Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
cristi_2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ce ati sarit asa pe mine? Suntem o familie normala......amandoi avem program de la 8 la 16, cinci zile pe saptamana avem norocul ca suntem niste bugetari f bine platiti.... 20+ |
nu sarim mai
te invidiem - am vrea si noi.
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
auz mandrelor io zic sa va potoliti ca daca va mutati toate la botosani aleluia venit la 4 si prime de muraturi. o sa fie viata ca la bucuresti ![]()
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui mvb Ce ati sarit asa pe mine? Suntem o familie normala......amandoi avem program de la 8 la 16, cinci zile pe saptamana avem norocul ca suntem niste bugetari f bine platiti.... 20+ |
N-a sarit nimeni la tine. Vrem si noi!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui roxanaz auz mandrelor io zic sa va potoliti ca daca va mutati toate la botosani aleluia venit la 4 si prime de muraturi. o sa fie viata ca la bucuresti |
Corect! Si mai venim si cu traficul din timpul Bucharest Challange. Si zau ca nu merita nimeni asta. Vorbesc cat se poate de serios!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
CADIA spune:
Leditia, ziceai ca-ti iei CM 1 luna si jumate.Please, spune-mi si mie cum faci, mergi la dr. de familie si-ti da el atata medical?Nu trebuie sa fie justificat CM-ul?Adica sa ai ceva probleme (Doamne fereste!) medicale ca sa-ti dea atat de mult CM?
multzam frumos
16+cu
CLARA
roxanaz spune:
Cadia, Ledi chiar are probleme gramada.. cat sa ii dea concediu pana naste. da' uite ca avea nevoie de impuls ![]()
jasmi spune:
chiar asa, mvb, te invidiem, dar nu are nimeni nimic cu tine 
si noua ne-ar fi tare greu fara ambele salarii .. poate ne-am si obisnuit sa avem de toate, dar si avem tot felul de rate si alte plati.
Iar pt fetele care stiu, ma lamureste pls cineva si pe mine care e faza cu pre si post natal? Cate zile sunt? E o anumita regula cum trebuie luate? sau eu pot de ex, sa nu-mi iau prenatal si sa iau doar postnatal? multumesc anticipat 
Jasmi
15+ cu
Vlad
way to go, BB
roxanaz spune:
jasmi, sunt 126 zile calendaristice de concediu pre- si post natal. ai doar obligatia sa ai 42 de zile de post natal, daca poti sa ti le lasi pe toate ca postnatal nu te impiedica nimeni,
mvb spune:
Sunteti niste scumpici cu toate.....
Dragelor eu astazi am tras un cert cu muncitorii......nu stiu pe la voi cum e, insa pe aici e la moda mare sa-ti izolezi pe exterior blocul......cica izolatia reduce intre 30 si 50 % consumul de gaze......am inceput si noi, de fapt tot blocul se izoleaza.......partea proasta e ca nu lucram cu o firma, ci cu niste constructori liberi profesionisti si cu drojdeala maxima in cap ...........ia adus un vecin....nici una nici doua, betivanii asta in vreo cateva ore au pus schele si au si trecut la lucru......sunt ca maimutele pe schele de vreo 2 sapt...........barbatu meu e f rigid si corect cand vine vorba de constructii ( suntem arsi de la renovarea facuta acu 4 ani)si multi bani ( ne ajunge 35 mil izolatia)......nu ne pricem la constrcutii nici cat negru sub unghii, insa pe net gasesti orice, inclusiv care e tehnologia izolatiei( adica staraturile ce se aplica) si cum tre sa fie scartzul( polistirenul)...........sambata au cerut banii si sa vezi....ne-au pus scart de densitate 10 si constrcutorii avitati spun ca daca nu e cel putin de 15 degeaba faci izolatie.............vecii mei de pe palier care sunt ca si noi necunoscatori au dat deja banii, noi NU....NU E BUNA LUCRAREA, ZICE SOTU!........si dai cert de dimineata.......barbatu meu le-a spus ca daca nu schimba scartul cheama garda, ITM-ul si mai iau si bataie de la vecini........vedeti de ce nu ma plictisesc acasa?
20+
ingrid70 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 20+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
Si eu vreau sa vina sotu' la 4 acasa de la servici!!!!Dar vine la 21:30Ingrid70 14+