Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina1976 spune:
Andre_ea....eu as cam zice baiat...
Alina21+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cris30 spune:
Alina imi pare rau ca Anuta e bolnavioara, poate isi revine cu enterocol, stiu ca imodium e foarte bun strange la stomac imediat.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.
ttenzika spune:
Mama dar ce harnice ati mai fost uraaaa,ne mai si inmultim,bine ati venit stelapopescu si oxigen
Alexa felicitari pentru putzulica
17+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
tuchi123 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita IOI am lipsist o zi si am de citit 2 capitole... so, roxanaz eu sunt la cap 39 pag 1 cu cititul, felicitari pt bodyul alb cu roz... stelapopescu si oxigen bine ati venit selene poate dc stai cuminte o per trece si o sa te simti iar in forma; ai incredere in DD ca nu va lasa el la greu.... poate un laptop la mana a 2a ca sa poti lucra de la orizontala? naty sanatate piticei!! ce medic pediatru aveti? leditia te inteleg perfect, si mie mi se pare super naspa sa mi se puna mana pe burta si ma super feresc... am vazut ca ati scris undeva da nu pricep: ce legatura e intre cata apa bei si placenta? ce face placenta sa devina matura? tuchi pt ce sa administrezi fulor intrauterin? noi de cumparat nu am cumparat inca nimic.... m-au sunat cei de la dignosis ca dr Pop pleca la nu stiu ce congres si ca eco morfofetala care era pe 8 sept. o sa fie cu vreo sapt mai tarziu dar ca nu se stie exact cand ca ma suna ei la inceputul lui sept (ceea ce mi se pare ciudat, tr sa stiu si eu in ce zi nu?); nu e rau ca o sa fie o sapt mai tarziu ca o sa am 20 de sapt si un pic da totusi... speram sa aflam mai repede ce avem... |
Doamne fereste sa administrez fluor intra ce vrei tu, era vorba de viata intruterina a fatului, in timpul sederii lui in burtica
Imipare rau ca ma fac greu inteleasa...
19+BogdanDoamne ajuta
miereamara spune:
Porumbita, placenta are 4 varste dc nu ma insel: 0,1,2 si 3. Pe masura ce inainteaza sarcina,placenta se transforma, imbatraneste, iar functiile sale incep sa se "diminueze". Totul este sa nu apara calcifieri pt ca in cazul acesta placenta nu mai poate hrani copilul cum trebuie cu nutrienti si oxigen, transferul acestor substante se diminueaza si copilul are de suferit. Eu cam asta am inteles din ceea ce am citit.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
ttenzika spune:
eu de ce nu pot vedea mesajele voastre ,vad doar ca ultimul mesaj e trimis de altcineva,dar cand dau pe pagina respectiva nu vada decat ultimul al meu
18+
nu stie nimeni??????
ttenzika spune:
am mai intrebat odata,voi la cate saptamni sunteti programate pentru morfofetala???
18+
Oxigen spune:
Multumesc dragele mele pentru intampinare.
Sa va spun cate ceva despre mine si burtica mea.
Sunt o mamica de 35 ani, insarcinata in 18 saptamani. Pana la efectuarea dublului test in saptamana 12, totul a fost ok. Rezultatele au iesit (am fost cu ele la medic in sapt 16,5 ) cu risc crescut 1:181 Trisomia 21 si ecografic s-a depistat la nivelul plexului coroid, un chist de 3 mm iar medicul meu mi-a recomandat urgent sa fac amniocenteza. La 17 saptamani am facut amniocenteza iar acum astept rezultatul.
Sunt speriata si nelamurita tinand cont ca nu sunt antecedente in familie si pana acum mi s-a spus ca sarcina este normala (la 11 sapt trans.nucala era de 0,75mm si mi s-a spus ca e ok.)
A mai trecut cineva prin asa ceva?(sper din tot sufletul ca nu, dar daca stiti ceva despre asta, astept parerile voastre)
Date despre noi...La mine DPN se schimba de la o eco la alta, acum e pe 23.01.2009, desi UM a fost pe 12.04.2008
Si inca ceva...mai am un flacau de 11 ani care abia o asteapta pe surioara lui.
Dumnezeu sa ne ajute si totul sa fie bine.
cris30 spune:
Eu voi avea 20 sapt si 3 zile cand ma duc la morfofetala.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.