FIV in Ungaria 42

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Crisis, mult noroc cu combinatiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leslie spune:

Va pup fetelor si multa, multa bafta celor care sunteti "pe mana frumuselului" ...in special pt Micky si Crisis.....
..Micky am sperat ca ne vedem la Szeged,dar din pacate nu poate dr...Nu mai am loc decat peste 2 saptamani la consultatie....Iti trimit un mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

ce veselie e pe forum la voi!!!

ma bucur sa vad ca atatea fete sunt in focuri, baft mare crisis, micky 2007 si celorlalte pe care nu le mai insir aici!!!!!

eu sunt bine si ma pregatesc de marele moment. nici nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul....

am fost la dr si ma internez pt supraveghere in 15 si apoi, cand considera dansul la cezariana!!!
abia astept...

va pup si o sa va tin la curent.

astept vestile bune ca trebuie ingrosate randurile la odisee, la gravidute prin FIV.

pupici tuturor!

34+

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

BAFTA FELELE: CRIS, MICKY SI LUCK
Va tin pumnii si sunt alaturi de voi.
VA PUUUUUUUUUUUUUUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, !!! sa dea DD sa ai 4 embrioni perfecti!!!
Micky, Luck, va tin pumnii !
Sima, Buluna, sa fie cu noroc si de data asta TREBUIE sa ajungeti la Odisee!

Tuculucu, oauuu, ce putin mai ai! sa ai o nastere usoara si 2 copii sanatosi, mancaciosi si cuminti! iar tie, refacere rapida! Doamne, chiar ca ti s-a indeplinit visul cum nu se putea mai bine! 2 din prima si baietel si fetita! o sa fii cea mai fericita, asa-i??!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cris- bafta sa fie cu belelasi lipiciosi, 9 luni !
Andicu - pupici tie si lui Filip !
fetelor - despre mine n am noutati ; luni pe 8 am programare la dr Dracea sa vad ce mi va zice dar personal inclin mai mult spre Ungaria pt. urmatorul FIV, dar asta depinde de multe lucruri !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Sima,in ce zi de cm ai inceput stimularea ? La ce dr ? Am inceput si eu (in a 2 a zi de cm); ieri am primit numai decapeptyl, iar de azi decapeptil(1 ml), Gonal F (150) si Marional (75);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Daniela si eu am inceput de ieri decapeptyl 1 ml in prima zi de cm iar in a doa adica de azi 1\2 decapeptyl si gonal 150.Tu ai in plus merional.Eu fac fiv la clinica Kalli din Debrecen cu dr Botnar.Iti doresc din suflet un start norocos si sa fii peste 9 luni mamica.

Andicu multumesc de sustinere .Abia astept sa vin la odisee sa va terorizez cu intrebari Ar fi si cazul sa vin la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Sima,iti multumesc de raspuns. Si eu iti doresc din tot sufletul sa reusesti. Nu stiu de ce difera putin tratamentul (poate in functie de fiecare organism in parte).
Bafta tuturor fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Fetelor va rog sa-mi spuneti mai este cineva care face fiv si are ca diagnostic cauze inexplicabile.Adica totul ie bine dar in 10 ani nu ramai nicidata gravida.Mai ie cineva in cauza? Ca eu disper.Am ajuns si la FIV nr 4.

Mergi la inceput