Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda ,tu ai stat pe telefoane,eu am alergat prin tot orasul!Nici urma de Pregnil.Am incercat si la farmacii dosnice si la farmacii selecte...Eu sunt absolut disperata,pentru ca nu stiu ce voi face.Exista oare vreun inlocuitor al pregnilului in situatia asta?Adica inghit clomifen de patru zile si sa nu pot face IA pt ca nu se gaseste pregnyl?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Desigur ca voi cauta si te voi anunta, Anaconda. Spune-mi numai daca este Pregnil 5000 (parca asa tin minte!!). Daca gasesc, pot sa iti trimit prin maxi-taxi. Stabilim cum ! Sau daca gasesc si nu e tarziu, ti-l aduc eu pe 8 ! Aerlilian , cat de urgent ai nevoie? Apelez la aceeasi solutie,pe care i-am propus-o Anacondei : adica sa trimit prin maxi-taxi , daca voi gasi. E bine? Va tin la curent cu ce e pe aici! Va pup!!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Maine va spun ce am aflat de la farmaciile noastre!!!!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Clau , cum spuneam , daca chiar au acolo , desi ma cam indoiesc , as prefera sa merg personal sa le iau ! Mi-ar trebui vreo 20 de injectii (de 5000 ui) , sa le am ptr tratamentul de sustinere , asta in caz ca imi reuseste IA ..

Aerlilian , sper ca ai dormit bine azi-noapte :)) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda ,nici nu-ti dai seama cum ma simt!Parca am deja bebe la purtator!Aseara mi-a ars si de dansat,nu numai ca am dormit foarte bine!Daca nu erai tu,probabil ca eram disperata!Ai fost ingerul meu pazitor si mi-ai bagat o fiola de pregnyl in frigider!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Buna ziua dragii fete.Am scos si eu nasul din birlog pentru a le linisti pe fetele care fac IA si nu au pregnil.Cred ca Tutu a luat la cunostinta criza de pregnil si nu zice sa -l faci.Asteapta sa se sparga fuliculu singur si deaceea te cheama de 2 ori pe zi la monitorizare.Cel putin la mine si la celelalte fete cu care am fost asa a procedat.
Fetele care faceti IA bafta multa sa spargeti voi gheata cu lista de bebici inseminati la tutu.Daca eu si Georgia nu am reusit macar voi sa reusiti.Bafta multaaaa fetelor care fac IA inca odata si va
las sanatoase pe toate si va pup.Eu ma duc sa experimentez si plaja din Bulgaria poate se prinde bebe si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna fetelor

Este prima oara cand scriu si ma interesez pentru o cunostinta care nu are net si nici posibilitati prea mari, si noi ne-am chinuit dar cu ajutorul lu DD si fara tratamente prea mari am reusit dupa vreo 2 ani de incercari acum avem o fetita scumpa de 1 an si 5 luni....ii multumesc lui DD in fiecare zi....Deci nu va piercdeti speranta si rugati-va

Acum intebare: Eliberarea trompelor = Laparo??? si daca da cam cat costa la Dr Tutunaru

ALta problema a acestui cuplu e faptul ca sotul e bolnavicios si ia medicamente cam des, si apeleaza la antibiotice cam dupa capul lui....are o infectie la gat si cum il deranjeaza ....stai ca iau asta ca asa mi-a dat si dr.......in rest la analize au iesit amandoi ok, dar nu cred ca au facut toate analizele posibile ca v-am spus nu au posibilitati prea mari iar el e deja sceptic....ea lupta cam singura in ultima vreme

Deci a doua rugaminte este daca poate sa imi spuna cineva un set de analize complet pentru amandoi pentru a se depista cauza......pentru ca la ei raspunsul a fost sunteti ok amandoi lasati stresul la o parte si o sa vina (de 10 ani si tot nu vine).....nu au fost decat la cativa medici in Craiova si de aia m-am gandit sa ii ajut cu cateva rasp si cu bani daca va fi nevoie sa mearga la Acest Dr Tutunaru despre care am auzit numai de bine

Va multumesc din suflet si m-as bucura din suflet daca m-ati ajuta

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu
Tamaryllis pentru ureaplasma am si antibiograma am urmat tratament cu un antibiotic, si de geaba vad ca mi-a iesit + nu stiu ce sa fac mai ales ca dr. mi-a spus sa nu i-au nimic.Oricum multumesc. sper viitoare mamica
Pt ca am facut si eu analize pt ureaplasma, mycoplasma si clamidia, am cautat pe net despre ele si am gasit pe DC, la "odiseea sarcinii...", la "ureaplasma-sarcina in pericol" fetele de acolo discuta de aceasta ureaplasma aparuta/descoperita in timpul sarcinii,unele au facut tratament, altele nu au facut si au dus sarcina pana la cap si au nascut copii sanatosi. Intra si citeste si tu. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69418&whichpage=1aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea32 spune:

Buna,
Eu de fiecare data cand am avut nevoie de Pregnil le-am gasit la farmacie in Otopeni. Dar de fiecare data. Chiar si unei prietene i-am spus si s-a dus si a gasit. Este o farmacie pe DN1 la Otopeni vis-a-vis de o benzinarie, prima benzinarie de pe partea stanga ( nu mai stiu sigur cum se numeste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Bafta fetelor la IA!Va tin pumnii stransi sa fie cu ochisoriaspiranta la

Mergi la inceput