FIV in Ungaria 42

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Adela am venit la Szeged,special pentru ziua lui Doru (sotul Doamnei de la pensiune) cu care am ramas buni prieteni de pe vremea Fiv-urilor, in plus am venit sa o sustinem pe olteanca noastra ca am nevoie de veterane la odisee.
Maine am zi de cumparaturi ai nevoie de ceva?pup gasca.

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, azi am schimbat euro la cursul de 1 Euro = 234,1 forinti si 100 RON = 6110 forinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti...

e ora doua noaptea...mi-e somn de nu mai pot, dar cu toate geamurile deschise si invelita doar intr-un cearceaf nu pot doemi si transpiratiile curg pe mine... nu vine odata toamna cu 20 de grade? e suficient, eu ma simt bine asa, pot sa-mi plimb si bebicii cand vin acasa pe temperatura asta...dar asa nu mai pot...

si fetita asta a mea vrea sa iasa prin burtica, isi scoate tot capul si face o galma in stanga burtii de zici ca am o burta cu un cap atasat...e caraghios... :)

andicu: multumesc de cuvintele frumoase, te pup si eu. bebe filip e tare mare, in curand o sa fie too much sa-i mai ziceti bebe :)

adaca: pupici inapoi si asa sa fie cum spui tu!!!

crisis, tabitha, micky, sima, tuturor va urez bafta mare de tot!!!

pupici in miez de noapte calda din oradea

35+

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Crisis, sper sa fie totul bine .
Miky, tin pumnii .
Fetelor, sunt alaturi de voi si ma sa reusiti TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetelor va multumesc pentru sustinere, adaca, moniland, tuculucu, tabitha, daniela2, ieri am transferat 2 embrioni unul calitate foarte buna si unul calitate medie si acum stau la pat 2 zile, iar dupa plimbari usoare intre medicamente.
In a 3-a zi dupa punctie aveam 2 embrioni unul de 2 celule si unul de 5, in ziua ET aveam unul de 7 si unul de 6.
Daca vrea cineva sa stie daca se poate merge cu avionul (pentru intoarcere acasa, daca stati departe) dupa cateva zile dupa ET, am intrebat dr. si se poate, este chiar mai bine ca evitam gropile de la noi din tara si oboseala si nici nu este asa scump.
Acum ramane de vazut ce ne va rezerva DD.
Vreau sa va spun ca FIV-ul asta nu am fost stresata absolut deloc.
Sustin si eu fetele care sunt in focuri.
Va pup pe toate fara exceptie.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Micky: bafta multa, sa se prinda embrionii. In a cata zi de la punctie ai facut ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

BUNA FETELOR

Pt. fetele care sunt in focuri Tabitha,Daniela,Miki,Buluna si Cris va doresc multa bafta si sa fiti toate gravidute.

Tuculucu mai ai putin si o iti tii copiii in brate. Ce frumos! Nastere usoara.

Dupa 3 zile de stimulare am intepaturi la ovarul stang.Sunt curioasa cati foliculi vor fi.Oare dreptul doarme? sau ie lenes ,ca nu simt nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Adaca , Andicu voi doua mamicii fericite va multumesc pt sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Tabitha luni am facut punctia si joi ET, deci la 3 zile.
Multa bafta.
Te pup

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna fetelor
nu stiu daca stiti vreuna numele meu
cu mult timp in urma scriam si eu mai des dar nu am mai avut timp decat sa citesc pe sarite
in ultimul timp am citit tot pentru ca m-am hotarat si eu sa fac Fiv la Szeged
sunt programata pe 16 septembrie ora 14 am toate analizele facute
asa ca la drum
sper ca ma primiti printre voi si o sa ma ajutati

Mergi la inceput