Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 20
bitza2008 spune:
Clau dr tau e venit de joi parca in oras, nu?Suna-l!
pe Irina sa mai stea acolo 8 zile!
38+
LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
iti multumesc ca te gandesti la mine! chiar n-am mai picat in butoidaca nu m-ar mai durea maseaua asta cred ca as mai trai o viata! am fost la stomato si n-a putut decat sa-mi puna un pansament cu dentocalmin...apa de ploaie as zice eu!!clau geo am citit de contractiile tale si ma ia frica!!! stai relaxata si baga no-spa sa-l mai tii pe bebe![]() 31+ DAVID-MIHAI![]() |
Nushaiau de 1 luna ginipral 1 la 12 ore si tot la 12 ore dar alternativ iau nospa si scobutil.
mai mult de atat nu prea se poate face. cred totusi ca o sa imi dau sama daca incepe mai rau chiar si cu toate pastilele pe care le iau.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 SAlutare fetele! Am venit si noi de la control, concluzia e ca nu sunt de nastere si copilul nu e inca hotarat sa coboare, dragul de el !MAi vedem miercuri la urmatorul control . Mai nasol e ca m-a cam durut, de obicei nu ma doare, si inca ma resimt.Sper sa-mi revin cat mai repede ca azi e ziua lui socru-miu si mergem la tara la gratar si vreau sa iau si vreo 20kg vinete sa le coc sa le pun la congelator pt iarna. Pupiciiii 38+ LUCASAMR 2 saptamani!!!????? |
bravo Bitza, o veste buna pe ziua de azi

36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Clau dr tau e venit de joi parca in oras, nu?Suna-l! pe Irina sa mai stea acolo 8 zile! 38+ LUCASAMR 2 saptamani!!!????? |
nu vreau sa o sun sa rada de mine sau sa imi spuna da fuga la spital sa te vada medicul de garda, ca asta pot sa o fac si fara sa o sun. Insa vreau sa mai astept un pic ca sa fiu sigura ca e lichid amniotic. Contractiile s-au rarit bine, nu am mai avut de la 9 fara un sfert, decat cand m-am ridicat si m-am dus la baie si au mai fost contractii de miscare.
Asa ca trag nadejdea ca se linisteste. Prefer sa stau in patul meu decat sa stau la spital
36 s Mami fericita de
AMR 8 zile
nushulica spune:
aNDY_p
eu nu am mai patit asa pana ieri cand intr-adevar am umblat toata ziua n-am stat nici 5min in pat(si eu de obicei stau multisor la orizontala)...de asta nu-mi fac griji pt ca uite azi deja e mult mai bine bebe misca in voia cea buna
i-am pus si muzica acum macar sa danseze
claudoamne ajuta sa fie bine!!!adevaru e ca mai mult decat tratamwentul pe care il faci si statul la pat nu mai ai ce face...sa speram ca ii place lui bebe in burtica si se hotaraste sa stea pana la termen|
bitza
20kg vinete???sper ca nu le coci tu! eu asa coceam anii trecuti dar anul asta nici nu ma gandesc, o sa-mi puna mamele![]()
ma bucur ca inca nu esti de nascare
32+
DAVID-MIHAI
andy.p spune:
Nusha atunci m-am linistit
La fel si la mine anul acesta mamele se ocupa de camara.
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
dyanira spune:
Clau ma bucur ca esti mai bine
si e bine si ca deja e si dr ta in oras!
Bitza se pare ca atingem termenul.Problema e ca parca eu nu mai am rabdare, sper sa nu si depasesc termenul ca atunci chiar o iau razna!
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Nausica spune:
neata fetelor,
va invit la un iaurt cu ... curmale.
eu astept coletul de la Mothercare si va citesc pe voi.
Nausica
31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
tzitziri spune:
Bitza, eu nu inteleg cum de acum doua saptamani dr te dadea GATA de nascut si tu acum nu ai nici o treaba?
.
Nu ca ar fi un lucru rau,Doamne fereste!Dar ce semne de nascare aveai de nici acum nu s-a intamplat nimic?
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
nushulica spune:
| citat din mesajul lui Nausica neata fetelor, va invit la un iaurt cu ... curmale. eu astept coletul de la Mothercare si va citesc pe voi. Nausica 31+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
cand vine coletul sa ne pui poze sa vedem ce ai luat!

32+
DAVID-MIHAI

am fost la stomato si n-a putut decat sa-mi puna un pansament cu dentocalmin...apa de ploaie as zice eu!!
. Mai nasol