Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Disperare,durere,teama de ce va urma...z1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of, Ilenus, nu te mai gandi negativist... te-ai decis la urmatorii pasi?

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Bun gasit, fetelor! Va multumesc tare mult pt sfaturile voastre ! Nu am reusit sa mai intru pe net, dar azi,cand am vazut cat de aproape imi sunteti, m-am bucurat f mult! Joi voi veni in Bucuresti sa fac RMN si sa repet analiza dar sunt deja dezamagita caci nu am mai urmat nici un tratament de atunci ,pt ca d-l doctor nu mi-a mai dat voie pana nu vede RMN. Eu am fost pentru faptul ca dupa 3 luni cu Brocriptin prolactina revenise la nivel normal dar si f dezamagita ca dupa 2 saptamani de intrerupere a tratamentului a crescut brusc f. mult. Nu am repetat analiza caci nu am avut cum. O voi face acum. Si daca tot m-ati sfatuit sa nu merg la dr Ion Ionut, atunci, il voi cauta pe dr. T. Imi era teama ca voi ajuge greu la cabinetul dansului,dar, inca o data va multumesc pt toate informatiile. FELICITARI noilorsi sper sa impartasim toate cat mai curand aceeasi bucurie!!

clau

Mergi la inceput

Fireyes,urmatorul pas va fi inseminare cu Tutu.Poimaine incep clomifenul,monitorizari si...IA.Nu stiu cum o sa fac,sotul meu nu se poate invoi de la serviciu,si ne gandim sa-si ia un concediu medical in zilele acelea...O sa fie destul de complicat cu alergatura aceea intre Matei si Tutu,dar nu am incotro...
Magdita,bine ai revenit,enciclopedia mea draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

..."O sa fie destul de complicat cu alergatura aceea intre Matei si Tutu..."
Aerlilian , nu e deloc complicat si nici alergatura nu consider ca este . Cum ti-am mai spus , lasi proba la Matei , si dupa 1 ora jumate (poti astepta chiar si acolo..in zona), o iei preparata , apoi mergi direct la Tutu .
Bafta !!
(Se pare ca l-ai sunat pana la urma , sa-ti dea schema ! Bine ca te-ai hotarat :)! vad ca ti-a dat clomifen , e stimulare usoara , ca esti la prima IA . Eu o sa incep din ziua 2 a cm cu Gonalul ,vreo 3 zile / 2 injectii pe zi , apoi merg la monito )

Mergi la inceput

Aerlilian , iti dau un pont :))! Sotul tau nici NU trebuie sa se invoiasca de la serviciu !! Iti spun pe privat care e "secretul" daca vrei ...

Mergi la inceput

Sau mai bine spun aici , ca poate mai intereseaza si pe altcineva .
Deci , se ia cu o zi inainte(la orice ora) un mediu de cultura de la dr Matei (nu costa nik , o rugati frumos , ii spuneti ca nu e sotul disponibil in dimineata urmatoare..) .
Mediu de cultura este o solutie , pe care ti-o da intr-o eprubeta mica , care ajuta gigeii sa stea "treji si in forma" mai multe ore ! Iar dimineata , la ora 5-6-7 (in functie de ora la care trebe sa plece la serv) sotul recolteaza sperma intr-un recipient sterilizat , apoi peste ea se pune mediul de cultura , si se agita bine flaconul . Si asta e....
La ora 8-9 ...cand e disponibila si Matei , mergi s-o prepare . Deci nici nu ai nevoie de sot ! Eu asa am procedat la cea de-a 2 si cea de-a 3 IA , ptr ca sotul meu nu a putut fi disponibil , deoarece pleca la 4 dimineata . Pe la ora 8:30 eram la Matei s-o prepare ..

Mergi la inceput

Inca ceva , eprubeta cu mediul de cultura se tine la temperatura camerei , nu la frigider ! Apoi dimineata , dupa ce faci "cockteilul" , o poti lasa tot la temeratura camerei pana pleci de acasa . Iar cand pleci spre Matei, poti pune flaconul la sutien .

Mergi la inceput

Anaconda,schema de tratament mi-a dat-o de la ultima intalnire..."A zis in caz ca nu se prinde,luna viitoare facem IA si iei clomifen asa...".Voi suna astazi pt programarea de monitorizare.Cat despre pontul pe care mi l-ai dat,cred ca este super ok,insa am ajuns la o solutie de compromis.Isi va lua el doua zile de medical ca sa fie cu mine.E vorba si de sofat apoi,parca as vrea sa stau intinsa macar pe bancheta din spate,daca la cabinet ma ridica repede.Iti multumesc mult Anaconda,tu in ce stadiu mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Poftiti la cafelutza, ceiutz, 3in1, laptic cu cereale si prajiturici !
Lilisor, mergem inainte cu incredere si speranta ca va veni si ziua aceea in care ne vom tine puiutzii in brate . Doamne ajuta sa iti reuseasca aceasta prima IA si sa spargi gheata tu !
Anaconda, ma bucur ca nu a mai fost nevoie sa iti opereze septul. Doamne ajuta sa iti reuseasca si tie aceasta IA si sa fie totul bine pana la capat !
Madutz, esti cam retrasa, ce-i cu tine?
Rocsy, sper ca te simti mai bine acum .
Lali, tare greu mai dai de Tutu! Stiu ca si in primele luni de monitorizare mult ai mai alergat dupa el , ba era, ba nu era, ba era sotul sa prestezi, ba nu era ! Sper sa ii prinzi odata pe amandoi .
Eu sunt azi z21, sunt dupa tratamentul facut pe perioada cm cu cefalexina si aulin, am mai avut usoare dureri de ovar stang, dar nu imi fac iluzii prea mari pentru ca am avut ovulatia pe perioada nuntii fratelui meu si nu am prestat decat de 2 ori. Cum o vrea Seful !

Pup toate fetele mele dragi si va urez o zi minunata !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput