Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Mire scobutil 10 mg, tablete (injectabil-la nevoie)nu suppozitoare!
Crezi ca sunt mai eficiente supozitoarele?

26+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Marush, de aia te-am intrebat, ca eu nu stiam decat de supozitoare (in per de dupa ET se recomandau supozitoarele). Nu stiu daca-s mai eficiente supozitoarele, la mine nu-si prea fac efectul oricum nici ele nici nospa-ul.

Mirela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Floricele pentru voi toate.Sunteti tare dragute.

Marush - crema galbenele si spalaturi cu ceai pelin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Catalina imi pare rau ca treci peste toate problemele astea dar incearca sa fi optimista ca daca ai reusit inseamna ca poti sa ramai dar e mai bine sa lasi o pauza mai lunga, e mai bine si pentru organism si mai ales pentru Fivul urmator.... sa fi gata si psihic si fizic !!
BAfta multa si sanatate iti doresc dar mai ales ploaie de bebici

Marush eu iau Utrogestan de cand sunt la primele luni luam cate 6/zi acum iau 4/zi si nu stiu inca pana cand trebuie sa iau

Rami stai linistita cu colul daca e 5 cm cred ca e ok ,oricum incet incet se scurteste colul ca asa trebuie sa fie problema e sa nu se deschide prea devreme ....dar momentan e ok si o sa vezi pe parcurs cum evolueaza sarcina

Fetelor eu nu prea mai inteleg nimic despre colul asta......
PE 1 cand am fost la control la col nici nu s-a uitat doctora mea si am rugat-o eu sa-mi spuna cum stau cu colul ...mi-a zambit in fata si mi-a spus sa nu mai fac griji ca colul la 30 de saptamani nu se mai vede pe echograf si daca nu am contractii dureroase nu am de ce sa fac griji....
Oare o fi asa sunt deja obsedat de colul asta .....sper sa aiba dreptate dar citind pe voi nu sunt linistita

FEtelor care stati in pat multa rabdare va doresc , am inceput si eu sa stau mai mult in pat ca deja burtica e mai mare si ma doare spatele, mi se amorteste mana dar scoatem noi cumva pana la capat

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kittyke, asa mi-a zis si mie dr. ref la col. Ca ce am eu cu el, se deschide doar daca sunt contractii dureroase. Eu sunt deja paranoia cu colul.

Mirela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Am intrat sa pup burticile, sa va spun ca sunt bine, fizic, cu psihicul inca mai lupt, insa faptul ca incept de saptamana viitoare tratamentul ptr. un nou FIV imi da aripi.Deci daca ma ajuta DD in octombrie, o sa fiu iar alaturi de voi.
Pupici

Mergi la inceput

MAny bani te va ajuta Dumnezeu numai sa crezi in tine ca va fi bine !!!!
BAfta !!!! Si te asteptam inapoi !!!

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Mirela m-ai linistit un pic

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

cata multumesc de raspuns..am incercat varianta cu crema de galbenele..doar amelioreaza "problema" dar e bine si as!De tratat cred ca trebuie sa mai astept!

kyty merci mult de raspuns.....m-am mai linistit vazand ca nu sunt singura care ia 4 utr/zi! Mie dr mi-a dat 2 utro/zi dar am tot citit si am vazut ca deficitul de progesteron da contractii,..si spre sfarsitul sarcinii progesteronul incepe sa scada,...de fapt asa se explica aparitia contractiilor!

M-am apucat sa iau si eu de ieri 4 utro/zi de capul meu, n-are ce sa-mi faca rau!Nu vreau sa ma grabesc in afirmatii dar azinoapte m-am simtit mai bine ,..asa cum nu am mai facut-o de mult!

Va spun cum evolueaza situatia

26+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Beeeeeey, daca e asa cum v-au spus voua dr-ii si colul se deschide numai la contractii dureroase, mie de ce mi se dechide intr-una ca n-am avut in viata mea contractii dureroase????????? Acum am contractii nedureroase sau cel putin asa cred... dar astea n-ar trebui sa afecteze colul din cate stiu. Oricum colul asta este clar paranoia mea si o sa fie pana cand o sa-mi scoata firul si o sa ma vad cu el intreg si cu fetitele in brate, la termen! Pana atunci stau foarte, foarte cuminte. Totusi mai stau pe scaun pt masa cam 3h/zi in total. Sper sa nu fie prea mult. Sunt momentele mele cele mai fericite

Rami FelicitRi pt fetita! Ne-am facut gasca mare Cred ca dintre fetele de la intalneli, numai Aniast are baietel, nu? Apropo, Aniast e graviduta natural, in vreo 9 saptamani, cred
Imi pare rau ca ai inca greturi dar sa stii ca intr-o saptamana chiar o sa simti diferenta. Ref la col, daca stai linistita, se inchide. Vezi ca si mersul cu masina face rau. Trebuie sa stai cat mai pe spate cu scaunul.

Marush Si eu am avut hemoroizi nedurerosi. N-am dat cu nimic dar n-am mai lasat sa treaca o zi fara scaun + toaleta locala dupa fiecare scaun. Intr-o saptamana nu mai aveam nimic.

Cata e foarte important e sa te refaci si psihic. Te asteptam numai cu vesti bune!

Many Bani Chiar ma gandeam - cu emotie - ca azi se deschide sezonul de FIV-uri 2008-2009, la Giuli. Iti tinem pumnii! Sa ne mai spui si noua cum decurge FIV-ul!

Andrada 27+

Mergi la inceput