Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
iar cu dusul la dentist ai dreptate - preventia este de baza!! pacat ca la noi mai e ceva timp de trecut pana invatam acelasi lucru... greu, greu de tot. si nu numai in domeniul stomatologiei.

Adica ce vrei sa zici? Io ma simt jignita.
Dezamagita ca lucrarile facute de ultima dentista au tinut prea putin si n-au fost nici ieftine nu m-am mai dus nicaieri anul asta, desi problemele s-au agravat.
Si acu' ghici cine si-a luat spray cu xilina? Moi. Ca nu mai gasesc eu dentist vinerea seara.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Nu mai vorbiti de fast food ca ma-nnebuniti!!!
Sincer, cat am fost in State eram topita dupa fast food! Era cel putin in Texas un lant local care facea o nebunie de hamburgeri - n-am mai mancat asa ceva in viata mea!!! Plus toate minunile alea de tacos facute-n toate felurile... Salivez pur si simplu! Cre ca trag o fuga pana la Mc dupa ce plec de la sv! Oricum, m-am abtinut ca o eroina pana acum sa nu pap prostii, renuntasem aproape cu totul la mancatul in oras! Acum simt cum recidivez!!! :)))))

20+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu ma uit pe Animal Planet la Houston SPCA si alte SPCA-uri. Mereu ma uit la fizionomia / statura persoanelor, la imbracaminte... Si e jale... Plus ca au filmat in casele unora, ce mizerie aveau aia in locuinte, sa te fereasca Dumnezeu, colcaiau gandacii, ei mizerabili, sa borasti, nu alta...

La eleganta, nici cu Europa nu ma plang, da-o-ncolo, am fost in Germania, poi e asa diferenta intre cataloagele de moda (gen Quelle) si ce vezi pe strada sau ce gasesti in magazine... Numai rahaturi, sa ma scuzati... Incaltamintea ce e mai OK si hainele de barbati, in rest... Blugi super-naspa, si de la chinezi imi iau mai faini, cu 500 de mii, nu cu 30 sau 50 de euro...

Anyhow, romancele am auzit ca sunt printre cele mai frumoase si mai elegante femei, nu mai stiu cine mi-a zis ca i-a venit un prieten, strain, si a ramas cu gura cascata, a zis, "bai, dar la voi, si daca ies pana la magazinul din colt sunt elegante", nu imbracate in tricouri lalai si alea, alea... Zic ei, "personulitatile" Europei, ca in Romania e coruptie si bla-bla, dar le convine sa-si ia sotii de aici, ca-s faine si gospodine...

La mine in burtica nu stiu ce e, e Daria sau ce, ca se aude cate un "buf" regulat, exact asa cum spun, parca vine na-na-na, si apoi buf... Si iar mai sta un pic, si iar "buf"... Nu doare, dar e interesant...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andre_ea si eu am patit-o cu dentistul, asta iarna in Romania, am fost la dentist, mi-a pus o plomba si cand am ajuns in state la doua-trei saptamani mi-a cazut. L-am sunat si i-am zis, la care el: pai nu ti-am zis domnisoara ca e provizorie!!! Am mers si mi-am pus-o aici si o am si in ziua de azi.
Aici dc nu ai dental insurance e cam nasol, am dat pe o plomba cam 110-140 de dolari, in functie de marime, iar o coronita poate sa ajunga si pe la 700-800 de dolari.

Dar pe de alta parte am plombe puse de 10 ani de zile in Ro care rezista si acum. Cred ca tb sa ai si un picde noroc sa dai peste un dentist priceput si care sa nu faca rabat de calitate la materiale.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, v-am zis sunt diferente mari de la o zona la alta. Sudul ca sa zic asa e mai sloppy, poate si din cauza caldurii, ca nu-ti vine sa te pui la patru ace si in secunda doi sa lesini de caldura...diferente mari de la coasta de est la coasta de vest...oricum ce se vede la televizor in reality show-urile alea nu aduce cu realitatea mai deloc. Ca daca ar fi sa ma iau dupa emisiunea aia Schimb de mame, pe care am vazut-o in mai pe prima tv... sau dupa ce am vazut pe site-ul acesta as putea sa trag niste concluzii total eronate.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
Andre_ea si eu prezic o fetita! Am zis!

Incep pariurile? Care da mai mult?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Bufuri regulate simt si eu, ieri seara erau cam frecvente de am zis ca sunt contractii, dar pana la urma s-au linistit.Azi le-am simtit mai mult in partea stanga.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Andreea eu pariez fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna fetelor,

Eu sunt putin cam suparata :-(
De doua zile Ana s-a deranjat la stomacel...face moale. Nu mai are pofta de mancare deloc...e agitata...:-( Am dat fuga la farmacie si i-am luat Enterol. Fetelor care mai aveti copii, ce sa-i mai dau, ce sa-i mai fac? Nici nu vrea sa pape...si si-asa e slabuta

Andre_ea, si eu la fel, "placenta anterioara fundica", asa mi-a zis Iosup insa nu a comentat ca ar fi ceva rau si apoi a vazut ecografia si Dr mea si nici ea nu a comentat negativ...asa ca...nu-mi fac probleme.

Roxanaz, suntemla Olimp. Dar dupa deja o sapt. cu Ana si cu Ema in burtica ma simt epuizata de tot...si acum a aparut si problema asta cu Ana...si sunt asa de suparata...OF!

Tuchi, Cadia si eu am grad II de maturitate la placenta, insa nici Iosup, nici dr.mea nu au zis ca ar fi rau...e adevarat ca si mie mi s-a parut cam devreme sa fie deja de gradul II....parca imi aduc aminte ca la prima sarcina am avut gradul I mult timp...daca se maturizeaza mai repede asta inseamna ca vom naste mai repede..asta e.
Legat de col, eu am 3.9cm si Iosup nu mi-a zis ca ar fi scurt. La prima sarcina am avut 4.3cm...acum s-o mai fi scurtat si la mine.

Oxy, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si BB sanatos!
Sa ne dai toate datele sa te trecem pe listuta.

Alina21+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

La capitolul imbracaminte, mi-a trebuit mult timp sa gasesc magazinele care sa-mi placa si ca stil si ca pret.Cand intram in magazinele astea ieftinute si vedeam pantofi de dama cu nu stiu cate zorzoane si pietricele pe ei, cu o talpa de puteai sa-ti spargi capul cu ea, din astia purtam eu cand eram in scoala generala. Gasesti si lucruri frumoase in stil european dar sunt scumpe, dar merita le iei odata si bine.Eu cam pe principiul asta merg bun si durabil.

Mergi la inceput