Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
just felicitari pt semnatura
vai ce plictiseala sa stai acasa - da azi as fi dat orice sa nu vin la servici
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
neata mandrelor! sper ca ati avut un week end frumos!
Andre_ea nu trebuie sa te simti jignita de ce am spus cu preventai. este intr-adevar o componenta de baza ca sistemului de sanatate si in Romania nu prea exista. mai mult de jumatate din oameni se duc la medic numai cand ii doare ceva - nu fac controale anuale sau macar periodice - care ar putea inlatura o gramada de probleme in stadiu incipient. nu mai zic ca se moare la 35-40 de ani de cancer de col sau de san....depistate prea tarziu
. eu la asta ma refeream.
Alina cum mai e Ana cu stomacelul? sper ca si-a mai revenit... eu am tot spus ca au bantuit virozele anul asta la mare - a fost teribil de cald mult timp....rau rau de tot! sanatate!
ttenzika sterge cookies si internet temporary files, delogheaza-te, inchide pagina de forum apoi deschide din nou si logheaza-te. ar trebui sa dispara problema.
Porumbita distractie placuta la mare!
Oxigen sper sa ai rezultate bune la amniocenteza - se intampla de multe ori, mai ales ca din valoarea pliului nucal nu se observa nimic anormal. tinem pumnii!
Daiopri adevarul e ca suntem obisnuiti cu temperaturile astea... si desi boscorodim ca e cald si ne-am saturat... dupa aceea toata iarna suferim dupa caldura
.
pyc, bine ai revenit... te asteptam mai des, da? cat de misto faza cu sushi si branzeturi la maternitate.. da, da!!! si eu asa... dar dupa
ca acolo nu as putea sa ma bucur de ele
(si eu am mancat ieri camembert din lapte pasteurizat... dar decat fara... pai ce, mergeau strugurii fara????
nu ma spune frazntuzilor, pls, da?
)
stefanial felicitari pentr baietel!!
Selene eu in locul tau ii puneam pe muisafiri sa faca curatenie. si punct - data viitoare sa se gandeasca mai bine inainte de a lasa asa mizerie!!
miericico kaizer-ul este fiert in preparare, apoi afumat. multe fete baga mana in foc ca sacii de dormit sunt foarte utili - eu nu am folosit din cauze de copchil nascut vara si de caldura mare iarna in casa.
Claudi@ bine ai revenit din concediu, imi pare rau ca nu v-ati simtit bine in Italia... sper sa fie ok in romania!
dya_dy(Diana) bine ai venit printre noi!
lisa drum bun in Romania si sa ne mai dai vesti cand ai timp!
cristi stai cuminte acasa ca asa trebuie - las sa nu fie nevoie sa stai mai mult!
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Sunt doua feluri, unul ca un fel de wrap si unul (cel din poza) gen rucsacel. Mai ce dansator este Tudor! Cum dansa el cu fetita aceea la mare! Si tu inca il mai ridici in brate, nu ti-e greu? Am vazut ca ti-a crescut burtica .“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aydan |
Cel ca un wrap e cel ce semana cu o geanta?
Nu stiu de ce retinusem ca ai dat un link spre unul rucsacel nu de mult. O fi fost altcineva si am confundat eu
.Merci pentru aprecieri! E acolo si poza in care-l tin in brate? Ce-am cautat-o sa o redenumesc. Cred ca eram prea obosita si de aia n-am vazut-o. Ma dusesem sa cant la karaoke si a inceput sa planga ca ce caut eu pe scena. Oricum il mai ridic in brate. Nu mult, doar uneori.
Acum e din nou la tara. Si mi-e un dor de el!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
19+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
cristi_2003 spune:
roxi - am venit la lucru, dar azi merg iarasi la control. oricum mi-am pus scaunul in pozitie de semi pat si azi fac doar raportari - ca mapa acuma is restanta cu ele de cateva luni
fetele - nu va stresati. o prietena are 33 de sapt si dr i-a zis ca poate naste in orice moment - cauza stress!!!
20+ cu
Traian Carol
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea nu trebuie sa te simti jignita de ce am spus cu preventai. este intr-adevar o componenta de baza ca sistemului de sanatate si in Romania nu prea exista. mai mult de jumatate din oameni se duc la medic numai cand ii doare ceva - nu fac controale anuale sau macar periodice - care ar putea inlatura o gramada de probleme in stadiu incipient. nu mai zic ca se moare la 35-40 de ani de cancer de col sau de san....depistate prea tarziu |
Ma gandeam eu ca n-ai sa vezi ghilimelele imaginare.
De fapt m-am simtit cu musca pe caciula, pentru ca sunt nemaipomenit de romanca la faza asta: la gine ma duc numai cand sunt gravida, daca ma doare ceva, las ca trece. In iarna mi-am tratat o infectie urinara dureroasa fara sa merg la medic. Mi-a recomandat o prietena (care a terminat medicina) niste medicamente si le-am luat. Stiu ca nu se face, eram intr-un moment de maxima tensiune la job (acum realizez ce proasta eram) si nu-mi permiteam sa-mi iau liber sa merg la dr.
Sper ca nu ma judecati prea tare dupa cele pe care le-am spus.
19+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
Hai ca uitasem sa-mi schimb semnatura. De azi am intrat in cea de-a doua jumatate a sarcinii.
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
roxanaz spune:
Andre_ea hehehe eu zic ca daca te tragem de urechi o sa faci altfel, nu?
cand te duci la doc??? hai ca-st curioasa de surpriza...
Cristi ai grija de statul la munca.... ca scot
, da????
cristi_2003 spune:
nu-ti fa griji roxana ca la cel mai mic semn ca nu e bine plec acasa
20+ cu
Traian Carol
deliafairais spune:
neatza! noi ne-am apucat de renovat de azi. schimbam dormitorul (izolat, zugravit si mobila) sa se simta bebe bine primit :) zugravim pe galben si punem mobila alba, abia astept sa vad ce iese!
referitor la mancare, desi am pierdut o sarcina din cauza toxoplasmozei, dr mi-a spus sa nu consum nici acum toate chestiile cu risc. mie imi place f mult salamul crud-uscat si dr mi-a recomandat sa-l prajesc. atata salam prajit am mancat!!! m-am saturat pana peste cap de el...si de ceva timp nu mai sunt asa stricta cu mancarea. bine...nu exagerez nici in cealalta directie, dar nici nu mai mor de stress.ma rog sa fie totul bine si sa am bebe sanatos! offf...nu mai vine o data iarna!
20+ 

.