Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Neatza, fetelor! Vad ca toata lumea e bine, ce ma bucur!!! La fel si eu, am dormit bine, m-am ridicat la 10 din pat, somn de la miezul noptii intrerupt, bineinteles, de o jumatate de ora de trezire fix de la 5.05 am. Eu nu inteleg ce se intampla la ora aceea, ma treesc in fiecare dimineata la aceeasi ora, stau cu ochii in tavan si readorm! Ma rog! Azi am implinit 36 saptamani, eu primesc saptamanal un reminder de la babycenter in cate saptamani sunt! Azi mi-au zis ca sapt viitoare Luca e considerat bebe la termen! Ce ma enerveaza, sunt in luna a noua si e la termen, ce imi numara si astia saptamanile! Cica mai am o saptamana! Azi avem misiune: carucior! Dya, eu nu iau cosmetice pt bebe, astept opinia medicului neonatolog! Se iau repede acestea, poate merge si sotzul tau la o farmacie, nu sunt ca hainutzele, mobila, etc! Eu am o intrebare: ce sa imi iau pentru sani: Garmastan sau Bioclin? Au aceleasi proprietati? Care e mai bun in opinia voastra impotriva ranilor! 36+ LUCA AMR 28 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva eu am luat Garmastan insa am si cateva pliculete de la Bioclin,insa majoritatea mamicilor cu care am vorbit au folosit Garmastan.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
tzitziri spune:
Clau, din cate ziceau fetele lichidul amniotic are un miros..distinct.Nu stiu ce inseamna asta dar banuiesc ca daca e un miros deosebit o sa il simtim noi..
Nu e posibil sa fi transpirat, nu?Stiu ca sigur ai exclus varianta asta,dar uneori poate doar ni se pare ca avem niste simptome pentru ca suntem speriate.
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
clau_geo spune:
multumim Eva 
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
tzitziri spune:
Nuuusha, nu pica iar in butoi....ca am citit ce ai mai scris prin alte parti si banuiesc ca esti iar trista.
Hai ca noi te asteptam
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
nushulica spune:
neata fetele! scuze ca am disparut ieri ca magarul in ceata
dar a fost ziua unei prietene si am umblat dupa cadou si bineinteles am mai spart si eu ceva pe la accesorize![]()
printre altele mi-am mai luat sutiene pt alaptat de la jolidon cu 40ron bbc 100% f moi, si inca o camasa de alaptat(a4a)
vreau sa felicit si eu noile mamici xor si boo pt boboceii lor!!!multa sanatate bebelusilor sa fie cuminti si mult laptic mamicilor!

andreea andbine ai revenit!hai ca nu mai e mult
cd felicitari pt bebe grasun!!!
musete si simodinavazut pozici pe contul comun...mamici frumoase si burtici si mai si
tzitziri eu zic ca daviducul e ascultator si se va intoarce cu spre iesire!asa vreau sa cred si despre al meu....care by the way habar n-am cum sta nu-mi dau seama...cand sughite il simt jos tare(asta ma face sa cred ca s-a intors deja)dar cand misca simt tot jos sub buric....iar cand ma apuca contractiile ale de se strange burta si de face guguloi e in partea stanga umflatura!...o sa vad la eco in sept cum sta![]()
ieri am luat 5 no-spa toata ziua...mi se intarea burta la fiecare jumate de ora...azi stau numai in pat...aaa si ca "bonus"ma doare o masea si ureche de am deja 2 nopti albe
31+
DAVID-MIHAI
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Clau, din cate ziceau fetele lichidul amniotic are un miros..distinct.Nu stiu ce inseamna asta dar banuiesc ca daca e un miros deosebit o sa il simtim noi.. Nu e posibil sa fi transpirat, nu?Stiu ca sigur ai exclus varianta asta,dar uneori poate doar ni se pare ca avem niste simptome pentru ca suntem speriate. 34+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
sigur nu e transpiratie fiindca daca era trebuia sa fie ud tot chilotul nu doar portiunea din mujloc, plus ca se vede pe chilot urma cand se usuca. La transpiratie stiu ca nu e asa.
asta este stau si urmaresc in continuare sa vad ce se intampla.

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 8 zile
tzitziri spune:
Eu strig dupa Nusha la 10:42 si Nusha apare la 10:43![]()
Asa sughita si Daviduta jos..si el sta in poponet...sa nu te dezamagesc prea tare
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
nushulica spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Nuuusha, nu pica iar in butoi....ca am citit ce ai mai scris prin alte parti si banuiesc ca esti iar trista. Hai ca noi te asteptam ![]() 34+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
iti multumesc ca te gandesti la mine! chiar n-am mai picat in butoidaca nu m-ar mai durea maseaua asta cred ca as mai trai o viata!
am fost la stomato si n-a putut decat sa-mi puna un pansament cu dentocalmin...apa de ploaie as zice eu!!clau geo
am citit de contractiile tale si ma ia frica!!! stai relaxata si baga no-spa sa-l mai tii pe bebe
31+
DAVID-MIHAI
bitza2008 spune:
SAlutare fetele!
Am venit si noi de la control, concluzia e ca nu sunt de nastere si copilul nu e inca hotarat sa coboare, dragul de el
!MAi vedem miercuri la urmatorul control
. Mai nasol
e ca m-a cam durut, de obicei nu ma doare, si inca ma resimt.
Sper sa-mi revin cat mai repede ca azi e ziua lui socru-miu si mergem la tara la gratar si vreau sa iau si vreo 20kg vinete sa le coc sa le pun la congelator pt iarna.
Pupiciiii
38+
LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
andy.p spune:
Nusha
sa treaca maselutza,despre contractii nush ce sa zic,n-ar trebui sa mergi sa te vada dr daca sunt asa de multe?
Bitza de obicei pe final dor controalele,distractie placuta si sa nu te obosesti prea tare
36+
bbelina
AMR 4 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)

AMR 28 ZILE!!!