Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 15
crisarh spune:
Salut fetele!!Am fost azi si am ridicat analizele la infectioase, de la Cantacuzino si se pare ca sunt ok. Oricum nu a fost nevoie sa imi faca antibiograma. O sa merg si la doctora si sa vad ce comenteaza si ea. Ramane cu sinechia sa vedem daca e sau nu.va pup pe toate si va citesc si eu, chiar daca nu scriu in fiecare zi.aspiranta la
fireyes spune:
Alina, mi se pare crunt ce ati patit!!!!!! nu stiu ce s-ar putea spune intr-o astfel de situatie oribila!!! si cu orice putem fi...utile, nu te da inapoi sa spui!
Aerlilian, iubita, iti doresc din tot sufletul sa fie ultima IA din viata ta si sa ai bebelinul dorit in 9 luni!
Anaconda, aceleasi ganduri bune-bune si pt tine si s dea domnul ca anul acesta sa se termine bine pt tine!
Magdita, nu trebuie sa te necajesti de despartirea de nepotel, ca la anu' o sa fii f ocupata cu schimbat de scutece
Clau, ce ai patit, fetita?cum sa nu mai fie loc pt tine, iubita? suntem oricum prea putine care povestesc experientele lor, in nici un caz prea multe...
Crisarh, sunt vesti bune rezultatele de la analize, trebuie doar sa iti lasi mintea sa se deconecteze si apare acusica si BB.
Eu am fost f prinsa la munca zilele astea, ba chiar am avut si zile uratele:(... saptamana viitoare o sa fie cam de cosmar... asa ca s-ar putea ca prezenta mea sa fie mai ca de cometa, rarut... iertare, Aerlilian, asa e, sunt o neserioasa, am promis ca o sa rup cu scrisul si mai mult gura de mine![]()
Altfel, sunt doar destul de agitata, pt ca am senzatia ca nu reusesc sa "comunic" asa cum as vrea cu dr din Austria, pt FIV... nu-mi este prea clar ce pasi urmeaza in cazul meu si faptul ca stiu in general ce si cum mai rau ma incurca, pt ca mi se pare ca nu se potriveste nimic din ce am mai auzit eu cu cazul meu... asa ca mai mult ma stresez fara sa rezolv concret ceva...
oricum,mai vad eu ce si cum...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
rocsy2007 spune:
buna fetelor! am aparut si eu. in ultimul timp nu sunt prea activa pt ca nu am noutati . dupa cum stiti uratii mi-au venit pe 23 deci se apropie ovulatia.
alina suntem alturi de tine. aici vei gasi intotdeauna sprijinul de care ai nevoie. sunt convinsa ca in cele din urma vei reusi.
va pup si va iubesc.
magdita spune:
Fire
, Doamne ajuta toate sa schimbam scutece la anu', ca sunt experta la asta( de parca ar fi mare lucru
). Si un sfat : incearca sa nu te mai stresezi legat de FIV. Stiu ca e usor de zis, greu de facut, insa asa sunt cele mai mari sanse, daca esti relaxata. De-aia ai ales o clinica cu traditie din Austria, sa mergi pe mana lor si sa nu pui la indoiala nimic. Te pup dulce si sper sa reusesti sa te relaxezi.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
gabrielarusu spune:
Tamaryllis pentru ureaplasma am si antibiograma am urmat tratament cu un antibiotic, si de geaba vad ca mi-a iesit + nu stiu ce sa fac mai ales ca dr. mi-a spus sa nu i-au nimic.
Oricum multumesc. 
sper viitoare mamica
clau0072 spune:
Va multumesc din suflet ca m-ati "repatriat".

.Simteam la un moment dat ca ma ignora toata lumea si nu voiam sa fiu unde nu e locul meu!
Sigur ca nu am renuntat la dr. Tutu ci la Ion Ionut. Am programare la Tutu pe 19 sept. dar s-ar putea sa am o mare problema daca exact atunci voi avea "musafirii" ( CM )
.Sper sa ma poata reprograma fara sa fiu nevoita sa astept o luna!! Povestea mea e aceasta: din 2004 sunt pacienta dr. Marinescu.
Am fost doar la Giulesti si acolo,dupa HSG fara probleme, s-a trecut la analiza sotului . Pentru ca el lucreaza in combinatul siderurgic, sectia cocserie, "gigeii" erau si mai putini si nerezistenti f mult timp. Dl. dr a considerat ca acolo sunt problemele(chiar i-a recomandat sa isi schimbe serviciul), iar cu mine a oprit analizele. Nu mi-a cerut niciodata dozarile hormonale!!!!
Ne-a dat tratament la amandoi si ca sa nu mai pierdem vremea, a inceput IAS-urile. Am facut vreo 2 sau 3 in acel an , apoi, in anul urmator alte 2 apoi o pauza mai lunguta, de vreo 2 ani. Apoi, m-am hotarat eu sa incep , la Galati toate analizele si am debutat cu dozarile hormonale, unde dr. a descoperit probleme cu prolactina ( marita de 4 ori ) si ceva cu tiroida. Am fost socata ,
pt ca ani de zile am considerat ca doar sotul meu are probleme!! Am venit la Bucuresti apoi. In urma tratamentului cu Brociptin , in 3 luni prolactina a revenit la normal, dar dupa 2 saptamani de pauza a crescut aproape la aceleasi valori. D-l dr. Mircea Popa ( de la MEDICOVER si SANADOR ) mi-a spus sa repet dozarile hormonale dar sa fac si RMN sa vada dsp ce este vorba. In acest interval nu mi-a mai dat voie sa iau Brocriptin. Ieri, am facut RMN si dozarile hormonale si pe 8 sept voi veni sa vad rezultatele!!Imi e grozav de teama !!!
Cam asta ar fi, in mare, povestea mea! Revin cu amanunte cand le voi avea!!!Va pup dulce si abia astept sa va "citesc".

clau
clau0072 spune:
Aerlilian si Anaconda : Sa aveti mult succes la inseminari si abia astept sa ne ziceti ca a fost ultima si de acum ,ne veti incuraja in calitate de 

!!!
clau
anaconda2 spune:
Clau , nu pot sa cred ! Fetelor , mai recititi inca o data postarea lui Clau , va rog ! Nu se poate asa ceva !! Vestitul Marinescu si-a batut joc de fata asta , si nu numai de ea ! Deci la HSG a vazut ca esti bine ? Si uter si trompe ok ? Dar ovulatia ??
Cum sa ii faca atatea IA , fara macar sa vada daca ea ovuleaza sau nu ? Asta pana sa-l ia pe sot in primire ...! In orice caz , sotul cred ca o sa repete spermograma si la dr Matei . O sa-ti zica Tutu .
Cum ti-a facut acele IA , Clau ? Cum si cand ti-a facut ecografiile de rigoare , inainte de fiecare IA ?
Cat ma bucur ca il am ca dr pe Tutu !!! Alti dr "vestiti" nici nu-i ajung la glezne macar...
anaconda2 spune:
Inca ceva Clau , Tutu chiar daca nu prea da analize(la inceput) , deci nici pe cele hormonale , face totusi monitorizare 2-3 luni de zile , sa vada daca ovuleaza femeia !! Pei altfel cum sa treaca la pasul 2 , daca nema ovul ??
Cu siguranta ca atunci cand vei merge la el , intai si intai te v-a tine 2-3 luni in monitorizari sa vada daca ovulezi . Daca constata ca nu , iti va da sa faci niste analize specifice . Oricum , trebuie sa te inarmezi cu rabdare ...ca o sa te ia de la ZERO ! Vei fi pe maini bune , stie Tutu ce sa faca si cu tine , cu cazul tau ! Fiecare problema are o rezolvare . Si rezolvarea nu poate fi decat in bine .