Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

Clau imi place mult cum suna Irina Alexandra ...nume de printzesuca pana la urma asa o sa ramana sau inca esti in cautare?

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

nu ne-am decis inca insa in weekend definitivam numele, acum inclin spre Iren (varianta ungureasca pt Irina) Alexandra

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 9 zile

Mergi la inceput

o seara buna burtici si bebei, sa ne auzim maine cu bine si fara peripetii in noaptea asta, da?

Pup toate gravidutele

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Laura eu pe spate nu prea stau pt ca nu pot...simt ca prea mi se intinde burta, stau doar rar cand am amortzit in orice alta pozitie. mi-e dor sa dorm pe burta

Clau suna frumos si Iren ...dar personal imi place mai mult cum suna Irina Alexandra.indiferent ce nume alegi important este sa-ti placa tie, este alegerea ta. ai grija de tine si de printzesa mica

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic citit si raspuns!

Kid ti-ai luat trusa de epidurala?mie azi mi-a luat-o sotul si cand am vazut-o mi-a cazut fata,eu cand auzeam trusa trusa ma gandeam la cine stie ce cutie cu tot felul de complicatii prin ea ...cand colo,o seringa,un ac,2 mate de plastic si asta e trusa si pana la urma ma intreb ce costa atat ca substanta nu are in fine ma asteptam sa arata altfel.Acum sa te intreb cum procedezi ca sa fi sigura ca daca nu o folosesti o recuperezi inapoi sigilata?si eu daca nu o voi folosi o voi vinde unei alte gravidute care naste dupa mine.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am calcat hainutzele lui Luca! Vaaaaaaaaai, ce dulci sunt! Cum e sa calci hainutze asa de mici! Ieri le-am spalat de mana si le-am pus la uscat pe un uscator in hol. Sotzul meu trece pe langa si se mira: ce cauta hainutze atat de minuscule la mine in hol? Un body de nou nascut este aproape cat mana lui!
Mi-am pregatit adeverinta de salariat, daca mi-o cere careva la spital (avantajul de a lucra in firma proprie e ca nu stau dupa fundul altuia).
In fiecare zi sunt cu un pas mai aproape de marele evenimet si simt ca zilnic trebuie sa fac ceva sa fiu mai pregatita! Tot am sentimentul ca imi lipseste cate ceva, asa ca iar am umplut un cos la b e b e l u s u l t a u , dar il las plin, nu lansez comanda! Vedem ce mai achizitionam si maine! Clar imi trebuie termometre (baie, camera, pediatric), inca un bibe, caruselul si caruciorul! Vestea buna e ca m-am hotarat la carusel, atata ce m-am cacait parca cine stie ce ar fi! Dar nu vreti sa stiti cate alte chestii am pus in cos si pe lista...Mi-e teama ca dupa ce vine el nu o sa mai am timp sa iau cutare si cutare!

Danucu, bine ai revenit printre noi! Ma bucur sa aud ca esti bine!!!

Joy, ce bine, s-a intors printzesa! Ce fetita cuminte, s-a conformat si o ajuta pe mami sa nasca natural!

Clau, Iren !!!

Laureta, Andreea_and, sunteti bine mamici?

35+ LUCA

AMR 29 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Am calcat hainutzele lui Luca! Vaaaaaaaaai, ce dulci sunt! Cum e sa calci hainutze asa de mici! Ieri le-am spalat de mana si le-am pus la uscat pe un uscator in hol. Sotzul meu trece pe langa si se mira: ce cauta hainutze atat de minuscule la mine in hol? Un body de nou nascut este aproape cat mana lui!
Mi-am pregatit adeverinta de salariat, daca mi-o cere careva la spital (avantajul de a lucra in firma proprie e ca nu stau dupa fundul altuia).
In fiecare zi sunt cu un pas mai aproape de marele evenimet si simt ca zilnic trebuie sa fac ceva sa fiu mai pregatita! Tot am sentimentul ca imi lipseste cate ceva, asa ca iar am umplut un cos la b e b e l u s u l t a u , dar il las plin, nu lansez comanda! Vedem ce mai achizitionam si maine! Clar imi trebuie termometre (baie, camera, pediatric), inca un bibe, caruselul si caruciorul! Vestea buna e ca m-am hotarat la carusel, atata ce m-am cacait parca cine stie ce ar fi! Dar nu vreti sa stiti cate alte chestii am pus in cos si pe lista...Mi-e teama ca dupa ce vine el nu o sa mai am timp sa iau cutare si cutare!

Danucu, bine ai revenit printre noi! Ma bucur sa aud ca esti bine!!!

Joy, ce bine, s-a intors printzesa! Ce fetita cuminte, s-a conformat si o ajuta pe mami sa nasca natural!

Clau, Iren !!!

Laureta, Andreea_and, sunteti bine mamici?

35+ LUCA

AMR 29 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Eva mai ai un pic dar tu tot nu stai cumintica, speli, calci, faci curat, vezi Doamne fereste sa nu te apuce si pe tine mai devreme nascarea

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am aparut si noi si ce vedem, doi bobocei:
Alexandru si Mark bine ati venit
Boo si Xor sa va traiasca bebei si sa va refaceti rapid

Clau felicitari pentru bebelina mare

Noi am fost la eco, avem 2914kg, dilatatia de la rinichi s-a miscorat de la 8 la 3.1mm, ce nu mi-a placut a fost cordonul care se vedea in poza cum statea pe gatul Mikului, mi s-a parut ca era chiar pe guritza, dar dr a zis ca totul e ok cu bebe, ca nu pare nimic in neregula, ca nu sufera si ca e posibil sa isi desfaca cordonul singur
Placenta are gradul 3 de maturare, dar banuiesc ca e ok la 35s (36s dupa eco), termenul este 17 sept dupa eco (dar eu nu cred...e prea devreme)

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Am aparut si noi si ce vedem, doi bobocei:
Alexandru si Mark bine ati venit
Boo si Xor sa va traiasca bebei si sa va refaceti rapid

Clau felicitari pentru bebelina mare

Noi am fost la eco, avem 2914kg, dilatatia de la rinichi s-a miscorat de la 8 la 3.1mm, ce nu mi-a placut a fost cordonul care se vedea in poza cum statea pe gatul Mikului, mi s-a parut ca era chiar pe guritza, dar dr a zis ca totul e ok cu bebe, ca nu pare nimic in neregula, ca nu sufera si ca e posibil sa isi desfaca cordonul singur
Placenta are gradul 3 de maturare, dar banuiesc ca e ok la 35s (36s dupa eco), termenul este 17 sept dupa eco (dar eu nu cred...e prea devreme)

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

felicitari CD pt eco si bb grasut si puternic. Sa dea Domnu sa isi desfaca singuel coronul si sa se simta mai liber

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD felicitari ce baietel mare si cumintel,bravo!!Nu te agita cu cordonul se juca si el si poate sa si-l desfaca singur.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

CD felicitari pentru vestile bune despre Mikul!!E destul de garsan.De ce ti se pare prea devreme 17 sept?Cate sapt vei avea atunci?

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput