Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Selene_Bunny spune:
Fetelor, mi se intampla o chestie ciudata. De la pranz incoace, ma pisca buricul! Nu e rosie pielea, nu se vede nimic la suprafata, ma pisca in interior, chiar unde e buricul si putin deasupra lui... Ce-o fi asta? Zici ca m-am urzicat sau ars pe interior...
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
miereamara spune:
Selene, chiar citeam aseara in cartea mea de pregnancy pe care o recomand tuturor (Clinica Mayo), ca este posibil sa te usture buricul/zona din jurul buricului, exact in perioada in care suntem noi acum (20-21 sapt). Se intampla din cauza faptului ca se intinde pielea si senzatia o sa dispara in scurt timp.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
miereamara spune:
Claudi@ asa m-am gandit si eu ca sunt folositori.
Am cumparat si o lenjerie frumusica cu cearceaf impermeabil pt saltea, cearsaf normal, plapumioara si aparatori pt patut (Cris, am luat-o de la Ross cu 20 de dolari). Mai era un alt tip de lenjerie cu mai multe componenete (cred ca 10) costa 30 de dolari. Nu cred ca astia vand si online. Chiar nu exista Ross prin apropiere de voi?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aydan
cris30 spune:
Iry ce pret bun ai gasit la lengerie, eu cel mai ieftin am vazut cu 60$. Are 4 pieces: bed skirt, ruffles, fitted sheet si blanket.Cu 4 vreau sa iau dar nu mi-au placut ce desene au, o sa mai caut.Pentru baieti au frumoase dar pentru fete nu prea.Am luat si eu un saculet din acela, e asa dragut.Am sa deschis un cont la webshots si fac poze cu hainutele.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Alina1976 spune:
Mire, confirm si eu ce a zis Claudi@ in legatura cu sacii de dormit. Bebeii sunt mult mai safe in ei si nici nu te mai stresezi ca nu sta invelit. Singura chestie este cand incep ei sa se ridice in picioare ca atunci ii incomodeaza si tipa daca vor sa se ridice in picioare in patut si tu nu esti prin preajma. Dar la bebei mici sunt excelente. Acum vezi si ce temperatura ai in casa, ca daca ai prea cald o sa se coaca in acel sac de dormit.
Alina
21+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
andre_ea spune:
Si eu zic ca-s foarte buni sacii de dormit, desi la Tudor nu am avut. Primele lucruri pe care vreau sa le cumpar, dupa ce aflu ce sex are bb, sunt saci de dormit si un wrap.
Miere, parca iti mai cumparasei un baby carrier sau acum doar l-ai probat?
Am pus si eu cu intarziere poze din Bulgaria si de la ziua lui Tudor.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
19+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
miereamara spune:
Sunt doua feluri, unul ca un fel de wrap si unul (cel din poza) gen rucsacel.
Mai ce dansator este Tudor! Cum dansa el cu fetita aceea la mare!
Si tu inca il mai ridici in brate, nu ti-e greu? Am vazut ca ti-a crescut burtica
.
Martin Luther King Jr.
Aydan
lisa79 spune:
azi sunt fericita! tocmai ne-am intors din excursie, mi-am facut bagajul pt maine(plec in Romania), mi-am facut dusul si m-am intins. nu a trecut mult timp si am simtit-o pe bbelina. pe 22 am simtit-o prima data, de atunci in fiecare Zi, dimineata si seara. seara e mai jucausa, nu stiu ce face, dar e placuta senzatia.
am simtit-o,l-am chemat pe tati, a fost tare amarat ca nu a simtit. i-=am luat mana si am asezat-o unde trebuie, bb nu a asteptat mulr si s-a facut simit...asa s-a emotionat saracu.![]()
va pup si numai bine, am vazut ca de cand am lipsit baietii au luat avantaj. felicitarii!!! sa aiba fiica-mea de unde sa ajeaga![]()
vorbim pe marti...pe cand ajung in tara!
17S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
justme25 spune:
Si pe mine ma mai inteapa buricul..cateodata ma doare si in partea stanga, sub coaste..dar nu ma impacientez ca stiu ca e de la bebe. Imi trece relativ repede. Joi ma duc la morfo fetala de 22 de sapt si abia astept. Azi de dimineata ma uitam la copaci ca au inceput sa "rugineasca" si pentru prima data dupa nu stiu cat timp nu imi pare rau. De obicei ma cam apuca depresiile stiind ca vine toamna pentru ca eu urasc frigul, ploile. Dar acum nu imi pasa pentru ca asa stiu ca ma apropii din ce in ce mai tare de momentul in care voi deveni mamica cu acte in regula. Youpiii...Eu si sotul ne-am hotarat sa luam una alta incepand cu octombrie-noiembrie; sunt multe de luat si destul de scumpicele. Am facut un calcul, pentru cateva chestii elementare (gen patut, carut, hainute, termometru, cadita, salteluta etc etc) ajungi sa platesti vreo 30 mil. Bun asa...
De aceea ziceam ca mai bine le iau din timp..oricum eu nu prea sunt superstitioasa. Voi cand incepeti sa cumparati? Unele dintre voi stiu ca deja si-au cumparat cate ceva..abia astept si eu sa incep cumparaturile. Cred ca e o senzatie superba!
Justme
20+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
justme25 spune:
Mi-am schimbat si semnatura![]()
Justme
21+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1