Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Buna, dragelor!! Stiti, am recitit iarasi mesajele voastre si ma gandeam ce mult ne chinuim noi sa avem un bebe iar altele ,ii abandoneaza la spital,fara nici o remuscare...!! Poate ne va ajuta Dumnezeu sa fim mamici si sa avem grija de bebelusi cum altele n-o fac !!!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , nu are cum sa nu-mi mai vina...
Pe 10 aug am facut histero....
Deci n-am cum sa fiu gravi, oricum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mda...cred ca ai dreptate...Atunci,sa vina mai repede ca sa o iei de la capat!Un nou cm,o noua sansa,nu?Bafta multa!Stii,ma gandeam,ca prea ne-am nimerit multe cu cm in perioada asta...Poate are Tutu insamantarea de toamna cu efect in masa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Gabriela, nu stiu cand o sa fac laparo, caci azi (sper sa imi fac curaj) sa ii trimit mesaj si depinde cand o sa ma programeze.
Anaconda, am si eu o intrebare: cand dr T a constatat ca nu e nevoie sa opereze septul tu erai anesteziata? si daca da, la cat timp de prima anestezie, cea pt laparo?
Magdita,
AMR 2 zile pana la vacanta!!! unde o sa fac o si o sa ma intorc la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

aerlilian, unde sunt facute pozele astea minunate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

neatza,
poftiti la o cafelutza, ceiutz, laptic, praji...

o zi buna!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Tamy , am 4 anestezii generale in vreo 8 luni de zile !
Uterul meu parea ok la laparo (deci privit pe dinafara) , asa ca a urmat prima IA , nereusita . Apoi a urmat histeroscopia exploratorie , si atunci a vazut ca am acel sept . Nu prea era hotarat daca sa-l opereze sau nu , inca de atunci , din martie . Apoi a urmat cea de-a 2 IA , nereusita , apoi cea de-a 3 a reusita ... dar sarcina s-a oprit din evolutie la 7 sapt , din motive necunoscute , insa cel mai probabil genetice , dupa cum a zis . A urmat chiuretajul de rigoare , si acesta tot sub anestezie generala , si atunci a "simtit la mana " ca ceva n-ar fi in regula cu uterul . Asa ca , a decis sa-mi faca iar histero , sa opereze acel sept . Am asteptat ciclu , si la cateva zile dupa , am mers la spital . Mi-a spus dinainte ca , in timpul operatiei(care includea in acelasi timp si ecografii) o sa ia hotararea daca o sa-l opereze sau nu . Pana la urma n-a fost nevoie , ptr ca a spus ca ar fi prea mic oricum , si cand a intrat cu apa aceea sub presiune ca sa destinda uterul , a vazut ca acesta a luat forma unui "balon" , deci bb ar avea loc suficient . Cam asta e .
Daca mai ai intrebari....

Mergi la inceput

Ptr cine intereseaza : Gonal se gaseste la farma Dona de pe Mosilor , sau farma Academia , de pe langa Palatul Telefoanelor . Pregnil -lipsa de peste tot !! Bine ca mai am la frigider vreo 6 inj ramase , insa o sa-mi mai trebuiasca... Sper sa revina pe piata pana atunci ... Adica in cazul in care voi ramane iar gravi , si o sa incep din nou tratam de sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Aerlilian, Anaconda, tinem pumnii stransi sa va reuseasca inseminarile .
Tamy, poate vii din concediu cu bebe la purtator si nu mai ai nevoie de laparo .
Crisarh, ce mai faci? Nu mai zici nimic?
Georgic, ne gandim la tine .
Feli, ne lipsesti, mai stai mult in concediu?
Madutz, Lali, Rocsy si toate fetele

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Anaconda, la FIV-oase (sau azoo, nu mai stiu precis), ziceau ca au bagat iar Pregnyl la farmacia Tei. merita incercat...

Aerlilian, si eu stiu ca prima zi nu e aia de spotting, ci cea in care vezi "rosu". sa dea domnul oricum sa fie IA cu ochisori
Legat de acest subiect, eu am o alta problema si care vad ca e repetitiva. Este a doua luna in care "spottingul" dureaza 3 zile!!! si cand zic ca e vorba de ceva maro, e vorba doar de 2-3 picaturi pe zi... si abia dupa 3 zile s-a declansat asa cum stiam eu ca trebuie. eu ar trebui sa incep si schema de FIV si sa ma bati daca stiu ce zi sa consider ca z1... si ma si ingrijoreaza chestia asta, caci si luna trecuta mi s-a intamplat la fel.
daca ma mai ajuta cat de cat memoria, parca se discutase ceva de genul asta mai demult si se lega de faza luteala... dar nu-mi mai amintesc multe despre, parca georgia sau felix aveau o teorie aici...
voi ce parere aveti?

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput