Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

fetisoare
cele care ati facut op clasica la cat timp dupa ati inceput sa faceti sport?
ca eu am incercat si ma doare tot pe acolo(ovarelele,si cat tine operatia +vreo doi cm sus joc de op. cred ca m-ati inteles)ca sunt cat casa dupa atata repaos+diphe.
help.
katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fireyes , unde se afla mai precis farmacia Tei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fireyes, eu stiam ca acel spotting apare ca urmare a scaderii treptate a progesteronului.
katymana cat ai de la operatie? Dr T te-a operat?
anaconda ce de anestezii! ce mi-e frica mie de anestezia asta! poate sotul sau altcineva din familie sa stea cu tine pana te trezesti din anestezie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

tamaryllias - dupa operatie te trezeshte anestezistul. eu cand am deschis ochii eram tot in sala de operatie, dupa care m-au dus cu o targa pana la terapie intensiva. acolo nu prea are voie sa intre nimeni la tine. la mine totushi a intrat sotzul pt 10 secunde cat sa imi dea un pupic si sa se sperie saracu(aveam tubul ala de oxigen la nas si cred ca nu eram o imagine placuta). dupa vreo ora te muta in salon unde ar putea sa intre cineva la tine, preferabil sora sau mama, oricum femeie sa fie pt ca sunt mai multe paturi si cred ca un barbat ar intra mai greu.
bafta si curaj, uite ca la mine s-a intamplat minunea

9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna fetelor. sunt si eu pe aici. z5. sunt ok. astept sa treaca timpul.acum nu pot merge la dr pt ca tatal meu se interneaza saptamana viitoare pt operatie la inima...asa ca las pt mai tarziu umatoarea inseminare.sper sa trecem cu bine si peste asta. acum sunt altele prioritatile si cred ca imi dati dreptate.
vreau sa va spun ca luna asta nici nu am simtit ca am fost la ciclu. mi-a venit putin si nu m-a durut nici burta decat f f putin incat nici nu am luat in seama. dupa clomifen ma durea foarte tare. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy...ne rugam pentru taticutzul tau, Doamne ajuta sa fie bine, la ciclul urmator e posibil sa ne intalnim la IA, cu ajutorul Lui DD, la sf lui septembrie fac IA nr2
Tu acum cu ce faci stimulare?

Aerlilian,Georgi...

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

acum voi face stimulare cu gonal dar asta dupa ce fac histeroscopie. sper sa ne intalnim la IA si sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rocsy, suntem toate alaturi de tine, sperand ca tatal tau sa treaca usor prin aceasta interventie .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Anaconda, nu stiu unde e farmacia, dar am nr de tel tel.021/242.29.16
Eventual, suna si verifica daca au, daca iti poate pastra cat iti trebuie tie si o poti intreba pe farmacista si cum sa ajungi acolo (banuiesc ca e in zona Tei).

Tamy, pai asa treptat mi-a scazut mie progesteronul, in 3 zile? oare ce sa insemne asta? ca eu nu iau acum nici o hormonala...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Schema lui Tutu este urmatoarea : Abia dupa 2 IA nereusite , da stimulare cu Gonal . Si eu as fi vrut la cea de-a 2 IA sa-mi dea Gonal....insa nu s-a putut , a zis ca trebe sa fac tot cu clomifen .
(Si dupa primele 2 IA facute cu clomifen , se face pauza cel putin 1 luna.)

Mergi la inceput