Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, am si cateva intrebari legate de programarea pt laparo: in mesajul pe care il trimit pt programarea operatiei ce mai scriu? scriu si ca am facut monitorizare si ovulatia si endometrul e OK? sa stie ceva de mine? unde trimit mesajul? pe nr lui, sau pe nr de programari? imi puteti trimite un mesaj cu sumele care dau pe acolo?
eu ma pregatesc de concediu si cand vin de acolo as vrea sa fac operatia.
normal ca sper ca in concediu sa se prinda, caci o sa fiu in per fertila, dar.... ce o vrea Dumnezeu!
urez bafta inseminatelor si celor care se vor insemina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamy, sms-ul il trimiti direct pe nr. dr.T., cu numele si investigatia dorita. Legat de detalii "tehnice", activeaza-ti PM sau trimite-mi mie pe PM adresa ta de mess sa vorbim.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

magdita, imi pare asa de rau, dar nu stiu sa imi activez pm-ul, iar la serviciu nu am acces la mess. dar am mai primit un mesaj de la tine pe contul acestui forum (nu stiu daca am folosit cea mai buna formulare)
cum se activeaza pm-ul?

Mergi la inceput

gata! am reusit sa imi activez PM-ul.
Magdita, astept mesaj?
stiti ce ma gandeam? cred ca voi face inseminare imediat dupa laparo, sa nu mai pierd timpul! una, doua, trei...pana reusesc!
cat costa o inseminare la dr T?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Nu stiu ce sa spun Aerlilian.
Asa mi sa intamplat si mie sambata decat cateva picaturi si duminica cand m-am dat jos din pat a inceput sa curga mai mult. Nu mai tin minte unde am citit ca cica prima zi de cm este cea in care a inceput sangerarea fie putin fie mult.
Cand vei face IA luna asta?

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Asa ma gandeam si eu Tamaryllis sa fac lapro dupa care IA dc se poate.
Cand faci lapro?

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, dr.t zice ca "ziua 1" este prima zi de sangerare normala. adica nu luati in considerare ziua cu scurgerile maro.

9+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Gabriela,dupa calculele mele,ar trebui sa o fac spre sfarsitul saptamanii viitoare.Aoleu,cand ziceati ca pleaca Tutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , ziua 1 o socotesti de astazi !
Inseamna ca ptr tine a facut schema diferita Tutu . De regula se ia clomifen incepand cu ziua 5 , 5 zile cate 2 pastile pe zi , apoi in ziua 10 se merge la monito .
Eu am ciclu de 26-27 zile , si la primele IA , asa mi-a dat .
Ce sa-ti mai spun despre mine...?! Astept ciclu , care trebe sa vina ....nu stiu cand ... Apoi , din ziua 2 incep injectiile cu Gonal , cate 2 pe zi , in burtica . Iar prin ziua 4-5 urmeaza monito . As vrea sa prind toate zilele astea pana pleaca dr ! Insa....imi doresc sa-mi vina ciclu , acum mai mult ca niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Si daca nu-ti mai vine???Daca vrea Dumnezeu asa???

Mergi la inceput