Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 16
aerlilian spune:
Clau ,multumesc de urare,mult succes si tie!Se pare ca e ceva de munca la voi,dar trebuie sa ai rabdare si incredere.Nu ne-ai spus cat de rea e spermograma.Asa cum ti-a spus Anaconda,probabil va fi nevoie sa mai faceti una la dr.Matei,iar ea este renumita in lipsa de marinimie in ceea ce priveste gigeii.
Fire ,scumpa mea,eu te iert...ce sa fac...ca mi-esti graga!Multumesc de urare,avand in vedere ca e prima IA,sper sa fie si ultima.
Anaconda ,tu vezi ce galerie strasnica avem?O sa fie bine,ai sa vezi!Am deschis mess-ul.
In alta ordine de idei:SUNT DISPERATA!NU GASESC PREGNYL NICAIERI.CE E DE FACUT?
anaconda2 spune:
Aerlilian , incearca la farmaciile Sensi Blu ! Afla de pe net nr de tel de la depozit , sau dispecerat , si de acolo iti va spune la care farma au pe stoc pregnil . Daca au ...
Sa anunti daca gasesti pe undeva , sa stim si noi...:)
COCO2255 spune:
Azi sunt foarte bucuroasa,am ovulat fara stimulare E=8,3,OD= 16,8 in Z13,sa fie din cauza laparoscopiei?
Duminica dimineata merg la spital,sper ca luna asta sa iasa ceva.
clau0072 spune:
Fetelor, cand va trebuie Pregnilul? Eu vin in Bucuresti pe 8 si daca nu e tarziu, caut aici, la Galati si va aduc! Sa imi ziceti,daca vreti !!!Anaconda, nu am dat chiar toate detaliile! Big M. mi-a facut monitorizare si inainte de fiecare IA aveam ovulatie, luam si Clostilbegyt , faceam si Pregnil. Problema nu este (dupa cum mi s-a explicat) lipsa ovulatiei, ci faptul ca din cauza prolactinei marite , ovulul este ca intr-o carapace si nu se deschide pt fecundare, Asta mi s-a spus !De aceea sotul meu nu mai are incredere in Big M. Daca imi cerea hormonalele atunci, observa unde e problema . Am inteles ca sotia dansului e seful endocrinologiei??? Si daca e adevarat, atunci gafa e cu atat mai mare si asta m-a facut sa pierd atat timp! Dreapta sa fiu, nu stiu cand a aparut prolactina marita. Eu stiu doar ca inainte de IAS nu am facut aceste analize f importante si ca abia acum, de un an am descoperit asta. De aceea am hotarat sa iau totul de la zero. Deocamdata astept sa imi rezolv eu problemele apoi il iau si pe sotul meu ,la analize. Cam asta e! Sa imi spuneti daca vreti sa caut Pregnyl, NU l-as trimite prin posta caci se va sparge, cu siguranta ( la cata delicatete gasesti la posta romana!!!!) Pup !!! Sa imi spuneti cum sa procedam.
clau
aerlilian spune:
Clau,esti o scumpa,numai ca si mie si probabil si Anacondei ne va trebui pana pe 8.Insa n-ar strica,in cazul in care gasesti,sa iei cu tine o rezerva...
Problema este alta...ca nu stiu cu ce ar putea fi inlocuit in caz ca nu-l gasesc...Sunt tare necajita...
Anaconda ,am sunat la tel verde la Sensi Blue si imi spunea ca figurau cu o fiola pe stoc ieri la ora 18,cei de la Unirea.La ora 20 nu mai era...
anaconda2 spune:
Ce naiba ?? O singura fiola dintr-un intreg lant de faramacii ?? Din tot Bucurestiul ? Nu e posibil , nici la Dona , nici la Sensi , nici la Help .....
HEEEELLLLPPP , ne trebuie pregnil !!! Urgent !! Dau un cal ptr un pregnil :))
Mda , traim in Romania , si asta ne ocupa tooot timpul !... Vorba lui Mircea Badea...
Aerlilian , luni cand mergi la Tutu ii explici situatia , ca nu gasesti nicaieri pregnil !! Poate iti vinde el un pont ...
Auzisem cu ceva vreme in urma ca la farmacia spitalului Giulesti ar avea cat de cat regulat ...ca de , acolo se fac IA si FIV-uri pe banda rulanta ...
Hai sa incercam si acolo . Stie cineva un nr de tel ? Sau cautam pe net...
anaconda2 spune:
Clau , slabe sanse sa gasesti la Galati...
Insa daca gasesti , printr-o minune , eu vreau 20 fiole ! Imi transmiti daca si unde are, si ma duc personal acolo!
Mie o sa-mi trebuiasca multe , ca am in tratam de sustinere si pregnilul , 1 inj la 4 zile , timp de vreo 3 luni...
anaconda2 spune:
Fetelor , am sunat la peste 30 de farmacii "de cartier" , nu lanturi mari... , si nici urma de Pregnil ! M-am gandit ca astea mai mici poate mai au ramase pe stoc.... , dar m-am inselat !
Ce facem ? Nu mai facem inseminari sau fertilizari ??