Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 20
aerlilian spune:
Numai eu puteam avea asemenea ghinion!Dr.Matei e plecata din tara pana lunea viitoare iar eu trebuie sa fac Ia astazi.Nu am putut sa dorm de grija...I-am dat mesaj lui Tutu aseara sa-i spun si mi-a raspuns ca el stia ca se intoarce astazi,si ca nu stie pe altcineva,ca vb la spital dimineata.Sunt disperata!Chiar imi ratez orice sansa?La cine sa ma duc?
aerlilian spune:
Nu s-a spart.M-a chemat la 14 la cabinet.Era foarte surprins pt ca lui i-a zis Matei ca azi se intoarce.Si a zis ca vedem la 14 ce facem,cu cine vorbim,desi el nu stie pe nimeni.Va dati seama cum ma simt?
Anaconda ,ne vedem la cabinet!
lalitica2000 spune:
offf aerlilian, imi pare tare rau ca esti asa ghinionista. Sunt curioasa ce varianta va alege Tutu.
legat de endometru, stiu ca si fetele celelalte care au facut IA cu Tutu, cel putin cele care au facut stimulare cu clomifen, au avut endometru mic si tot asa cate un folicul maxim doi, de aceeia se si plangeau. oricum ele pot sa te lamureasca mult mai bine cum sta treaba.
eu iti tin pumnii sa iasa bine totul! Sa ne tii la curent cu ce o sa-ti zica Tutu la ora 14.
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Lilisor
, imi pare rau iubita mea pentru asemenea vesti. In cazul in care ratezi IA din cauza lipsei dr.Matei, nu inseamna ca trebuie sa ratezi sansa de luna asta. Prestezi cu drag, ca poate iese ceva. Endometrul e intr-adevar cam mititel, dar poate mai creste. Hai nu mai fi suparici, tin pumnii sa fie bine
.
Coco
, vesti bune. Suntem alaturi de tine si asteptam vesti la fel de bune in continuare.
Felicic
, n-ai mai terminat cu cititul din urma? Te asteptam cu jordeaua
.
Madutz
, esti cam lipsa la apel. Te muncesc la serviciu ?
Rocsy
, tu ce mai zici? Cum se simte tatal tau?
Lali
, inca nu ai primit raspuns, nu?
Pup toate fetele si va urez o zi frumoasa ![]()
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
cosicel spune:
Haideti ca intru si eu in clubul vostru!
Eu am fost dimineatza la Elias, pt monitorizare. Mi-a spus c-am un folicul, pe ovarul stang, de 14,6mm si ca ne vedem vineri. Azi e a 13-a zi de la cm.... Noi am stabilit ca facem 2 monitorizari (2 luni consecutiv) si apoi incepem inseminarile.
magdita spune:
Cosicel
, bine ai venit printre noi ! Te asteptam cu mai multe detalii despre tine. Bafta la monitorizare !
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
lalitica2000 spune:
cosicel, bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici, sa zbori cat mai repede la odisee. Asteptam sa ne spui mai multe despre tine.
magda, n-am primit raspuns. Sincera sa fiu nici nu ma astept sa primesc ceva saptamana asta. Abia de saptamana viitoare incep sa sper ca voi primi un sms de anuntare...
magdita spune:
Iubitele mele, am deschis capitol nou aici .
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
felix76 spune:
Buna fete dragi,
Magdi, am terminat de cetit dar m-am blocat la Alina, n-am mai avut putere sa scriu. Frumoasa mai esti in pozele alea! Si Anderea e un ingeras!!!
Alinuta, draga mea, te imbratisez strans! Imi pare nespus de rau ce s-a intamplat! Nu vreau sa cred ca dupa atata lupta, bebe s-a dus fara intoarcere... Nu pot sa imi imaginez ce este in sufletelul vostru... Offf, uneori viata este asa de nedereapta! Te imbratisez strans, de am putea, fiecare dintre noi ti-am lua cate un pic din durere ca sa iti usuram povara! Iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa o iei de la capat!
Lali, ma bucur ca ai trimis in final mesajul, ar fi excelent daca te-ar programa pentru amandoua procedurile odata! Tin pumnii sas fie cu noroc!
Rocsy, iti urez ca tatal tau sa se refaca rapid dupa operatie si tu sa-l bucuri cu nepotelul mult asteptat!
Georgica, sorela mea cea hotarata! Nota 10 de la mine! Sa te ajute unguroii sa vii cu bebic la purtator! Abia astept sa imi spui peripetiille!
Madut dragut, ai devenit moderatoare, ha? Bun inlocuitor si-a gasit Magdita! Sper sa reactionezi bine la gonal! Eu stau inca in cumpana daca sa mai fac o inseminare sau nu cu Tutu... Offf viata mea, vorba cantecului...
Crisarh, deci ai luat-o si pe la alti doctori... Sper ca lichidul aceala vazut de d-rita sa fie de la ovulatie si nu de la altceva! Si pe mine ma bate rau gandul sa ma duc la un echografist bun care sa imi spuna cum e cu straturile endometrului, dimensiunile foliculilor chiar daca sunt mititei, numarul lor.. Asta ca sa bag jordeaua prin gard...
Anaconda, ma bucur ca ai redevenit activa pe forum si ca n-a mai fost nevoie sa iti opereze septul! Sper sa ne dai vesti bune cat de curand!
Lilisor, aiurea situatie, io sper din tot sufletul sa ramai gravi naturel. Poate lipsa lui Matei din oras este un semn ca bebe va veni fara inseminare cu proba preparata, ci in dulcele stil clasic...
Flacarico, chiar daca esti ocupata ma bucur ca mai scrii! Despre Austrieci eu cred ca stiu ei ce fac! Ai incredere ca barza ta va fi vieneza! Poate fi si lebada numa pe bebe sa il aduca in cioc!
Cocolina, sa se sparga naravasul si sa aibe doi ochi, doua maini, doua picioare si tot ce-i trebuie unui bebic!
Clau, bine ai venit printre noi, sanu stai mult pe aici, sa fugi repede la odisee cum au facut bortoasele noatre dragi Ubi, Machusica, Aris, Alina.n ...
Daca nu am amintit pe cineva, sper sa nu se supere ca a mai trecut un an peste mine...
Va pupacesc pe toate,
Felix