Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

andrada am cate 2 scaune/zi, cel putin 1....iar de igiena nu-ti mai spun...ma ocup in amanunt!

Cica incepe uterul sa apese, sa faca presiune!! Unde pui cain sezut nu stau mai mult de 15-30 minute/zi!

26+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Hai mai Andrada, ca acu iar a intrat morcovu' in mine. Ca eu mai am si dureri de burta. Dac-as putea verifica colul in ficare zi... ce viata ar fi. Ultima data l-am verificat pe 27 august si deja mi se pare o vesnicie.
Da... incepe sezonul de FIV-uri la Giuli. Parca am eu emotii.
Kittyke, na, ca acu te nelinistesc.
Aniast, felicitari, o sarcina usoara si te asteptam pe forum.

Mirela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Marush esti fericita cu 2 scaune / zi! Te invidiez! Eu cu fierul din Elevit + Tardyferon sunt mai constipata decat am fost vreodata. La mine se formasera hemoroizii de la consistenta scaunelor, banuiesc. De cand "tratez" cu supozitoare cu glicerina e mai usor si au trecut si hemoroizii.
Auzi, cum reusesti sa stai asa putin in sezut? Mananci in pat?
Si inca o intrebare: poti sa diferentiezi miscarile fiecarui bebe? Stii in orice moment care misca?

Andrada 27+

Mergi la inceput

Andrada...sotul imi lasa lada frigorifica langa pat..iar de manancat mananc stand pe o parte!

Bebeii ii diferentiez ca fetita ma loveste in col jos de tot si in partea stanga jos, iar baietelul in dreapta mai sus, iar loviturile li sunt mai rare si de intensitate mai mica!Am retinut de la eco unde sunt plasati!

26+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Mirelush nu trebuie sa te gandesti la cum reactioneaza colul meu Eu cred ca e atipic daca s-a deschis desi am facut numai ce mi-a spus dr.
Anul trecut pe vremea asta ne pregateam si noi pt FIV 3 respectiv 2. Mi se face pielea gaina!

Marush esti o viteaza. Pai la ce-mi spui tu, eu par intr-adevar o pacatoasa cu 3 ore ale mele pe la bucatarie!
Ref la bebei si mie mi-a spus cum stau numai ca stau una peste alta adica una e cu capul in poala alteia si din cauza asta nu prea ma prind de miscari... Tu monitorizezi miscarile?

Andrada 27+

Mergi la inceput

Ladies exista o petitie on-line pt majorarea rusinoasei sume de indemnizatie pt ingrijirea copilului. Sper ca am reusit sa pun link-ul!

www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pentru_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pentru_ingrijirea_copilului-p40800039.html

Andrada 27+

Mergi la inceput

Apropos de GRAVIBINON cine e interesat, am gasit un inlocuitor fabricat de aceeasi firma Schering, el se numeste Proluton Depot .Eu deja am luat legatura cu o cunostinta din Germania: Proluton Depot 250 mg 5 x 1 mL fiole 46.64€.

Vrem sa luam 10 fiole pentru orice eventualitate!Macar sa nu avem nevioe!!

M-am gandit ca poate va e folos informatia.

26+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Andrada, nu stau sa numar de cate ori se misca , fii serioasa!
Am destule pe cap.......contactii, etc,...as lua-o razna.Daca misca e ok,..bebelusul il simt mai rar , dr mi-a spus ca uterul e mai gros acolo unde e el mai sus.El se misca, da cica eu nu simt! Sunt zile cand el misca doar daca pun mana unde este, si vb cu el, ..si nu loveste tare, se unduieste ca un viermisor sub piele!

Acum 2 zile au fost cam lenesi, ieri au dat rau din picioruse,..daca as fi comparat FACEAM ATAC DE PANICA!!

26+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Andrada mi-am facut datoria am semnat petitia dar din pacate nu cred in ele, am semnat si pentru Fiv dar sincer nu am sperante deloc .......sa se intimple ceva bun

Marush si eu asa simt bebeii exact cum ai descris si tu dar eu sunt foarte atenta care cand cum si ce face si intru in panica cand nu simt pe unul sau altul .Doua zile am fost singura acasa sotul era plecat la Cluj si fetita am crezut ca sare din mine pe baietel nici nu am simtit.
Azi parca fetita s-a linistit si baietelul e un pic mai vioi ...cred ca fetita a simtit lipsa lui tati

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Marush, Kittyke eu suspectez ca una dintre fetite e cu spatele pe abdomenul meu si loveste in interior, de-aia o simt asa rar si cu intensitate scazuta. Nici eu nu numar, doar sunt atenta sa le simt pe amandoua (adica in mai mult de 2 parti ale burtii) .

Andrada 27+

Mergi la inceput