Gravidute prin FIV (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Ennni spune:
Amzulica, si burtica mea e mica, se vede ceva-ceva, cert este ca de vreo 2 saptamani nu ma mai cuprinde nici o pereche de pantaloni pe care ii am. Chiar trebuie sa merg la cumparaturi sa-mi iau ceva hainute de .
Intrebam de crema asa ca sa ma documentez din timp, stiu ca e bine sa te dai cu ceva, ca se intinde pielea foarte tare.
Eni 12+
Marush spune:
Enni eu folosesc de la Mustela, recunosc :ma dau din joi in Pasti...deocamdata nu am vergeturi dar imi foloseste cand ma mananaca pielea sau o simt intinsa pe burtica!
Oricum... e important si sa te hidratezi bine band apa!
In rest ce am mai citit eu:cand explodeaza burta in trimestrul trei , daca esti predispusa si genetic(asta e cel mai important) NU PREA AI CE FACE! (o tipa spunea ca se da de 4 ori pe zi si degeaba)..
24+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Andrada.P spune:
Boo felicitari!! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si mancacios sa va aduca numai bucurii!
Dragelor, n-am mai scris de mult ca e tare incomod de la orizontala. Cerclajul de acum 3 saptamani a fost ok. De atunci pat, baie, masa si rar cate putin in parc. Nu ma plang.. Bebelinele sa fie bine!
Si eu ma dau cu Mustela si beau multa apa si pana acum n-am semne de vergeturi. Ma dau de 2 ori pe zi cam de prin luna a 3-a. Sper sa scap fara, totusi. Anyway, burta a inceput sa ma manance ingrozitor de cateva zile. Cred ca au inceput bebelicile sa se ingrase
Rami hai ca mai ai putin si trece raul! In sept vin fetele din Ploiesti la targ si poate ne vedem si noi. Cred ca o ora n-are ce sa mi se intample daca ies. Tare mi-e dor de voi!
toate fetele si toti bebeii!.
Andrada 26+
manumanu spune:
Fetelor, am vesti!
Ieri dupa-masa am fugit la eco 3D pt ca dr meu pleaca in concediu si a vrut sa ma vada inainte. Bebeii sunt f bine, in toate graficele, cca 600 grame fiecare... am vazut fatzuca bebelinei, ne-am topit de drag... am si CD... Am primit in continuare recomandarea de a sta in pat, asa ca... asta o sa fac...
Mi-a schimbat si DPN-ul, probabil va fi 20 noiembrie...
Asa ca de la 1 oct intru in prenatal, pana atunci mai stau in CO + CM.
Enni, si eu folosesc tot Mustela, inca nu imi dau seama cat este de eficienta... nici nu dau zilnic asa cum scrie acolo (am dat in prima saptamana cand mi-am luat-o, acum vreo 2 luni)
Marush, tu cum mai esti? Ce faci toata ziua? Cum suporti statul in pat, cum te descurci?
manu 23+ +
Marush spune:
Pai ce sa fac...mananc(am luat aproape 20 kg), ma duc la toilet si stau in pat....ah...sa nu uit: ma indop cu pastile!!!
Cam atat!
Fetita insa ma tot loveste jos.,,,nu stiu daca si voi patiti la fel?!
Aseara am avut si senzatii de usturime/arsura tot pe col...nu stiu ce a fost?In plus dadea si bebelusa:poc-poc!
Sunt la a 4-a cura de antibiotice pentru ca nu scap de o E.Coli nenorocita din secretia de col! ...si bineinteles suplimentez cu clotrimazol ovule, preventiv sa nu apara Candida de la antibiotic!
Cand ma iau dureri mai serioase mai bag o perfuzie pe branula(am plecat cu ea din spital) ...slava Domnului ca mai functioneaza!!
Sper sa fie bine bebeloii ca atatea medicamente nu am luat in viata mea pana acum!
24+!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
manumanu spune:
Marush, si la mine fetita e mai jos... cand loveste, nu simt durere sau usturime... mai degraba simt ceva in zona vezicii, deci mai spre exterior. Are si momente cand loveste mai sus. Baietelul loveste sus de tot.
manu 23+ +
Marush spune:
Chestia cu usturimea s-ar putea sa fie de la Clotrimazol , iar legat de cat de jos loveste cateodata bebelusa:simt cate o zvacnire jos(inanttru), in rest o simt sub burta, in zona in care am contractiile, unde ma durea la CM!
24+!
Asa crestem Noi!
Ennni spune:
Fetelor voi ce stiti despre vopsitul parului in timpul sarcinii? Voi cum faceti, va vopsiti? Sau nu e cazul?
Eni 12+
amzulica spune:
Enni - eu am intrebat medicul in sapt. 11 si mi-a zis ca este ok sa ma vopsesc cu ceva fara amoniac - si am ales Castingul de la L'Oreal. Este ok, la mine ideea e ca aratam naspa rau cu atata par alb - eram ca mamaia.
Cami 12+
Marush spune:
Enni,...la mine nu a fost cazul sa ma mai vopsesc pentru ca blondul cu care ma faceam e apropiat de blondul meu...nu se cunoaste f mult diferenta!
Fetelor, mai ales cele cu gemeni ...v-ati gandit sa recoltati Celule Stem?? Trebuie 2 kituri!!
25+!
Asa crestem Noi!