

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput