Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Bag de seama ca viata e mult mai scumpa prin alte parti....ma refer la fetele din Bucuresti sau Ardeal, care ezita sa isi ia concediu medical sau prenatal inaite de a naste....aici in nord, viata e mai relaxata, poate in cazul meu.....eu nu ma gandesc deloc la bani, ci din contra incerc pe toate caile sa imi procur Concediu medical.....la voi, salariile sunt mari, insa si cheltuielile sunt pe masura( chirii, rate, utilitati)....eu una, apartamentul il am achitat, mobilat cap coads...mai am o rata, insa toate cheltuielile pe care le facem cu rata si utilitatile nu depasesc 1.000 lei lunar.....s-ar spune ca imi permit sa stau acasa!...chiar si cu CM, salariul meu e mai mare cu 1,5 mil decat daca m-as duce la munca....nu prea inteleg cum de e asa.....nu prea stiu ce o sa se intample cu cele doua prime pe care ar trebui sa le iau pana la sfarsit de an( prima de muraturi din sept si prima de craciun)......

Fiti mai relaxate in privinta banilor, pt ca BB nu vine in vietile noastre ca o povara, ci ca un dar.

20+

Eeee mvb declara-te fericita. Eu de exemplu, in Bucuresti nu am apartamentul meu. Stau inca cu chirie pentru ca nu vreau sa ma bag la rata aia imensa acum.Ar insemna sa imi sufoc cu totul salariul. De ajutat nu ne ajuta nimeni.Si cheltuielile din cauza asta (daca mai ai inca vreo rata in plus, cum avem noi- la masina) ajung undeva pe la 30 de milioane (chirie, rata masina, casco, cheltuieli cu utilitatile, mancare- care e super mega scumpa, dai 3 mil in hypermarket si intr-o saptamana realizezi ca iar ai ramas fara mancare). Si d-aia ti se pare nasol cand sari de la aproape 30 de milioane salariu la 8 mil. La cate cheltuieli ai, parca nu iti vine sa stai prea mult acasa. Dar e adevarat si faptul ca bebe nu trebuie privit ca o povara. Noi am cautat sa ne strangem bani, sa pot sta cu bebe cat mai mult acasa. Acum..fiecare face cum stie si cum crede ca ii e mai bine!

Justme 21+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cristi 2003 si mie imi place jobul pe care il am.....pana la un punct .....adica pana pe la ora 12, cand incep sa ma doara toate adica, spate, picioare, cap, toate....si decat sa vin de la serviciu ca de la ocna si acasa sa-l pun pe sot sa faca mancare si tot ce mai e, mai bine stau acasa.....eu nu ma plictisesc deloc......in fiecare zi trec prin piata si cumpar fructe, acasa citesc , fac mancaresi cand vine sotul acasa la 4 il astept odihnita, cu masa pusa si cu un zambet pana la urechi....si asa saracul e taiat de la ...ar fi prea mult sa ma mai vada cu o fata acra si obosita.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Leditia
Bunn..azi la 3 merg la dr mea si sper sa ma ajute ea ca deja mi s-a luat de dr mea de fam.Si colac peste pupaza,dupa ce ca urlase acu 3 sapt la mine ca vreau urocultura si sumar de urina,m-a tinut cu rezultatul pana in zi de azi,iar azi cand l-am luat vad ca am streptoccoc B!Si uite asa am stat eu o luna aproape cu el netratat...
Asa-mi vine sa o schimb,de numa numa...

SCHIMB-O! Si nu-mi veni cu nu stiu, nu vreau departe. Cum ai stat atata la job in picioare, poti sa mergi si un drum mai lung pana la medic. Vorbeste cu Roxana sau stiu ca sunteti un grup mare pe forum din Constanta, sigur iti recomanda cineva un medic intelegator.
Cu concediul, insa parca asa sa zic si eu, ca se deconteaza doar daca sunt 3 zile consecutive, de aia nu ti-o fi dat.

Cat depre patron magar!

Rochite, din pacate cam astea sunt preturile. Da' o data in viata te cununi. Daca-i frumoasa, ia-o.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mai e usor de zis,mai greu de facut..Am de facut acte pt cununie si imi trebuie acum!Deci nu am cum s-o schimb ca dureaza pana gas alt medic,pana ma ia ala in evidenta..etc etc..Plus ca apoi in sept vreau CM....
Ah, si e a doua oara cand ma marit!Dar nu-mi place sa arunc cu banii cand nu-i am si am lucruri mai urgente de facut cu ei(frigider,lucruri pt bb,ecografii,medicamente)pe ceva care nu prea-mi place,e scump si nici bine nu vine pe mine..doar s-o port o zi,ca silueta asta o am doar acum!
Insa mai caut si daca nu,vad eu fac...nunta va fi la anul,deci pt mine conteaza rezultatul acum nu sa arunc cu banii in stanga si-n dreapta aiurea.

POZE
Minunica mea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:

Cristi 2003 si mie imi place jobul pe care il am.....pana la un punct .....adica pana pe la ora 12, cand incep sa ma doara toate adica, spate, picioare, cap, toate....si decat sa vin de la serviciu ca de la ocna si acasa sa-l pun pe sot sa faca mancare si tot ce mai e, mai bine stau acasa.....eu nu ma plictisesc deloc......in fiecare zi trec prin piata si cumpar fructe, acasa citesc , fac mancaresi cand vine sotul acasa la 4 il astept odihnita, cu masa pusa si cu un zambet pana la urechi....si asa saracul e taiat de la ...ar fi prea mult sa ma mai vada cu o fata acra si obosita.
20+

Aaaa si a punctat bine cristi. Si eu ma plictisesc acasa groaznic. Cand vad ca sotul pleaca la serviciu si eu nu, parca ma simt naspa. Nu imi place sa stau acasa! Dar la fel..fiecare are alt stil, alte probleme

Justme 21+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

just - fiecare cum simte ca ii place mai tare. eu decat sa fac curat mai bine vin la servici. dar sunt si fete la care le place sa faca mancare si care se simt mai bine acasa. eu acolo nu am cu cine sta de vorba si asta ma omoara cu zile. ca nu pot sa stau si sa tac. si vineri cand a venit cris acasa eram disperata, aratam ca o fantoma.

mvb - eu nu am avut voie la plimbare zilele astea cat am stat acasa. am stat doar in pat. poate si de asta am cam deraiat...

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
fac mancaresi cand vine sotul acasa la 4 il astept odihnita, cu masa pusa si cu un zambet pana la urechi....

Sotu' vine la 4? Hotarat lucru ma mut in Botosani!

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
fac mancaresi cand vine sotul acasa la 4 il astept odihnita, cu masa pusa si cu un zambet pana la urechi....

Sotu' vine la 4? Hotarat lucru ma mut in Botosani!

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

dimineata?
ca asa se apropie de realitatea noastra

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la 4??? nice. vineri iubi a venit la 21.00 ...

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ce ati sarit asa pe mine? Suntem o familie normala......amandoi avem program de la 8 la 16, cinci zile pe saptamana

avem norocul ca suntem niste bugetari f bine platiti....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia
Mai e usor de zis,mai greu de facut..Am de facut acte pt cununie si imi trebuie acum!Deci nu am cum s-o schimb ca dureaza pana gas alt medic,pana ma ia ala in evidenta..etc etc..Plus ca apoi in sept vreau CM....

K. Atunci imediat ce te mariti, SCHIMB-O.
Eu mi-am schimbat medicul de fam. in timp ce eram in post-natal, si trebuia sa primesc concediu de la dr. de fam. Si am avut 2 luni concediu dat de o dr. si alte 2 dat de alta dr. N-a fost nici o problema.
Vezi ca te urmaresc sa vad daca o schimbi.

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput