FIV in Ungaria 42
Raspunsuri - Pagina 9
miha2004 spune:
Salutari, de ieri suntem in Ungaria la niste prieteni ocazie cu care azi l-am vizitat pe Zadori care s-a bucurat foarte tare sa ma vada cu burtica, mai stam pana sambata dimineata cand trebuie sa mergem la Timisoara la eco. Fetelor telefoanele mele au avut un accident
(am varsat sticla de apa in geanta peste ele) asa ca am pierdut toate nr de telefon, sunati-ma voi.
Adelaimi cer scuze pt ca nu ne-am vazut atunci dar tu ai fost ultima cu care am vb inainte de a strica tel asa ca nici nr tau nu il mai am, m-am intalnit azi la clinica cu Ani care o sa vina la Resita in curand asa ca sa ma suni
Criss si Micky si care mai sunteti pe aici, va tin pumnii si daca vreti sa ne vedem dati un semn si ne vedem la pensiune la un gratar.
Va mai scriu dupa ce mergem la eco sa va spun ce face micuta noastra minune, va pe toate.
Mihaela 21+
sandica spune:
sima1 stai linistita ca nu esti singura in situatia asta. In tara diagnosticul meu a fost sterilitate primara si atat. Tot 10 ani avem si noi. Eu perfecta, sotul la fel si nimic.... Zadori zicea ca va fi simplu si de atunci au trecut 3 inseminari si 1 FIV plus o hiperstimulare. Dar mergem mai departe. Va fi bine pentru toate, ai sa vezi.
tuturor!
crisis81 spune:
Miha2004 chiar as vrea sa ne vedem, dar nu la pensiune. Asa ca..... te sun maine oricum.
Daniela2 sper ca nu esti suparata pe mine pentru marti, dar eram super stresata ca numai eu pot sa intarzii la punctie, desi planificasem sa vin cu cel putin juma' de ora mai devreme sa stam de vorba. Eram treaza de la ora 6 si tot am intarziat. Te pup si multa multa BAFTA!!!
Sima1 MULTA BAFTA!!!
Leny astept vesti!
Daria, Adela, Andicu, Sandica, Tia, Dannette, Tuculucu si restu' fetelor PUPICI SI MII DE MULTUMIRI!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
daniela2 spune:
Crisis, nu sunt deloc suparata pe tine, te inteleg perfect. Si eu eram super stresata si nu aveam motivele tale, deci cum sa nu te inteleg !? Am inceput stimularea chiar marti,vineri iarasi vin sa-mi faca eco si analize, asa ca poate te revad.
Iti doresc mult noroc la ET si in continuare !La fel si lui MICKY ! SA REUSITI SA DEVENITI MAMICUTE !
crisis81 spune:
Daniela2 eu maine voi fi la clinica dar inca nu stiu ora, oricum o sa incerc sa ajung mai devreme poate reusim sa stam de vorba. Daca ti-ai activa si tu PM ar fi mult mai bine ca as putea sa iti trimit nr de tel sau trimite-mi-l tu pe al tau. Mamici sa ne ajute Dumnezeu sa devenim toate ca ma deprima lista asta atat de lunga de aspirante.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
Tabitha spune:
Buna, fetelor. Am o conexiune f. proasta la internet, o pagina de net mi se deschide in 10 minute. Asa ca imi fac mea cupla si va zic ca nu am reusit sa citesc nimic din ceea ce ati mai scris. Oricum, bafta multa tuturor fetelor care sunt in focuri.
Si sa va spun pe scurt despre mine.
Am ajuns la Szeged pe vineri, 29 august. Dar degeaba. Ciclul, care trebuia sa vina de pe 27-28 nu imi venise. Asa ca dr. m-a chemat a doua zi, pe 30 august, sambata. Norocul meu ca vineri seara, pe 29, mi-a venit ciclul, asa ca sambata am inceput tratamentul. Am facut si analize hormonale, desigur FSH-ul meu era la ceruri, adica 17.
Sambata am facut 1 ml decapeptil.
Duminica: 1 ml decapeptil, 112,5 Gonal si 75 merional
Luni: 1 ml decapeptil, 112,5 Gonal si 75 merional
Marti: am fost la analize: estradiolul 71. La eco mi-a vazut 3 foliculi de 6 mm, endometru nimica.
Am continuat tratamentul cu 1 ml decapeptil, 112,5 Gonal si 150 merional.
Miercuri: 0,5 ml decapeptil, 150 Gonal si 150 merional
Joi (adica azi): estradiol 217, endometru 5,5 mm, 2 foliculi de 10 si si unul de 8,5 mm,. Tratamentul de azi: 0,5 ml decapeptil, 112,5 Gonal si 3 doze de merional (225). Maine trebuie sa fac la fel, 0,5 ml decapeptil, 112,5 Gonal si 3 doze de merional. Iar sambata dimineata sa ma duc la eco, nu mai vrea sa-mi faca analiza de sange…
In plus iau Ginseng (pana azi luam una pe zi, de azi iau 2 / zi), Vit. C, Gravida si Aspirin.
Ce ma ingrijoreaza? Numarul f. mic de foliculi, endometrul f. mic si estradiolul si mai mic. Dar asta e, o sa vedem ce zice dr. Punctia cica o sa fie marti sau miercuri, asta daca or avea ce recolta.
Cam atata despre mine. Sa nu va suparati ca nu reusesc sa citesc nici din urma si nici ce ati scris zilele astea, dar e f. obositor sa astepti 10 minute, poate-poate se deschide pagina.
Va pup pe toate, fara exceptie, va urez multa multa bafta si sa auzim numai vesti bune.
daniela2 spune:
Crisis,nici nu am stiut ca nu am si eu PM, dar gata, am remediat problema.
Oricum, sa stai linistita, relaxata, sa nu pleci maine la clinica mai devreme special ca sa ne intalnim; in niciun caz; important e sa te simti tu bine si sa fi linistita;
Daca ne intalnim intamplator, cu atat mai bine; daca nu, comunicam dupa.
adaca spune:
MICKY
CRISIS In iunie 2009 eu o sa plimb caruciorul pe faleza
SIMA1 atat eu cat si sotul meu perfect sanatosi, Zadori nu-si explica de ce nu raman insarcinata, si Rares a venit singur.
ANDICUnu speria nurorile
MIAHA2004 ce cauti pe la Szeged? Stiu de telefoane caci mi le-a aratat Gigi la magazin, mi-a spus ca nu are rost sa te sun atunci.x4
Pentru toate fetele care sunt in focuri MULT SUCCES !
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
TUCULUCU Nastere usoara ! si bebeii sanatosi ! x4
FETELOE AM UITAT SA VA CERT CA V-AM GASIT PE PAG.2
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE