Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 73
Raspunsuri - Pagina 14
mada23 spune:
Magdita..
frumoase poze, ai fost frumusica rau, iar nepotelul e un dulce 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
COCO2255 spune:
Va sustin si eu din umbra,nu ma pot abtine sa nu intru de 2-3 ori pe zi sa citesc si sa mai invat cate ceva din experienta voastra.
Eu azi sunt in Z13,merg la Tutu la cabinet azi,sper sa am ovulatie luna asta(e prima luna dupa laparo).
Sotul trebuie sa faca spermograma,am sunat la dr. Matei miercuri dar avea telefonul inchis,o sa mai incerc azi.
tamaryllis spune:
coco, ma bucur ca iei pulsul in fiecare zi.te asteptam mi des pe aici! bafata mare! sa fie cu noroc luna asta!
imi place cand vad ca sunteti hotarate. eu sunt mai fricoasa din fire cred si cand ma gandesc la operatia asta mi se ridica parul in cap!
aerlilian spune:
Magdita ,cum te mai suporti cu cracii aia?Nu eram eu destul de amarata cu ale mele,acum mai stau sa-mi bag si unghia in gat de cum arata picioarele tale...

anaconda2 spune:
Cum ati facut fetelor de ati pus in loc de linkul cu poze , acel maimutoi cu flash :)) ? Vreau sa-l pun si eu insa nu reusesc ...
cristy1977 spune:
anaconda, esti tare draga si viteaza si sigur iti voi urma exemplul, dar pentru moment simt nevoia sa ma retrag in barlog. sa dea dumnezeu sa-ti realizezi visul pentru ca o meriti
mada
si-ti urez bebe cat mai repede, nici nu am ramas gravi niciodata, desi incercam de 8 ani
p.s. ana poate mai incolo cand ma voi simti in stare o sa te contactez pe mail sa-mi mai dai niste sfaturi
va pup pe toate si va citesc in fiecare zi
"After all, tomorrow is another day!"
magdita spune:
Lilisor
, tare zapacita mai esti 
.
Ana
, uite cum :
[ url = " linkul paste-uit aici " ] poze [ /url ]
In loc de 'poze' pui tu ce cuvant vrei sau maimutoiul din lista de emoticonuri, si in loc de textul din paranteza pui linkul care duce la pozele tale. Apar spatii in mod intentionat, tu sa stergi toate spatiile ca totul sa fie scris fara pauza.
Poti pune linkul doar la mesajul pe care vrei sa-l trimiti sau la semnatura, la profil personal, ca sa apara la fiecare mesaj pe care il trimiti.
Multumesc pentru impresii, Madutz
si Tamy
.
Coco
, tinem pumnii sa fie luna norocoasa !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Tamy...fii barbata te rog
, suntem aici sa te sustinem, chiar nu e atat de nashpa laparo , noi am supravietuit
...glumeam, pupici si curaj 
Coco...Doamne ajuta, incepem galeria si pt tine 

Cristy...
si eu de multe ori ma pierd cand ajung la tutu, uit intrebarile, dar inainte sa intri lasa emotiile la usa si bombardeaza-l cu tupeu, e mai mutulica el, dar pana la urma te lamureste cu privire la intrebarile tale. bafta multa, sa ne tii la curent cu ce faci.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
aerlilian spune:
Anaconda,de-ai stii cate astfel de incercari am facut eu cu maimutoiul ala...M-a ajutat Mada,dar tot nu am reusit sa pricep...Ma bucur ca nu sunt singura!
.Poate reusesti si pui pozici frumoase!Dar sa nu ma omori si tu cu cine stie ce picioare cum a facut Magdita.Indurare va rog!!!