Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ingrid bine ai venit printre noi! te asteptam la vorba cat mai des.
Cristi, ok, e bine asa.
Delia spor la trebi dar tu ai grija... mai usurel, da? (ce funny esti cu salamul prajit zau daca m-as fi gandit la asta!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si noi avem camera vopsita galben si-i cumparam mobila alba la bebe delia

bine ai venit ingrid - si restul fetelor care au venit in ultimele zile

20+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata burtici,

Declar ca m-am ingrozit de ceea ce am citit pana acum, incepand cu toxoplasmoza si terminand cu conditiile oribile din spitalele romanesti si cu modul inuman in care sunt tratati pacientii.

Eu nu am imunitate la toxoplasmoza si imi tataie stiti voi ce la fiecare masa in oras sau cu prietenii. Incerc sa respect toate indicatiile, mananc doar telemea din branza pasteurizata, sunca presata este produs fiert si/sau afumat, carnea e bine facuta, ouale fierte tari, fructele spalate etc. Cu toate acestea, stim noi ce mancam la restaurant, chiar dc comandam ceva ce ni se pare ok?
Acum ma gandesc cu groaza ca alaltaieri am mancat o fasiuta cat un deget de somom afumat (simteam ca lesin de pofta) sau ca la fiecare iesire la gratar am gustat si eu jumatate de mic. Sau ca prietenii mei au pisici si eu le-am mangaiat. Chestia asta devine paranoia . Saptamana viitoare ma duc sa repet analizele pentru toxo si listeria, ca mi s-a facut frica. pe de alta parte, mai bine previi decat sa tratezi.

Pyc, si eu visez sa mananc icre de stiuca crude si icre de somon si scoici si alte fructe de mare, ca sa nu mai zic de salam uscat, jambon spaniol, somom afumat, pate de foie gras si alte chestii pe care in ultima vreme le-am scos de pe lista sau doar am gustat fff putin. Ai dreptate, nu flori, o masa de delicatese ne trebuie in maternitate!!!!

Felicitari pentru fetele care si-au schimbat semnatura si au intrat in a doua parte a sarcinii.

Noi inca ne revoltam la unele mancaruri si apoi varsam de zor. Carnea inca este pe lista neagra iar ieri am incercat si eu un gratar iar rezultatul a fost previzibil.

Bine ca trece canicula pentru ca sambata am zis ca lesin. Am facut tensiune 8 cu 5 si nu a crescut cu nimic, de zici ca eram drogata.

Pupici.

Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Noi inca ne revoltam la unele mancaruri si apoi varsam de zor. Carnea inca este pe lista neagra iar ieri am incercat si eu un gratar iar rezultatul a fost previzibil.

Da mai, ce chestie cu greturile astea! Mie la Tudor mi-au trecut brusc pe la vreo 15 saptamani si nu s-au mai intors deloc.
Ei bine acum, cand sunt foarte obosita inca mai am senzatia de voma la mirosuri neplacute sau cand ma spal pe dinti.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ingrid bine ai venit!Sarcina usoara si un bb sanatos.

Eu ma pregatesc sa plec la med de fam sa-mi iau CM pe ziua de ieri ca am avut niste zile aiurea la munca,sambata mi-a fost rau,nu intru in detalii despre nesimtirea unor sefi/patroni care au impresia ca daca esti angajat la ei esti sclav pe plantatie ..
Asa ca de miercuri am CO,special facuta pt el!Si apoi intru in CM...prenatal si gata..nu mai merg la munca ca nu mai rezist nici cu nervii,nici sa stau in picioare si nici sa-si bata toti joc aiurea.

Apoi azi la 3 am programare la dr mea si abia astept sa vad ce mai face galmita ca n-am vazut-o de o luna..Sper sa nu ma treaca iar pe injectii ca nu le sufar,da sambata era asa buna o doza...

Va pupic.

POZE
Minunica mea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Buna!
Sunt o graviduta noua. DPN 19.02.2009

Ingrid70

Ingrid..felicitari! Bine ai venit! Cum te simti?

Justme 21+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ingrid bine ai venit!Sarcina usoara si un bb sanatos.

Eu ma pregatesc sa plec la med de fam sa-mi iau CM pe ziua de ieri ca am avut niste zile aiurea la munca,sambata mi-a fost rau,nu intru in detalii despre nesimtirea unor sefi/patroni care au impresia ca daca esti angajat la ei esti sclav pe plantatie ..
Asa ca de miercuri am CO,special facuta pt el!Si apoi intru in CM...prenatal si gata..nu mai merg la munca ca nu mai rezist nici cu nervii,nici sa stau in picioare si nici sa-si bata toti joc aiurea.

Apoi azi la 3 am programare la dr mea si abia astept sa vad ce mai face galmita ca n-am vazut-o de o luna..Sper sa nu ma treaca iar pe injectii ca nu le sufar,da sambata era asa buna o doza...

Va pupic.

POZE
Minunica mea
20+

bravo ledi

20+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Eu sunt la serviciu si am sa scriu cand am sa pot. Sper sa pot mai des. Acasa nu am inca internet (din cauza ca am la serviciu), dar dupa ce o sa raman acasa o sa-mi iau un laptop.Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Multumesc. Acum, ca sunt la serviciu ma simt bine. E foarte ciudat la mine. Cand sunt la serviciu si am de lucru sunt concentrata si nu mi-e rau deloc, dar cand sunt acasa, pparca las garda jos, si mi-e rau intr-una, adica sunt ametita, ca atunci cand ai o cadere de calciu (bine, una mica, desi eu ma vait de parca s-ar sfarsi lumea).Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ingrid bine ai venit!Sarcina usoara si un bb sanatos.Eu ma pregatesc sa plec la med de fam sa-mi iau CM pe ziua de ieri ca am avut niste zile aiurea la munca,sambata mi-a fost rau,nu intru in detalii despre nesimtirea unor sefi/patroni care au impresia ca daca esti angajat la ei esti sclav pe plantatie ..
Asa ca de miercuri am CO,special facuta pt el!Si apoi intru in CM...prenatal si gata..nu mai merg la munca ca nu mai rezist nici cu nervii,nici sa stau in picioare si nici sa-si bata toti joc aiurea.Apoi azi la 3 am programare la dr mea si abia astept sa vad ce mai face galmita ca n-am vazut-o de o luna..Sper sa nu ma treaca iar pe injectii ca nu le sufar,da sambata era asa buna o doza...Va pupic.POZE
Minunica mea
20+

Mutumesc la fel. BB sanatos si o sarcina usoara.Ingrid70 14+

Mergi la inceput