Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Aveati dreptate!!!Peste tot in Galati mi s-a spus ca e mare criza de Pregnil pt ca nu se mai importa iar produse similare inca nu sunt!!!Speram sa va pot ajuta!! Dar, DD. va avea grija de voi!! Toate sunt de la el! O prietena imi spunea ca DD, nu iti da ceea ce vrei tu ci ceea ce iti trebuie! Sa fie cu noroc, in primul rand la tine Aerlilian apoi, la Anaconda si celelalte aspirante!!( in ordinea prioritatilor!!!). Va doresc o saptamana frumoasa , cu multe bucurii!!!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Clau , multumim .
Sincer , nici nu prea ma asteptam sa gasesti Gonal in Galati . Daca nu are Bucurestiul ...nu are nimeni .
In orice caz , eu si Aerlilian , care vom face sapt asta IA , avem pregatita cate 1 fiola de Pregnil . Apoi...mai vedem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

nu va suparati:ce cautati gonal sau pregnyl?

Mergi la inceput

pregnyl se gaseste in italia.

Mergi la inceput

anaconda2 cauti gonal f?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Kindly , Gonal am , si se gaseste mai usor .
Pregnylul este problema . Momentan este criza .
In Italia nu ajung prea curand...:)), ca sa-l procur de acolo .
Multam de info oricum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Salutare tutunici,
Magdita dragutza si eleganta !! Nu fi suparici ca a plecat nepotelul; iti va darui si tie DD -ul mult dorit.
Bogdanelul este bine, multumim de intrebare. Da din picioruse de zor!

Legat de pregnyl, o prietena de-a mea a mai gasit pe la farmacii in cartiere mai izolate (dar cred ca le-a luat pe ultimele- in Galati nu cred ca se mai gaseste deloc) si de la tara, si la Caransebes i-a mai gasit matusa vreo 3. Este f delicata problema asta. Nu inteleg de ce s-au stopat importurile si nici nu se aduce altceva in loc - daca exista-.
Deci daca aveti drumuri si treceti prin sate/localitati mici poate aveti acolo mai multe sanse.

Clau, cu rabdare, cu ajutorul dr si al lui DD se vor clarifica lucrurile; sunt sigura. Trebuie doar sa fii optimista.

Va pupicesc !

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Buna dimineata,printese!!!
Astept cu nerabdare si emotie intalnirea cu Tutu de astazi,mai ales ca imi cam trage niste intepaturi in dreapta...Sunt si foarte balonata si nu inteleg de ce...Sa fie de la clomifen?
Cat despre pregnyl,o sa incerc sa-l intreb pe Tutu daca merge Ovitrelle in loc.Am vazut ca are aceleasi proprietati.Diseara cand voi ajunge acasa,va povestesc ce si cum...
Fireyes ,multumesc de pont,am intins deja antene pe la Bruxelles,sa vedem ce mi se spune...
Anaconda,cum esti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

mi-am propus sa incep luna septembrie prin a trimite un SMS la Dr. T. pentru a trimite sms-ul am nevoie de ajutorul vostru, sa-mi spuneti daca este corect formulat:

diagnostic: sterilitate primara. programare laparososcopie+histeroscopie in perioada 17-20 septembrie.

Este Ok asa? va rog sa imi ziceti daca trebuie sa scriu altfel sau nu.

mercic,

lali

am niste emotii, numai la gandul ca trimit sms-ul, dar as vrea sa-l trimit cat mai repede sa fiu sigura ca nu mai dau inapoi

mai am o intrebare, sms-ul se trimite pe nr de programri la ramona sau direct pe nr de mobil al lui Tutu?

Mergi la inceput