Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Iepurica ti-am trimis un mesaj privat.

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bitza, pai imi place daca si dr se iau doar dupa chestii d'astea babesti gen 'cazutul burtii'.Eu ma asteptam la chestii mai stiintifice:un col nu stiu cum, o contractie mai ciudata...E drept ca si cazutul burtii e explicabila stiintific, dar uite ca e doar o impresie uneori

Joy, si acum cand sughita unde o mai simti?Daca tot e pe pozitii

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Plec si eu la cumparaturi.
Va pupacesc si numai vesti bune sa aduceti.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Iepurica ti-am trimis un mesaj privat.

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

ti-am raspuns. Sa-mi confirmi te rog daca il primesti.
de fapt ti-am raspuns si la primul, dar probabil s-a ratacit pe undeva pe teava. eu il am in outbox

pup

Eu, iepurica 30+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Bitza, pai imi place daca si dr se iau doar dupa chestii d'astea babesti gen 'cazutul burtii'.Eu ma asteptam la chestii mai stiintifice:un col nu stiu cum, o contractie mai ciudata...E drept ca si cazutul burtii e explicabila stiintific, dar uite ca e doar o impresie uneori

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

O simt in partea de jos a burtii, aproape cum o simteam si inainte sa se roteasca. Are vre-un sens?

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Diana, spor la cumparaturi. Te asteptam cu raportul cheltuielilor.

Ca mi-a adus aminte Joy de bazin (mama ce-as trage si eu o balaceala) nu aveam noi la odisee o graviduta care facea mult bazin? OanaSM sau ceva de genul? Spuneti-mi ca nu m-am dus definitiv cu capul. Mai stiti ceva de ea?

Si de la Alinusca vreau vesti....

Eu, iepurica 30+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

O simt in partea de jos a burtii, aproape cum o simteam si inainte sa se roteasca. Are vre-un sens?

35+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Nu, se pare ca nu are sens.Ma gandeam ca poate daca isi schimba pozitia sughita mai in alta parte (ca acum am impresia ca se simte la burtica lui bebe) si ca poate asa o sa imi dau si eu seama ce si cum.
Dar asta e...o sa vedem la eco.
Multumesc pentru raspuns

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Iepurila, OanaSM e la odiseea de iulie-august.Era mai aproape de fetele de acolo ca DPN.Cred ca mai are si ea putin si naste.

34+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Tzitziri pai dr nu s-a luat dupa aspectul burtii ci dupa controlul pe masa.Asta cu burta am zis-o eu, ca am observat la momentul respectiv!
Iepurila

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Wow, scrieti atat de mult incat nu reusesc sa tin pasul cu voi si mi-e dor de discutiile noastre.

De fapt e pranz dar de abia acum am reusit sa intru. Am vazut ca Tzitziri a dat un site, mykids . ro, firma e din Oradea si livreaza oriunde in tara, gratuit pentru comenzi > 400 ron. Am luat de la ei patutul, salteauna de cocos, cadita si masa de infasat. Sunt de calitate buna - salteaua e chiar super si a fost doar 100 ron. Merita.

Felicitari Boo pentru bebe Alexandru iar tie refacere usoara si mult laptic pentru bebic.

Freshanana, draga de ea, stiu ca doare rau taietura mai ales in prima zi. E foarte important sa se ridice cat mai repede si sa faca cativa pasi. Calmante oricum fac la spital, impreuna cu Oxistin - pentru contractarea si retragerea uterului - eu am gasit contractiile astea foarte dureroase, aproape ca si cele de nastere. Dar trec toate cand stii ca ingerasul tau a venit pe lume si asteapta sa fie tinut in brate. Felicitari inca o data.

Micuta mea e bine, mananca bine, ieri a papat 465 ml de laptic - atat de la mine cat si formula, a ajuns acum aproape la greutatea pe care a avut-o la nastere. A scazut in cele 2 zile cat a stat la neonatologie 350 g. Saracuta de ea, cine stie cum au hranit-o acolo. De abia asteptam sa depasim 3 kg. Ieri am cumparat cantar, desi nu eram pentru, se pare ca il gasesc indispensabil acum. E foarte important sa stim cat papa si cat creste. Recomand cantarul Gorenje electronic de la Flanco, e 160 ron si e exact de ce avem nevoie pentru bebici. Sunt foarte scumpe in general cantarele astea dar asta e chiar rezonabil si isi merita banii.

Lucrez la povestea nasterii si o voi posta cand e gata.

Mami fericita de Carla Alexandra

Mergi la inceput