FIV in Ungaria 42
Raspunsuri - Pagina 7
internet spune:
Criss , multa bafta, te pupam
Micky totul o sa fie bine, va asteptam sa va intoarceti cu BB la purtator, te pupam
crisis81 spune:
Va multumesc tuturor pentru ca sunteti alaturi de mine! E minunat sa pleci la punctie cu zambetul pe buze si asta numai datorita voua. Va pe toate. Sunteti minunate. Revin dupa-amiaza cu detalii!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
andicu spune:
Cris, iti tin pumnii!!! astept vestile bune de bune!!!
Micky, tin pumnii pt embrionasi! sa dea DD sa fie si ET si sa te vedem !! bafta multa!
Succes fetelor care intra in focuri!!!
Aaa, ce-am vazut?!scuze pt intarziere, dar mai bine mai tarziu decat deloc!
Daniela76, La multi ani!!! , sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti! printesa si mamica!
Mi-Ka, La multi ani! numai bine, sanatate si bucurii! Pupici multi lui Ale!!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Am implinit 1 An
Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zisaCami Noi suntem bine, asteptam un baietel si suntem de fericire! Va doresc sa traiti si voi aceasta bucurie cat mai curand! 16+ Inimioara meaRadu Costin |
Cami, bine-ai revenit! Felicitari pt baietel! bine-ai venit in clubul viitoarelor soacre "acre"! sa fie sanatos si sa se nasca la termen!
Despre noi: l-am tuns pe junior. Arata ca un baietel adevarat acum! e un zapacit , ca si pana acum, alearga de-a dreptul, singurel si vorbeste toata ziua in legea lui cu mici exceptii:'apaia papa'= 'afara pa-pa'; 'papa'=mancare; lala=Less, brumbrum=masina, trrr=motorul, vruuum= avionul (deci, va dati seama, nu? e baiat de baiat! ). Le-a dat porecle bunicilor, unu sforaie, altul e ha-ha-ha, etc. Noi suntem cand mama si tata, cand A-dea (Andreea) si Tati . Eu alerg dupa el toata ziua de-m iese sufletul, mai putin de vineri pana duminica cand e la bunici,la tara. Asa mai respiram si noi. Numar saptamanile pana la nunta lui fratello si dupa, inca vreo cateva pana la concediul din Antalya pe care il vom face pt prima data cu familia marita!
Va pup si va doresc numai bine! o sa va urmaresc in continuare si va garantez inca o pereche de pumnii stransi de la mine!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Am implinit 1 An
Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
crisis81 spune:
Gata am venit cu vestile foarte bune. Am 4 outze perfecte care au fost puse la iubit cu gigeii vanjosi ai sotului. Sa vedem unde se lasa cu combinatii acuma .
Va multumesc pentru sustinere! Sunteti de milioane !
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
sandica spune:
Micky, Cris bafta multa si distractie la shopping pana la ET. Va pupam!
Cami felicitari pentru baietel.
Bafta tuturor!
sima1 spune:
BUNA SEARA FETELOR[b]
Astazi am inceput stimularea.Decapeptyl 1\2 pe zi si gonal 150 ui deocamdata 5 zile.
[b]Cris iti doresc oute iubarete tare.
buluna spune:
Micky si Cris, va tin pumnii. O sa fie bine. Sa va cumparati carucioare...Va pup.
Fetelor, am urgent nevoie de cazare din 15 septembrie. Numai pe voi ma bazez. Daca stiti o pensiune...apartament...va rog mult sa-mi dati si mie un nume sau adresa de contact. Unde am stat data trecuta este ocupat din pacate si...habar nu am unde o sa stau...
Va rog mult sa ma ajutati.
Va pupppppp.
Pa,
Buluna