Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Neata burtici!

Manumanu:felicitari pentru vestile bune de la eco!

Enni:eu nu m-am vopsit de cand am ramas insarcinata si nici n-am de gand s-o faca pana dupa ce nasc.Recunosc,am ceva fire de par alb,dar asta e...
Parca tot tu intrebai si de crema pr burtica:eu folosesc de la Dr.Fischer(am avut crema,acum am ulei).Sper eu sa-si faca treaba si sa scap de vergeturi,cu toate ca...cam trisez,nu ma dau chiar zilnic

Rami:cum mai stai cu greturile?Au mai trecut?Eu mai am din cand in cand greturi usoare si culmea,tot de la apa...daca beau mai multa o data...e nasol....

Miki:in ce sapt ai discutat cu medicul despre recoltarea celulelor stem?Eu ma duc sapt viitoare la control,crezi ca e ok sa vb cu medicul despre asta?

------------------
Flori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna dimineata tuturor, sunt foarte ingrijorata, ajutati-ma si pe mine in legatura cu beta hcg-ul. Am facut priul test in ziua de 7.08.2008 iar valoarea a fost de 123,19, l-am repetat in data de 19.08.2008, cu valoarea de 6909, si am mai facut in 27.08.2008 si valoarea a fost de 15225, nu trebuia sa se dubleze la 2 zile valoarea ?
Nu sti daca este bine sau nu ,la voi cum a fost? punctia a fost in 23.07 iar embriotransferul in 26.07.
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Petricia din cate i-mi aduc eu aminte BHCG-ul dupa 6 sapt de sarcina se dubleaza la 3 zile.
Poate stiu fetele mai bine.

16+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Petricia, de ce trebuie sa te stresezi cu bhcg? Deja poti sa te duci la un eco, se vede punctuletul, la 6 saptamani chiar si inimioara batand (tu ai acum 6 sapatamani). Stai linistita ca totul e ok!

Eu am fost ieri la eco, am vazut pe bebe, is plina de bucurie, s-o facut mare, are 693 gr., totul e normal, mie chiar mi-a recomandat sa fac gimnastica daca doresc, deci nici vorba sa stau in pat. Pot sa ma plimb cat vreau, si cu masina am voie, ma bucur. Imi pare rau de fetele care stau in pat si iau medicamente cu pumnul.

Fetelor, nu mai stiu sa-mi schimb saptamana la semnatura, s-a schimbat un pic la profil personal si pe mine ma da gata. Marush, help!

Julia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Sunt foarte speriata , stiu ca trebuia sa se dubleze valoarea la 2 zile iar in 19.08 era 6909 si in 27.08 ( dupa 8 zile ) este de 15225.
Nu stiu ce sa fac, doctora mea este in concediu, cred ca o iau razna pana vine sa vorbesc cu ea, nu stiu ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Julia...intra in profil personal, si in partea de jos a paginii apare Optiuni profil+/-, da click pe +, o sa-ti apara si o casuta in care poti modifica din 23+ in 24+...sper sa reusesti!Daca nu spune-mi!

Apropos...la celule Stem te-ai gandit?

25+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Marush, si noi cochetam cu celulele stem, dar n-am facut nici un demers inca... probabil voi suna la Cluj ceva mai incolo, sa vedem.

Enni, nici eu nu m-am mai vopsit dinainte de ET... nu e dramatica diferenta, ca si Marush, aveam o nuanta apropiata de blond, iar firele albe nu le mai bag in seama. Daca reincepeam lucrul m-as fi vopsit cu LOreal casting, dar asa... Oruicum, stiu ca nu se recomanda vopsirea in primele 3 luni.

manu 24+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna la toate burticile!

Flori76, eu am vorbit cu doctorul pe la sf lunii a sasea (acum vreo luna). Mi-a spus cu ce firme a lucrat si ca este ok, nu are nici o problema cu recoltatul. Eu am ales firma de la Cluj, mi-au parut f seriosi.

Petricia , nu te mai stresa. Eu, desi am inceput cu o val f mica a BHCG-ului in Z10 de la ET am avut 22.4 si in Z12 am avut 87, dupa Z12 nu am mai facut nici o analiza a BHCG-ului. Eu am crezut cu tarie din Z10 ca sunt insarcinata, daca asa mi-a confirmat doctorita. Nici un moment nu m-am gandit ca poate fi ceva rau. Ti-a recomandat-o doctorul? De ce o faci? Hai, stai linistita, pana la eco mai este putin cand ii vei vedea inimioara batand.

Miki 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Boo Sa-ti traiasca bebelusul sa creasca mare si sanatos !!!!

Fetelor eu deja am si semnat contractul pentru celule stem pe 30 August o sa-mi trimite si cele doua kituri din Cluj de la Cord Center. Si eu am intrebat mai inainte pe doctora mea daca poate sa recolteze sange si mi-a zis ca da nu e nici o problema. Acum vom vedea ca am auzit ca se mai intimpla sa nu fie destula sange in cordonul ombilical ...ma rog vom vedea.
Penru un singur bebe este 2020 ron +1050 ron transportul pentru gemeni este 5300 ron cu transport cu tot si daca analiza nu iese bine deci nu se poate depozita celule stem totul este gratis !!!!
Asa scrie pe contract ...sper sa fie asa
Mai intrebati si voi pe doctori ca deja la 7 luni trebuie facute demersurile ca dureaza un pic pana primesti contractul trimiti inapoi ei iti trimit kitul etc.
VA pup

kittyke 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

kittyke, cand se face plata, dupa recoltare?

manu 24+ +

Mergi la inceput