Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Roxana, ce zici sa le stric iluziile? |
las' lumea sa viseze....(ca io tocmai consiliez o pretena ca carei sora este in cea mai negra depresie post... uff.... biata de ea!)
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 ce dobitoc patronul tau. cum sa stea o gravida in picioare cateva ore???? eu in maxim 10 min simt ca lesin - daca nu umblu sau ceva. in conditiile astea ia-ti neaparat CM si da-l incolo - cand termini CICul iti gasesti tu alt job 20+ cu Traian Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
Cristi,mie mi se acrise de multe mai demult si voiam sa plec,dar am aflat ca sunt insarcinata si nu am mai putut pleca ca pierdeam CIC-ul.Evident ca nu ma mai intorc aici nici sa ma pici cu ceara!
Iar de gasit nu-mi fac griji,ca-mi gasesc.Puiutul meu sa fie bine atat imi doresc,in rest le rezolvam noi cumva.
POZE
Minunica mea
20+
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Leditia Bunn..azi la 3 merg la dr mea si sper sa ma ajute ea ca deja mi s-a luat de dr mea de fam.Si colac peste pupaza,dupa ce ca urlase acu 3 sapt la mine ca vreau urocultura si sumar de urina,m-a tinut cu rezultatul pana in zi de azi,iar azi cand l-am luat vad ca am streptoccoc B!Si uite asa am stat eu o luna aproape cu el netratat... Asa-mi vine sa o schimb,de numa numa... |
SCHIMB-O! Si nu-mi veni cu nu stiu, nu vreau departe. Cum ai stat atata la job in picioare, poti sa mergi si un drum mai lung pana la medic. Vorbeste cu Roxana sau stiu ca sunteti un grup mare pe forum din Constanta, sigur iti recomanda cineva un medic intelegator.
Cu concediul, insa parca asa sa zic si eu, ca se deconteaza doar daca sunt 3 zile consecutive, de aia nu ti-o fi dat.
Cat depre patron
Rochite, din pacate cam astea sunt preturile. Da' o data in viata te cununi. Daca-i frumoasa, ia-o.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
mvb spune:
Bag de seama ca viata e mult mai scumpa prin alte parti....ma refer la fetele din Bucuresti sau Ardeal, care ezita sa isi ia concediu medical sau prenatal inaite de a naste....aici in nord, viata e mai relaxata, poate in cazul meu.....eu nu ma gandesc deloc la bani, ci din contra incerc pe toate caile sa imi procur Concediu medical.....la voi, salariile sunt mari, insa si cheltuielile sunt pe masura( chirii, rate, utilitati)....eu una, apartamentul il am achitat, mobilat cap coads...mai am o rata, insa toate cheltuielile pe care le facem cu rata si utilitatile nu depasesc 1.000 lei lunar.....s-ar spune ca imi permit sa stau acasa!...chiar si cu CM, salariul meu e mai mare cu 1,5 mil decat daca m-as duce la munca....nu prea inteleg cum de e asa.....nu prea stiu ce o sa se intample cu cele doua prime pe care ar trebui sa le iau pana la sfarsit de an( prima de muraturi din sept si prima de craciun)......
Fiti mai relaxate in privinta banilor, pt ca BB nu vine in vietile noastre ca o povara, ci ca un dar.
20+
roxanaz spune:
| citat din mesajul lui mvb ( prima de muraturi din sept si prima de craciun)...... |
cat de misto suna "prima de muraturi"

cristi_2003 spune:
mvb - noi avem rate de 2500 de lei pe luna.... asa ca si daca avem salarii mai mari nu ne raman prea multe. plus ca in afara de tarc si carucior si 2 body nu am nimic pt bebe inca.... si nu vin doar pt bani la servici. daca ar fi bebe in pericol as sta acasa fara discutie. dar chiar imi place jobul asta si echipa si tot - si imi cade mai bine sa vin aici decat sa stau acasa sa ma plictisesc. si oricum crezi ca acasa stau degeaba???
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
justme25 spune:
Leditia ce ti se intampla mi se pare revoltator de-a dreptul. Atat in ceea ce priveste medicul de familie (cu care dadeam de pamant daca eram in locul tau) cat si la locul de munca. Hai sa luam pe rand:
- medicul de familie e obligat sa taie concediu medical indiferent de numarul de zile (bine..e un numar maxim de zile de concediu medical pe care le poti lua anual..dar nu despre asta vorbim acum). Mai ales la gravide chiar nu are de ce sa faca fite. Poate uita, dar pe el il platim si noi asa ca nu are nici un drept sa refuze. In plus, nu mai sta la medicul asta, schimba-l!!!!
- patronul cat e el de patron se supune tot legilor din Romania. Iar legea prevede ca daca la raportul (care se face de catre cineva de la protectia muncii de la voi) s-a constatat ca nu poti realiza activitatea pe care o realizai ca si pana acum (adica in conditiile in care stateai toata ziua in picioare), firma este obligata sa te realoce pe un alt post adecvat starii tale de gravidie. Ca urmare...chestia asta cu "daca nu iti convine, intra in concediu medical" mi se pare strigatoare la cer, iar eu nu ma lasam cu una cu doua. Unu ca nu are ce sa iti faca ca toate legile sunt impotriva lui la faza asta si doi, la un eventual proces domnul ar pierde o gramada de bani (nu zice nimeni ca trebuie sa ajungi acolo, dar nici nu trebuie sa te lasi santajata ca nu e nici primul serviciu si nici ultimul de pe lumea asta);.
Nu stiu nene altii cum sunt, vorba lui Creanga, dar pe mine ma apuca pandaliile la faze d-astea. 
Justme
21+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
mvb spune:
Prima de muraturi anul trecut a fost de 15 milioane si e destinata achizitionarii de legume si zarzavaturi pt iarna. E drept ca anul trecut cu prima nu mi-am cumparat gogonele, ci am cumparat un aragaz cu plita.
asa ca suna f bine aceasta prima de muraturi chiar si anul asta
20 +
roxanaz spune:
| citat din mesajul lui mvb Prima de muraturi anul trecut a fost de 15 milioane si e destinata achizitionarii de legume si zarzavaturi pt iarna. E drept ca anul trecut cu prima nu mi-am cumparat gogonele, ci am cumparat un aragaz cu plita. asa ca suna f bine aceasta prima de muraturi chiar si anul asta 20 + |
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui mvb Prima de muraturi anul trecut a fost de 15 milioane si e destinata achizitionarii de legume si zarzavaturi pt iarna. E drept ca anul trecut cu prima nu mi-am cumparat gogonele, ci am cumparat un aragaz cu plita. asa ca suna f bine aceasta prima de muraturi chiar si anul asta 20 + |
Ma mut si eu la Botosani. Suna taaaare bine prima asta.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani