Gravidute prin FIV (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Fetelor o parere daca se poate ....
Am primit o oferta din Ungaria , carucior pentru gemeni putin folosit ce ziceci pentru 5 milioane merita ??? Eu zic ca arata bine si e si ieftin dar dati si voi cu parerea ....

http://community.webshots.com/photo/2846378130103867285JWAmXi

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andrada, ti-am trimis e-mailul. Daaa, pe vremea asta intram in focuri, sau ne pregateam? ca nu mai stiu.
Kittyke, pare sa arate bine si e super ieftin. Acuma depinde si ce marca este, ar fi bine sa fie totusi unul de fima ca sa te si tina.
Marush, contractiile tale sunt dureroase sau nedureroase? oricum tin pumnii sa nu mai fie.

Mirela 24+

Mergi la inceput

Mirela e marca HAUCK e o marca buna dupa parerea mea dar nu e asa urgent as vrea sa ma duc si la BAby Expo sa vad cam ce o sa fie si pe acolo si dupa aia decid.....
Eu as dori carucior ca manere separate si care se inchide ca si o umbrela dar din pacate din cate am vazut pana acuma toate sunt de la 6 luni in sus.....
A pardon am vazut Maclaren tip umbrela dar 17 milioane ...atat nu-mi pot permite

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Mirelush merci! Anul trecut pe vremea asta ne pregateam. Eu-de ex- ma pregateam sa plec in Spania . De inceput, am inceput a 2-a zi dupa ce m-am intors. Nu spun ce stres am avut sa nu imi vina CM-ul mai devreme ca era totul calculat la sutime. Si pt ce?

Kittyke e dragutz caruciorul si rezonal ca pret doar ca nu prea e de iarna si noi cam prindem toata iarna. Astea de vara si la Miniblu sunt 5 mil dar celelalte din pacate cam in jur de 17-20 mil sunt...

Andrada 27+

Mergi la inceput

Andrada asta e buna si iarna... noua nouta e 13 milioane ...
Am gasit un situl unde se poate gasi si noua si sunt in mai multe modele ... poate va intereseaza ...sunt carucioare dragute ....

http://www.bestreclama ilegala - avertizare/c-11-carucioare.aspx?pagenum=2

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Sorrry e reclama si nu am voie ...pacat ca nu va pot da adresa de site

Asta e

kittyke 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

kitty, e dragutz caruciorul si la pret rezonabil.... acum nu stiu cum merg carucioaele astea late pe trotuarele din romania... eu tocmai de aia m-am hotarat sa iau unul "fata in fata" , e scump (dar mai ieftin cu cel putin 5-6 mil decat ceva asemanator gasit la noi), dar are incluse si scaunele-scoica... 500 si un pic de euro cu tot cu transport. asta e: http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=2959&c_id=33&cf_id=38

cat despre iarna, eu il iau mai mult pt oferta cu scaunele, ca nu o sa scot bebeii prea mult in miezul iernii... vor fi si mici ei... eu o sa-i mai scot in curte cate putin.

manu 25+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

kyty si mie imi place caruciorul,..eu una tot ceva de genul asta voi lua!Daca as lua din acela de "iarna" nu stiu unde l-as baga!As umple casa cu el...

mirela am si dureroase...ca durerile la menstruatie,..iar de 1 sapt si nedureroase!

manumanu la caruciorul asta cele 2 locuri se pot aseza fata in fata dar si ambele cu fata spre "impingator"?
FETELOR ..CAND E BABY EXPO???

26+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

marush, da, scaunele se pot aseza si cu fata spre impingator, si ambele cu spatele, si fata in fata... vezi ca e o prezentare detaliata a sistemului de ghidare a rotilor din fata s.a.m.d. sub poza... au si optiun de lb enleza pe site.

babyexpo am inteles ca e 19-21 sept ...

manu 25+ +

Mergi la inceput

MAnumanu caruciorul e foarte frumos numai ca mie nu-mi place modelul de tren , am senzatia ca cel care sta in spate nu vede nimic din lumea larga si ca bebeii nu pot sa comunice intre ei.
Cat despre cum ma descurc pe strada ...hm ....ocup toata strada si asta e cui nu-i place sa ma ocoleasca dar m-am intilnit cu familii de gemeni si cum am vazut mai ramane loc pe trotuar

kittyke 30 +

Mergi la inceput