Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Just, cand vomit ma dor toate, inclusiv burta in partea superioara insa. La inceput, imi era asa de frica de vomitat, insa involuntar ma ciupeam de burta, de imi facusem echimoze (partea de sub coaste, nu unde era puiul). Apoi m-am mai obisnuit, insa tot e greu. Uneori, mi se sparg mici vase de sange si imi curge cate un firicel din nas sau din gat, alteori imi simt gatul atat de ars incat nici apa nu pot bea si tot timpul am ochii rosii rosii. Fetelor, nu ma mai plang pentru ca stiu ca asta e sarcina, mai cu bune, mai cu rele. Totul trece sau e mai usor de suportat cand ma gandesc la ce minune creste in burtica sau cand simt micile impinsaturi ale puiutei mele.

L-am intrebat pe dr daca varsatul si spasmele ii fac rau lui bebe si mi-a zis ca nu pentur ca el e protejat acolo, puiul de el.

Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Eeee nu e vorba ca te plangi..ca doar d-aia suntem aici, sa discutam si sa ne sfatuim..dar eu ma miram cum de rezistati pentru ca stiu cum m-am simtit cand am patit-o o data...d-apoi de n ori ca voi. Eu sper sa trecem cu toatele cu bine peste perioada sarcinii si sa ne vedem la forumul "clubul scutecelor"

Justme 21+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da - le place in concediu

si la al meu in luna de miere i-a placut, la relaxare, 5 stele si all inclusive, piscina, huzur... atunci nimic nu m-a durut. ar fi o idee daca mi-as fi permis sa stau acolo toata sarcina...

am facut o mica plimbare acuma - e prima data cand loceste asta mic in timp ce umblu. tare ciudata senzatia.

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

mersi de welcome-uri
mi-a fost tare dor de voi

n-am mancat nicio branza, ca-mi era cam greata de toate. cum am avut all inclusive, am mancat la hotel cam tot timpul, iar in oras, era suficient sa simt miros de mancare, ca trebuia sa trecem pe partea cealalta a drumului. dar sa nu ne mai gandim la mancare ..

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

roxana pai nu fac eu mare lucru deocamdata, a fost mai greu pana am scos tot din dulapuri si am pus folie pe mobila veche sa nu se strice la transport. acum mai intreb si eu din cand in cand la ce se folosesc unele chestii (materiale de constructii) si gatesc, fac curat si atat. dupa ce vine mobila noua, trebuie sa aranjez iar toate hainele in dulapuri etc...dar e atractiv ca e pt prima data :)
cristi mereu mi-a placut mobila alba la bebei, cum sunt ei asa mici si curati si dorm linistiti acolo park esti in rai! plus ca am avut mereu visul asta sa fie frig afara si zapada, si noi sa stam in casa la caldura cu bebe si sa vedem cum doarme sau sa-l gadilam pe burtica si sa rada...e o imagine care inspira atata liniste si siguranta...
andrea eu am probleme mari cu mirosurile! ma enerveaza si parfumurile (mai putin cele de flori) si de mirosurile rele nici nu mai vb! schimb asternuturile in fiecare seara, max o data la 2 nopti! gretzuri am avut doar intre luna 2 si a 4. de varsat nu am varsat niciodata dar la capitolul mirosuri...n-am cuvinte!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelor,
Si mie mi-e groaza ca joi mi se termina concediu de odihna(cele 5 sapt)....voi merge joi si vineri la munca, iar de luni imi iau concediu medical......am observat ca nu prea pot sa stau mult pe scaun sau in picioare. Si acasa fac ce fac si imediat trag pe dreapta 15 minute.....am si eu un job de-mi vine sa ma las de el.......mult de munca cu oamenii, mult de vorbit( si lucrul asta ma epuizeaza, ma stoarce de toata vlaga), multe acte extrem de importante de redactat( pt care pui semnatura si pt care raspunzi daca ceva nu e in regula)....asa ca mai bine stau acasa. Unde mai pun ca in ultima vreme ma enervez din orice...imi sare mustarul la comanda.

