Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 5
anaconda2 spune:
Neata fetele !
Aerlilian , din punctul meu de vedere , si nu numai al meu , nu e musai sa stai intinsa in masina dupa IA . Cu siguranta ca n-o sa te tina Tutu pe scaun mai mult de 7-8 min dupa , insa nu conteaza cat te tine ! Gigeii nu cad , nu aluneca din uter , nu are cum , ....ca risca sa-si sparga capul...:)) . Daca o sa simti totusi ca o sa curga ceva , acel ceva poate fi gelul pe care il foloseste sau mucusul...
Eu toate inseminarile le-am vrut la cabinet , nu la spital , asadar , n-am stat pe superscaun mai mult de 6-7 min . Si s-a prins totusi la cea de-a 3 a !! deci nu conteaza , nu trebuie sa stai neaparat intinsa , sau cu picioarele in sus 1 ora dupa...
Am discutat cu Tutu despre problema asta , si m-a lamurit . Ca daca conta neaparat timpul , fii sigura ca ne lasa si 1 ora pe scaun . Stie el ce face ..Ai incredere !
anaconda2 spune:
Aerlilian , la monitorizare trebuie sa fii in ziua 10 . Stii cred . Daca nu reusesti sa-ti faci programare la Ramona , mergi in ziua 10 , miercuri , pe 3 septembrie (daca ti-a venit pe 25 aug ciclu).
mada23 spune:
'neatza fete dragi
dupa o scurta balaceala in mare, revin cu forte proaspete
Alina...felicitari noua luni minunate
citesc si revin
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
gabrielarusu spune:
Buna fetele,
Eu am sunat ieri pt. programare la monitorizare si mi-a spus asistenta si mi-a spus ca pt. monit. pot veni si fara programare.
A si inca ceva daca sambata am avut cateva picaturi de sange si duminica mi-a venit ciclu normal care ar fi prima zi sambata sau duminica?
Aerlilian iti doresc succes la IA.
sper viitoare mamica
magdita spune:
Gabi, eu as considera prima zi de cm duminica. Bafta la eco !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
gabrielarusu spune:
Multumesc Magdita
Daca nici a 2 luna de monitorizare nu raman gravi luna viitoare ma va paste operatia de laproscopie si histerocopia asa mi-a spus dr.
Acum mie frica de operatie fetele care a-ti facut lapro imi spuneti si mie cam cat a-ti dat la dr la anestezist.
Dar trebuie sa o fac si pe asta ca sa vad daca am si eu buba pana acum taote analizele sunt bune sotul are probleme.
sper viitoare mamica
magdita spune:
Gabi, ti-am trimis PM.
Doamne ajuta tuturor
mada23 spune:
Aerlilian...tinem pumnii sa iasa cu ochishori , Doamne ajuta
Magditzule...cum a fost la mare? sper ca te-ai relaxat si acum te pui serios pe treaba , da?! trebuie sa numaram boboceii in toaman asta
Rocsy, Lali, Ubi, Anaconda..
Gabriela...iti tinem pumnii
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
magdita spune:
Madutz, a fost frumos la mare, vreme frumoasa, apa calda, totusi destul de aglomerat si de obositor. Tare mult mi-ar placea sa merg la munte intr-un week-end sa ne odihnim si sa ne relaxam. Am mers la mare la insistentele sorei mele, eu inclinam mai mult spre munte. Sunt un pic cu inima trista ca joi seara o sa ma despart de nepotelul meu pe care probabil nu-l voi mai vedea decat la vara.Tare greu mai este , dar nu am ce face, decat sa accept situatia. Sotul meu ma consoleaza, saracutzul,:"Lasa, guritza, ca o sa avem si noi copilasul nostru ". Sper din toata inima sa se umple odata golul acesta din sufletul nostru, si aici ma refer la noi toate, nu numai la mine . Doamne ajuta .
Pup fetele mele dragi
Doamne ajuta tuturor
aerlilian spune:
Anaconda,ai un stil de a ma incuraja...de mare exceptie!Iti multumesc pentru lamuriri.Cat despre ziua de monitorizare...nu cred ca in z10 ar trebui sa merg,ci undeva in z8,pt ca eu am cm de 24 -25z.Asta ca sa vad cum cresc foliculii,nu?Si ca sa stabilesc detalii...Eu zic ca e mai bine sa merg intai in z8.Asa am fost mereu.Dar sa stii ca m-ai incurajat si nu mai dau inapoi.Nu mi-ai spus ce faci tu,ce urmeaza sa faci...
Gabrielarusu,sa stii ca si eu am aceiasi dilema...Ieri dupa-amiaza am inceput sa am scurgeri maronii,dar azi-noapte a inceput hemoragia.Z1 este azi,sau ieri?