Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 9
aerlilian spune:
Tamy...esti draguta!Pozele sunt facute vara aceasta la Belek,in Antalya,la Susesi de Luxe Resort and Spa.
ana_p spune:
Katymana, eu am inceput sa fac sport la o luna si jumatate dupa operatie, l-am intrebat pe dr. T daca e ok si a zis ca da, asa ca am inceput usurel, fara prea mare efort, evident, doar atat cat sa ma simt bine. Dureri nu am vut deloc, fiindca altfel, la cat sunt de sperioasa, nu cred ca m-a s fi apucat sa merg la sala din nou. Tu stii ca si eu am fost operata clasic de dr. T cam in aceeasi perioada cu tine. Bafta multa iti doresc si, cand te simti pregatita sa faci miscare, sa faci fara nicio grija...
Ana
Alina1974 spune:
buna seara fetelor, va pup si va imbratisez pe toate 

MADA sau MAGDITA, va rog sa ma scoateti de pe lista gravidoaselor caci in urma unui accident rutier am pierdut sarcina aceasta mult dorita si asteptata de 11 ani de zile chinuri si suferinte medicale dar ii multumesc lui BUNUL DUMNEZEU ca sintem amindoi in viata.

aerlilian spune:
Alina,nu pot sa cred!E cumplit!Doamne,de ce lasi sa se intample asa ceva...Sa ai puterea sa-ti revii si sa o iei de la capat,Alina!Noi suntem aici!
tamaryllis spune:
alina, imi pare f rau pt voi! cuvintele sunt de prisos!
sa va dea Dumnezeu puterea sa o luati de la capat!
mada23 spune:
Alinutza..
..nu pot sa cred...am citit mesajul de cateva ori....Bunul Dumnezeu stie mai bine de ce s-a intamplat asa....ma bucur ca sunteti bine amandoi, ma rog sa-ti dea putere sa mergi mai departe, suntem alaturi de voi
daca putem sa ajutam cu ceva suntem aici 
chiar imi faceam griji ca nu mai avem nici o veste de la tine.......
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
tanima_i2002 spune:
Anaconda, nu reusesc de 2 zile sa iti dau un pm asa ca scriu aici cu scuzele de rigoare ptr celelalte fete. Dr T nu mi-a spus ptr cate zile pleaca ci doar m-a chemat pe 10 sept, daca nu pot mi-a spus ca si pe 11 mai este in tara pana seara. Am inteles de la fete ca ar pleca doar ptr 3 zile. Bafta!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006),

lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
alina, ce sa-ti mai zic...ingrozitor... iti doresc sa treci peste acest ingrozitor accident si sa te refaci sa poti merge mai departe.
suntem aici pentru tine pentru orice ai nevoie
rocsy, iti tin pumnii pentru tatal tau, sa iasa bine operatia la inima
crisarh spune:
Alina , offf, imi pare rau. Sa fii tare in continuare, asa mi-a zis si mie preotul. Si multa sanatate va doresc.Rocsi si tatalui tau ii doresc sanatate si voua deasemenea.Sanatate tuturor fetelor de aici.Magdita eu va citesc din umbra. Pt ca Tutu mi-a zis ca urmeaza IA, inca nu sunt pregatita pt IA. Asa ca am mers la o doctora de la polizu, i-am spus povestea mea si am intrebat-o parerea ei. Este o doctora recomandata de cineva care a pierdut si ea o sarcina la 3 luni, anul trecut in oct., iar acum este in 8 luni. Mi-a dat sa fac analize de infectioase: ureaplasma, micoplasma, clamidya din sange si secretii si culturi de col. Am rugat-o sa imi dea sa fac dozari hormonale. Si i-am mai spus de presupunerea mea ca as avea sinechie. Cand mi-a facut eco s-a uitat mai atent si mi-a zis ca ca vede o posibila zona unde ar fi lipiti peretii uterului si o zona in care se afla un licgid care apare la ovulatie sau la infectie, la ovulatie nu eram, asa ca s-a gandit sa nu fi ramas cu infectia din cauza careia sa fi pierdut sarcina in ian. Acum astept rezultatul la analize, apoi a zis ca imi face histerosalpingografie (sper ca am scris bine)sa vada daca e sinechie si sa o rezolvam. In momentul de fata astept rezultatele. Dar daca nu rezolv nici cu ea, am sa merg in franta, la cumnata mea, la un medicul ei si am sa fac acolo niste investigatii sau chiar IA, asa ma gandeam. Ieri am aflat ca o sa mai avem un nepotel/nepotica din partea cumnatilor, m-am bucurat pt ei, dar m-am intristat pt mine. Dar sper sa reusim si noi o data.Cam asta despre mine.Va pup si sa aud numai vesti bune cu multi bb.aspiranta la
katymana spune:
neata fete eu inca mai
desi am baut o

tamy am facut op in februarie dar...poate sunt eu mai sensibila sau pentru ca eu la o sapt dupa op dadeam cu aspiratorul si faceam curatenie generala prin casa
am fortat atunci si acu sufar
.
alina...ma rog la dumnezeu pentru tine si sotul tau sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste aceasta incercare
.
rocsy si tata in august a fost operat de tumoare la stomac acu isi revine... incet dar speram noi sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu.
asteptam rezult biopsiei.tata e un om care nu si-a batut joc de viata lui nu fumeaza nu bea alcool a mancat intotdeauna la timp intr-un cuvant a avut grija de el si totusi boala nu intreaba...el a suferit in urma cu trei ani un accident de munca si credem noi ca de acolo i se trage..acu avand sistemul imunitar scazut..se lupta si cu durerile provacate atunci ,rani care nu s-au vindecat..
capul sus Dumnezeu face minuni...eu am gandit pozitiv tot timpul si acu la fel...sunt alaturi de tine si de voi cele care treceti prin momente grele.inainte de operatie se poate spovedi si impartasi si puteti da o slujba pentru el si sa ii faca sf maslu.
katy