joi merg la dr si poate aflam exact ce e BB ....voi avea 20 sapt si 5 zile
20+ si printesa noastra MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bunnn...m-am intors de la med de fam...
Deci am fost un car de nervi..am avut niste discutii la job cu patronul meu nemultumit de faptul ca dupa ce statusem in picioare nush cat,la sfarsit de program m-am pus si eu jos ca tot verificam niste chestii la calc..si a vazut el pe camere si tare nu i-a convenit..Iar pe mine ma durea tot mijlocul si picioarele imi erau umflate ..In fine..
Ieri nu m-am dus ca eram varza si nu mai rezistam si ma gandeam ca daca merg internarea ma paste..si m-am dus acum la med de fam sa-mi dea CM pe ziua de ieri si mi-a zis ca nu taie CM pe o sg zi!Dar eu azi si maine sunt libera,iar de miercuri am CO ca domnul patron a zis ca daca nu pot sta exclusiv in picioare sa stau acasa in concediu!
Bunn..azi la 3 merg la dr mea si sper sa ma ajute ea ca deja mi s-a luat de dr mea de fam.Si colac peste pupaza,dupa ce ca urlase acu 3 sapt la mine ca vreau urocultura si sumar de urina,m-a tinut cu rezultatul pana in zi de azi,iar azi cand l-am luat vad ca am streptoccoc B!Si uite asa am stat eu o luna aproape cu el netratat...
Asa-mi vine sa o schimb,de numa numa...
Azi ma duc sa aleg si frigiderul,sa vedem cand mi l-o aduce acasa ca deja mi s-a acrit fara!
Si cam atat despre mine..
Aaa..rochita n-am gasit,m-am socat ca o amarata de rochita costa cel putin 3-4 mil..si nici nu-mi place cum vine/sta pe mine.

Ingrid eu am anuntat in scris si verbal situatia mea,le-am trimis si scrisoare medicala cum ca eu am sarcina pretioasa si cu risc..am pierdut 3 inainte si ca n-am voie stat in picioare etc etc etc..
Nu-mi iau prenatal de acum..am CO de miercuri pana pe 15 sept..cam asa..apoi intru in CM,adik concediu medical cam o luna jumate si de la 1 nov intru in prenatal.

Just eu n-am ce sa potolesc,ca e actionar,adik patron!Nu vreau sa-mi mai bat capul cu nimeni,m-am saturat sa ma enervez si stresez eu pt toti idiotii!
Deci mi se pare incredibil sa-i zici unei gravide,chit ca e in timpul jobului inca(mai aveam 20 de min de program) sa se ridice de pe scaun,in timp ce are contractii si nu stie ce sa faca sa se linisteasca!Ah si in timpul asta munceam totusi,deci nu stateam pur si simplu!Dar la noi trebuie sa stai drepti si exclusiv in picioare!Gata,m-am racorit.

Abia astept sa ajung la dr mea sa-mi vad puiutul si sa vedem ce fac si cu ziua de ieri si cu streptoccocul ala si cu restul...offff..

la toate fetele.

POZE
Minunica mea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais
plus ca am avut mereu visul asta sa fie frig afara si zapada, si noi sa stam in casa la caldura cu bebe si sa vedem cum doarme sau sa-l gadilam pe burtica si sa rada...e o imagine care inspira atata liniste si siguranta...

Roxana, ce zici sa le stric iluziile? Hai ca le mai las putin sa viseze frumos.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

ce dobitoc patronul tau. cum sa stea o gravida in picioare cateva ore???? eu in maxim 10 min simt ca lesin - daca nu umblu sau ceva.

in conditiile astea ia-ti neaparat CM si da-l incolo - cand termini CICul iti gasesti tu alt job

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

mvb, 5 saptamani? wooow ce faaaaaaaaain ...
acuma si eu am 5, nu ma pot plange, dar una mi-am luat-o tot cate o zi-doua, ba de Pasti, ba mai stiu eu cand...
2 mi le-am luat acuma, si-mi mai raman 2 pe care ma gandesc sa mi le las mai spre iarna ... ca nu se stie niciodata

Eu as vrea sa lucrez si in decembrie si un pic in ianuarie (dpn e pe la jumatatea lui feb) ... ca sa-mi ramana cat mai mult concediu platit pt dupa...asta daca va fi posibil. Ca planurile-s multe, dar nu se stie niciodata

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais
plus ca am avut mereu visul asta sa fie frig afara si zapada, si noi sa stam in casa la caldura cu bebe si sa vedem cum doarme sau sa-l gadilam pe burtica si sa rada...e o imagine care inspira atata liniste si siguranta...

Roxana, ce zici sa le stric iluziile? Hai ca le mai las putin sa viseze frumos.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

lasati-ne inca putin...

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput