Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu va las un pic incerc sa dorm oleak sper sa reusesc ca aseara n-am dormit...si vad ca si bebe s-a linistit

32+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi am plecat la cumparaturi
toate.

36+bbelina
AMR 4 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata si de la mine.

printre douamestecaturi in cratite, v-am citit.
CD felicitari pt bebe grasun
Clau te pup sa treaca contractiile.

Va invit la masa. cine doreste. cine pofteste: ciorba de burta, perisoare cu smantana si placinta cu iaurt si stafide.

Noi suntem bine. Intepenesc in scaun. Mai am o saptamana de munca si apoi intru in CO.
Abia astept.

Ma intereseaza si pe mine opiniil voastre referitoare la garmastan sau bioclin (ca de altfel toate opiniile voastre referitoare la orice, ca taaare bine imi mai prind)

Am vrut sa cumpar din farmacie alcool alb de 70 grade si a facut farmacista niste ochi la mine..." adica spirt mediicinal vreti, nu?
Acu sunt in ceata. Exista si altfel de alcool alb (ca spirtul in capul meu nu e alb)???

Daca reusesc incarc pozici sa vedeti ce am mai achizitionat

Eu, iepurica 30+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

a veniiiit
acum ma uit, nu mai pot de nerabdare

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

bitza 20kg vinete???sper ca nu le coci tu! eu asa coceam anii trecuti dar anul asta nici nu ma gandesc, o sa-mi puna mamele
ma bucur ca inca nu esti de nascare

32+ DAVID-MIHAI

Nushu, le coace sotul pe gratar si soacramea le curata si eu stau cuminte

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

neata si de la mine.

printre douamestecaturi in cratite, v-am citit.
CD felicitari pt bebe grasun
Clau te pup sa treaca contractiile.

Va invit la masa. cine doreste. cine pofteste: ciorba de burta, perisoare cu smantana si placinta cu iaurt si stafide.

Noi suntem bine. Intepenesc in scaun. Mai am o saptamana de munca si apoi intru in CO.
Abia astept.

Ma intereseaza si pe mine opiniil voastre referitoare la garmastan sau bioclin (ca de altfel toate opiniile voastre referitoare la orice, ca taaare bine imi mai prind)

Am vrut sa cumpar din farmacie alcool alb de 70 grade si a facut farmacista niste ochi la mine..." adica spirt mediicinal vreti, nu?
Acu sunt in ceata. Exista si altfel de alcool alb (ca spirtul in capul meu nu e alb)???

Daca reusesc incarc pozici sa vedeti ce am mai achizitionat

Eu, iepurica 30+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

mersi iepu

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Dyanira eu de maine strang bine picioarele ca pleaca sotul din tara si vine inapoi joi si nu vreau sa ma apuce nasterea.
Stiti ca eu am ceva cu data de nastere, as vrea sa fie 28.08.2008 ca-mi suna mie intr-un fel anume!!Nu-s intreaga la cap, ce ziceti?
Tzitziri[/b nici eu nu pricep treaba asta , dar atunci cand mi-a zis dr am obs si eu si toata lumea burta lasata..dar dupa cateva zile s-a ridicat, s-o fi razgandit baiatul!
Nusha odihna placuta!
Fetelor, eu de vreo 2 zile ma gandesc la Alinusha, v-o amintiti?PArca tinea careva legatura cu ea?Ce face?
[b]Andreea_and
cum te mai simti? Astept sa revii pe forum sa te iau la intrebari ca si eu "sufar" cu tensiunea!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

feteleee va las si eu si daca nu sunt schimbari va caut pe seara sa vad ce ati mai facut.

toate burticile

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Clau sa fii cuminte!
Uitasem sa va zic ca mi-a zis sa iau in continuare fero-folgamma si ovule Clotrimazol!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna dimineata (la pranz)!

Clau_geo, imi pare rau sa aud cum te tot chinuie contractiile. Stii ce le-as face? Sa fii atenta cand te ridici din pat daca picura ceva, daca sunt doar fisurate membranele nu cred va picura cand stai la orizontala. E bine sa stii ca sa mergi la dr. Si nu are nimic daca ai fost si ieri, e dreptul tau de graviduta in luna a 9-a. Ei de aceea sunt doctori.

Laura, pe domnisoara mea cand o apuca sughitul, incepe sa se agite, cauta o alta pozitie. Tot asa, tare drag mi-e de ea . Crema cu zinc despre care vorbeai, ce marca este?

Andreea_and, ne bucuram ca te-ai intors, sper ca ai dormit bine si ti-a mai trecut somnolenta

Eva, mult succes sa gasiti un carucior sa va placa! Eu mi-am luat comprese bioclin, tot pentru ca au mai fost laudate pe forum. Gelul la tub poate chiar e o idee mai buna decat compresele! Despre Garmastan am aflat tot la curs ca are gust amarui si bebe ar putea refuza sanul.

Ai spus ca te pregatesti de o comanda la bebelusultau. Banuiesc ca stii ca acum sunt in vacanta si se intorc pe 2 sept. Si multumim pentru lectura de vacanta!

Musette, mamica frumoasa! Cred ca avem acelasi model de Brevi, este Trio B-one system full. Am stat in dubiu dca ar fi mai bine sa cumaram rosu, de domnisoara, sau o culoare mai neutra. Pana la urma am ales bleumarin inchis cu alb/crem (nu stiu sigur ca nu am desfacut coletul), culoare mai de baietel, dar Sofia sigur nu se supara .

Bitza, 20 de kg de vinete, ai curaj, nu gluma. Eu ma topesc de cald fara sa depun nici un efort iar tu vrei sa te apuci de copt. Poate in aer liber, daca stai la umbra, n-o fi atat de greu.

Eu am planuri sa merg astazi la bazin sa inot. Am fost si sambata trecuta si mi s-a facut dor de balaceala. Daca la mare n-am ajuns anul asta, macar asa ma mai amagesc si eu.

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput