Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
baby_boy spune:
gargaritza pai de ce esti convinsa ca e caputul?
33
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
felicic76 spune:
tzitziri: si eu cred ca bebe al meu s-a intors sapt trecuta, la ultima eco era pelvian, apoi la cateva zile zaceam in cada cu dushul pe mine si am simtit cum imi pleaca partea dreapta a burtii si apoi o presiune jos
ma gandesc ca am simtit clar pentru ca eram perfect relaxata si intinsa la orizontala si de atunci imi apare umflatura in zona buricului, mai mult pe stanga (am tras concluzia ca-i funduletzul) si picioruse, talpi pana pe sub sani.
mussete: ai pm!
kid,andy.p :
clau: fericito, astepti bebelina, ai uitat cum sta treaba cu 25 ale lunii, nu?
31+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
gargaritza85 spune:
baby_boy o sa ti se para o prostie probabil....dar asa mi s-a spus (foste gravide) ca unde simt ca sughite acolo ar fi capul...acum sincer...nici eu nu stiu ce sa cred...
30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
danucu spune:
WAW, ce de bobocei noi!!!
Felicitari Corrina, andy_garlo, Freshanana, Xor, Boo! Recuperare rapida si sa ne povestiti cum a fost.
Bine ati venit Mihnea Cristian, Andrei, Vlad, Mark Theodor, Alexandru! Sa fiti sanatosi, cuminti si papaciosi.
Anca, bine ai revenit si bine ati venit acasa cu totii!Ai o dulceata de fetita, finuta asa ca tine, e ca un ingeras. Sa va traiasca.
Eu v-am tot citit saptamana asta, nu mai contenesc, e fierbinte, fierbinte subiectul. Se incinge atmosfera la odisee. Chiar sunteti
In ce ma priveste sunt ok, sper sa nu va fac si eu vreo surpriza Asta pentru ca v-am povestit despre contractiile si durerile premenstruale care au inceput prin saptamana 33 dar care s-au redus aproape de tot de cand ma odihnesc mai mult. La controlul de luni colul era deschis de 2 cm, verdict repaos. In concluzie lucrez de acasa (2 zile merg la serviciu, 3 zile lucrez de acasa), e mai ok pe canapea decat pe scaunul de la serviciu, am o masa mica de mic dejun pe care o folosesc pentru laptop.
Se pare ca si la mine bebe va veni mai repede daca e asa cum a vazut doctorul (cica intre saptamanile 37-39), daca nu stau cuminte poate veni si mai repede. Sincera sa fiu nu am fost prea cuminte, m-am catarat prin pesteri weekend-ul trecut, imi trebuiau acrobatii ca doar ma simteam mai bine. Acum dupa ce mi-a spus clar: repaos, m-am mai linistit si eu un pic.
Nu ma simteam deloc pregatita pentru intalnirea cu bebe, mi se parea ca mai e asa mult pana acolo (voiam sa mai profit de burtica)acum ca a dat semne ca poate veni cand vrea el am aranjat ultimele detalii administrative si practice (hainutele mai trebuie calcate si e gata si bagajul), am citit, m-am informat, am inceput sa ma gandesc la nastere ca la ceva frumos (nu stiu de ce dar am sentimentul ca voi naste usor ), pe scurt, ma simt pregatita (peste 2-3 saptamani, fireste). Cand am vazut ca a nascut andy_garlo m-a luat cu emotii ca aveam acelasi DPN.
Inafara de asta nici macar nu simt ca sunt gravida, nu am nici o problema, nu ma simt grea, de dormit am dormit mai greu dar acum e ok. E mai greu cu repaosul asta, ca am multa energie. Dar mai trisez din cand in cand.
Sper sa sa scriu si eu mai des, de citit citesc fiecare rand si sunt alaturi de voi. Am avut tentative de scris saptamana asta, voiam sa scriu la fiecare in parte dar au fost atatea evenimente la odisee ca m-a luat valul.
Sa stiti ca ma gandesc la voi si va sunt alaturi.
Weekend placut si nastere usoara tuturor mamicilor la termen.
Va pup.
35+
Baby inside
iriss_04 spune:
fetelor la mine deasupra la buric mi-a zis ca sunt piciorusele iar in stanga am iar un mare guguloi care se tot misca si am inteles ca este funduletul,,,
eu am intrebat la ultima eco ca eram tare curioasa, credeam ca este caputul in stanga
pup toate burticile
36+ andrei sebastian
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 tzitziri: si eu cred ca bebe al meu s-a intors sapt trecuta, la ultima eco era pelvian, apoi la cateva zile zaceam in cada cu dushul pe mine si am simtit cum imi pleaca partea dreapta a burtii si apoi o presiune jos ma gandesc ca am simtit clar pentru ca eram perfect relaxata si intinsa la orizontala si de atunci imi apare umflatura in zona buricului, mai mult pe stanga (am tras concluzia ca-i funduletzul) si picioruse, talpi pana pe sub sani. mussete: ai pm! kid,andy.p : clau: fericito, astepti bebelina, ai uitat cum sta treaba cu 25 ale lunii, nu? 31+ Vlad falcone bibinika D'ale gravideniei |
Feli, nu am uitat, chiar ieri am stat si am facut si declaratiile pt luna august ca am zis ca e mai bine sa fie facute decat sa ma apuce nascarea si sa nu aiba cine sa le faca. Dar tot au mai ramas nimicuri de facut.
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 9 zile
gargaritza85 spune:
eu chiar nu-mi pot da seama ce si cum sta pt ca se misca peste tot...de 2 zile am inceput sa simt cate ceva jos jos de tot...si ma gandesc ca s-a intors....oare asa sa fie?
apropo voi aveti momente in care simtiti ca va sufocati? eu am clipe in care simt ca un nod in gat asa... dar aseara m-am trezit din somn ca nu mai aveam aer sa respir...a fost tare ciudat
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
clau_geo spune:
Danucu esti o fericita daca nu ai nici un simptom de gravidenie, sa dea Domnu sa iti fie la fel de usor si la nastere
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 9 zile
gargaritza85 spune:
Clau imi place mult cum suna Irina Alexandra ...nume de printzesuca pana la urma asa o sa ramana sau inca esti in cautare?
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
andy.p spune:
Felicic u.
Danucu fericito catarari si week-end la munte ...super!Eu doar visez la munte,sper pe la iarna sa vad muntele.
garga si eu ma sufoc mai ales daca stau pe spate 1 min-2.
36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)