FIV in Ungaria 42
Raspunsuri - Pagina 11
Tabitha spune:
Micky: la un moment dat scrisesei "In a 3-a zi dupa punctie aveam 2 embrioni unul de 2 celule si unul de 5, in ziua ET aveam unul de 7 si unul de 6", de aceea m-am gandit ca ai facut poate ET-ul la 4-5 zile de la punctie. Multa, multa bafta
andicu spune:
Tabitha, multa multa bafta! iti tin pumnii sa te intorci !
Micky, tinem pumnii sa ramana lipiti in burtica cei 2 embrioni! sunt f bine dezvoltati!
Cornelia, bine-ai venit! succes la Szeged! sa ajungi ca unele dintre noi! si mie tot nenea Zadori de la Szeged mi-a indeplinit visul!
Cris, mama, da un semn, ca ma tot gandesc! cum vrei tu, pm, mess, DC, numai zi ceva!! de-acum esti cu puiuti la purtator, asa-i ? astia or sa ramana, stiu eu!
Ade, !
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Am implinit 1 An
Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
crisis81 spune:
Andicu gata mama. Am venit am halit am bagat ovulele si acum.... povesti.
Azi a fost o zi plina de emotii extraordinar de puternice. Am ajuns la clinica cu mult inainte de ET ca sa ma intalnesc cu Daniela2, dar spre surpriza mea am intalnit si alte fete de la noi de pe [DC]. . La intrarea in clinica am dat nas in nas cu frumuselu care a lipsit 2 minute si cand s-a intors m-a chemat imediat la el in birou. Cand a zis "a aparut un semn de intrebare" am zis ca acolo mor. M-am gandit imediat la cei doi embrioni ai mei, singurii care se dezvoltasera din 4 ovocite. De fapt se mai dezvoltase si al treilea dar avea un defect asa ca nu era bun de transfer. Si Doc a continuat: "Spre surprinderea noastra, si dupa doua zile in care nu a dat nici un semn de fecundare, al treilea embrion a aparut, are 5 celule si este de cea mai buna calitate". Am crezut ca mor de fericire in momentul ala. Asa ca am 3 embrioni de cea mai buna calitate, endometrul foarte bun si a zis doctorul sa incep sa caut nume pentru ca el e sigur ca voi fi mamica de gemeni. Deci eu de atunci sunt exact asa si nimic nu-mi poate sterge ranjetul de pe fatza.
Va pup pe toate!!!!!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
nusy spune:
Micky,Tabi: bafta multa,multa,sa va intoarceti gravidute!
Crisis: tin pumnii sa se lipeasca embrionasii!Mult noroc si sa fie pana la capat de data aceasta.
Am vesti despre Chiara! A nascut un baietel,prin cezariana, pe 10 iulie, 55 cm si 3,800 gr, Matei se numeste.Te rog,Crisis,scoate-o de pe lista de gravi si pune-o la mamici.Felicitari,inca o data,mamico,sa fiti sanatosi si fericiti!
Nusy
ioana_p76 spune:
Cris ma bucur mult ca ai asa vesti bune si sper din tot sufletul sa o tii in continuare tot asa! Si ce a zis dr Z. sa devina realitate!! Doamne Ajuta! Te
Chiara felicitari!!Sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos si voi sa fiti fericiti alaturi de el! Numai bine va doresc! x2
Nusy multumim pentru veste!
Tabitha multa bafta iti doresc! Sa auzim si de la tine numai vesti bune!
Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
nusy spune:
Ioana:
Crisis: am o intrebare...Zadori mai merge pe sustinere cu progesteron injectabil sau se rezuma doar la utrogestan?
Nusy
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor ! Am revenit din concediu si iata ca citesc de vesti bune.
Cris sa te ajute DD sa se lipeasca bien de burtica si peste noua luni sa fi o mamica fericita.
Nusy multumim de vestile bune. Chiarasi domnul sot sa fiti cei mai fericiti parinti. FELICITARI!
Nusy te rog sa ii transmiti din pare amea, daca nu citeste pe forum. Multumesc.
Sandica
Va pup pe toate.
in asteptarea unui ingeras
Moniland spune:
Cris, daca a zis dr asa inseamna ca stie ce zice. A vazut multe la viata lui. Asa ca... ... asteptam testele pozitive.
Chiara, FELICITAR! Sa-ti creasca puiul mare si sanatos si sa va bucurati de el.
crisis81 spune:
Moniland el si la FIV1 a avut gura aurita, dar atunci mi-a zis numai ca sigur raman
magduta10 multumesc!
nusy multumesc mult . Zadori merge pe sustinere si cu utrogestan si cu progesteron injectabil. Depinde de la caz la caz. Mie mi-a dat acum progesteron, cu specificatia ca nu am nevoie de el ci mi-l da pentru linistea mea sufleteasca.
ioana_p76 multumesc!
Sandicaaaaa va pup si mi=e tare dor de voi!
Daniela2, Miha3
Pupici pentru voi toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...