Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 19
magdita spune:
Buna dragelor,
In sfarsit am putin timp liber sa va pot scrie cate ceva.
Clau
, ma bucur ca esti printre noi. Imi pare rau pentru problemele voastre si sper ca Tutu sa aiba rezolvarea acestor probleme si sa va ajute sa va impliniti visul cat mai curand.Doamne ajuta sa primesti vesti bune saptamana viitoare.
Coco
, bune vesti. Sper sa te ajute Dumnezeu ca asta sa fie luna norocoasa.
Bella
, concediu placut si sa vii in formula 2in1.
Raisa
, pentru detalii despre laparo, iti voi trimite PM. Legat de antibioticele inghitite de "sexul puternic", acestea din pacate, luate repetat, deterioreaza calitatea spermei.
Lilisor
, Doamne ajuta sa primesti cele mai bune vesti azi si sa iti reuseasca aceasta IA!
Machus
, ma bucur ca sunteti bine si foarte activi
.
Lali
, pup fata curajoasa. Trebuie sa mai treci numele si ovulatie prezenta, parerea mea. Sotul tau cum mai sta? SMS-ul il trimiti direct pe nr. lui Tutu. Bafta multa, draga mea. Daca te va programa pentru laparo pana in ovulatie, chiar la cm, e ok. Daca esti DPO, ori va protejati luna respectiva, ori daca esti in apropierea cm, faci un beta Hcg inainte de laparo, ca sa nu risti nimic. Cel mai riscant lucru ar fi ca ovulul sa fie fecundat chiar in luna cu laparo si sa se afle pe trompe, in drumul lui spre uter, in momentul operatiei. Ar fi compromis. Asa ca mai bine iti iei toate masurile de precautie. Pup dulce.
Madutz
, ce mai faci iubita?
Feli
, tot in concediu? Ne pregatesti ceva?
Anaconda
, tinem pumnii ! Sa ne tii la curent !
Despre mine, azi sunt z2. Deci tratamnetul minune cu cefalexin si aulin in cazul meu nu a avut efect. Nu imi facusem iluzii, oricum. Sunt obisnuita sa imi vina cm, asa ca mergem inainte. Sigur ca veni si ziua cea mare !
Va pup si va urez o zi excelenta !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
rocsy2007 spune:
lali eu am scris numele si sterilitate primara cand am dat mesajul pentru laparo. nu am mai scris nimic altceva. sms-ul l-am dat pe nr lui tutu.
magdita imi pare rau pt z1. eu azi nu ma simt excelent. am cazut putin in butoi dimineata dar mi-am revenit.capul sus si mergem inainte. Dumnezeu nu ne va parasi.
aerlilian spune:
Fetele,pe mine ma cam inteapa cand pe stanga,cand pe dreapta...Abia astept sa se faca ora 16,sa plec de la serviciu si sa ma duc la Tutu.Probabil am foliculi pe ambele parti,dar nu inteleg de ce imi da intepaturi...
felix76 spune:
Am sosit si eu din incursiunea prin tara!
Mi-a fost tare dor de fetele mele pe care le pupacesc cu drag!
Ma duc sa va cetesc din urma ca tare harnicute ati fost!
Noi suntem in asteptari de doua dungulite roz, ciclu ar trebui sa apara dupa 8 septembrie...
Puuuupppp,
Felix
magdita spune:
Felicicule

, aparusi ? Ce ma bucur ! Mi-era dor de tine
.
Lilisor
, asteptam vesti depsre foliculi babani
.
Rocsy

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lalitica2000 spune:
felix, bine te-ai intors, cu fortze proaspete si speram ca si cu II liniute.
rocsy si magdita, multam fain de sfaturi. Am trimis sms-ul acu.. cu Dumnezeu inainte. O sa va tin la curent. Sunt curioasa daca va putea sa-mi programeze laparo+histero in perioada specificata de mine. As vrea sa impusc doi iepuri deodata, sa fac laparo si histero odata de aceea am si trecut perioada ca teoretic sa ma incadrez cel putin pentru histero, in cele 10-14 zile de la ciclu cand se zice ca trebe facuta histero.
lalitica2000 spune:
magda, am uitat sa-ti zic ca sotului meu la ultima spermograma la o abstinenta de 2 zile jumatate i-au iesit 51 mil dar mob. A+B doar 20% fata de cealalalta spermograma unde avusese la abstinenta 4 zile 68 mil cu mob A+B 45%. Dr. Matei a zis ca oricum avem sanse mari la inseminare. Acu sa trec de hopul asta cu laparo si pe urma dupa o luna de naturel o sa trec direct la inseminari de toamna-iarna.
COCO2255 spune:
Eu am fost ieri dimineata la spital,OD = 19,3,maine la 7.30 mi-a zis sa fiu la spital,deabia astept sa vad daca s-a spart.
Va pup si cat mai multe gravidute luna asta.
aerlilian spune:
Acum am venit si eu de la Tutu.Nici nu stiu ce sa va zic...Era aglomerat,am stat doua ore...el era super nervos si obosit...de-abia a scos doua vorbe...Si am asa:od 27,5 si e 5,7.Mi se pare foarte aiurea,endometrul asta nu e prea mic?Si foliculul nu e prea mare?Si de ce doar un folicul in urma stimularii?Si solac peste pupaza...cica am un fibrom mic,de 7mm,dar sa nu-mi fac griji.Cum dracu sa nu-mi fac griji?De unde a aparut acest fibrom?Maine m-a chemat pt IA.Nu stiu ce se va alege...sa-mi spuneti voi!
Coco,ne vedem maine dimineata la spital.Ai aici poze cu mine,ca sa ma recunosti!