Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
Alina
ma faci sa rosesc!merci!Felicitari pt Cipri!!!!Are timp sa se intoarca stai linistita!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 20 ZILE 

EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Eva ce ai scris in adeverinta? ca trebuie si eu sa mi-o fac sa o stampileze sotul la firma. Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006) |
Denumirea angajatorului:
Cod fiscal:
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului:
ADEVERINTA
Prin prezenta se certifica faptul ca Doamna...., CNP ...., identificata cu C.I. seria .., nr........., eliberata de ........, la data de ......, cu domiciliul in ..., Str. ......., Nr. .., Bl. .., Ap. .., Sector.., are calitatea de salariat, detinand postul de ....... in cadrul societatii, si i s-a retinut si virat lunar contributia pentru asigurarile sociale de sanatate, potrivit Legii nr. 95/ 2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoana mai sus mentionata nu figureaza/figureaza in evidentele noastre cu coasigurati (sot, parinti aflati in intretinere):
- Nume...Prenume...CNP
Prezenta adeverinta are o perioada de valabilitate de 3 luni de la data emiterii.
Sub sanctiunile aplicate faptei de fals in acte publice, declar ca datele din adeverinta sunt corecte si complete.
Data:
Reprezentant legal:
Administrator:
Cam asta!!!
Edit: Andreea_and,
bine ca esti bine!!!NB, FETELOR!!
35+
LUCA
AMR 29 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreea_and spune:
fetele, am iesit azi din spital dar sunt tare adormita de la pastilele pt tensiune, as dormi non-stop. Multumesc ca v-ati gandit la mine, sunt ok acum datorita pastilelor, bebe mai sta la mami pana pe 1 sept sper cel putin, atunci avem urmatorul control.
Revin maine dupa ce citesc ce s-a mai intamplat, acum ma duc sa fac nani ca de-abia mai tin ochii deschisi, nici nu prea am dormit in spital.
36+ cu
Mina Alexandra
AMR 25 zile
Poze
kid2003 spune:
Musette, ideea e ca daca au ei trusa in spital si o folosesti pe a lor va trebui sa cotizezi mult mai gras la anestezist decat ai face-o fara trusa "lui"...Stiu ca de fapt nu e trusa "lui" dar cum zicea si Muuh, epidurala nu e standard in operatia de cezariana, e mai mult o optiune (mai scumpa si mai de elita asa). Asa ca tot acolo ajungi, fie ca vei cumpara trusa ta fie ca ii dai luni 1 milion jumate-2 pentru trusa lui (plus onorariul lui- aka shpaga). Eu sper sa o folosesc pe a mea. Anestezicul stiu ca prima doza o sa mi-o dea ei si apoi anestezista il va trimite pe sot sa mai cumpere substanta (asa a facut si prima oara)...as cumpara-o eu dinainte dar nu am reteta 
Andreea_and, ma bucur ca esti acasa si esti bine...oarecum (nesuferita ameteala asta). Iti tin pumnii sa ajungi cu bine la 1 sept, mai e putin 
bb2
simodina spune:

MARK THEODOR bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos si fericit!XOR sa va traiasca mindretea de baietel! Felicitari si refacere rapida iti doresc!

ALEXANDRU, bine ai venit! Sa fii sanatos si sa ai parte de fericire! BOO felicitari si recuperare usoara!
Sa va traiasca minunea!

ALEXAM nastere usoara!

Ratonelu cam smechera sefa ta, de fapt incearca si e marea cu degetul. Dar tu sa nu te lasi!
CD felicitari pentru mikul grasutz!
Musette chiar daca ti-o dau din spital tot o platesti extra din cate stiu. Oricum daca nu o folosesti in spital pe cea pe care ai adus-o de acasa nu ti-o desigileaza nimeni.
Irina uff cred ca ti-e dor sa-l vezi pe bb. Poti sa-ti faci tu o progamare la eco daca ti-e ft dor de el
. In ceea ce priveste analizele pe noi ne-a pus in trim III sa repetam analizele de trim II. Pe langa ce-ti da medicul de familie mai este streptococul B de facut + eventual secretia vaginala mai ales daca ai observat tu ceva pe acolo...
Eu am terminat cu totul: tuns, frezat, despadurit - sunt ca noua! Azi cat n-am fost la cosmetica aqm dormit! Cred ca pana la ora 18 am avut doar 3-4 ore in care am fost treaza
Nu-mi vine sa cred, ma simt ciudat de bine, parca nici depresiva nu mai sunt si nici nu ma mai dor asa tare toate cele...Daca va mai spun si ca am avut pb cu stomacul ca sa zic asa! O fi oare vreun semn? Nu stiu ce sa zic, contractii nu am avut, spatele ma doare putin dar nicidecum ca in travaliu dar fata de coborat clar n-a coborat inca. Acum ce-o fo o fi, asta este! Daca nu mai are mititica rabdare sa prinda mami programare nu avem ce sa-i facem ca i s-o fi urat si ei sa stea asa ghemuita, vorba lu' tati " ma crize de claustrofobie cand ma uit la ultima eco"
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 6 ZILE!!!
khristin spune:
Felicitari mamicilor Boo si Xor
si bun venit pe lume puilor lor 
Danucu, mie mi-au placut mult pozele cu tine in lanul de grau, in special cele pe inserat
....deosebit de reusite 
Alina, nici bb meu nu e cu capul in jos si sintem mai mari, iar cezariana e ceva prin care nu as trece de bunavoie in nici un caz
....dar daca-i musai, cu placere vorba aia...oricum inca sint optimista ca se va intoarce nesilit de nimeni 
Musette, am incercat sa te vad si eu, dar n-am reusit....unde erai? ![]()
Fetelor pe mine ma apuca ameteala cand va aud ca trebuie sa va cumparati voi trusa de epidurala
....la ce or mai servi taxele??? In alta ordine de idei, uitandu-ma la nasterile de pana acum ca se confirma inca o data ceea ce spun canadienii pe aici ca baieteii vin pe lume early si fetitele late...la noi prima oara s-a potrivit cel putin, ramane de vazut a doua oara ...
Cristina
le bébé
33w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
angelynna82 spune:
Neatza burtici
O
?
CD felicitari pt Mikul tau mare 
Alina bb se va intoarce mai mult ca sigur 
Danucu si Musette ma bag si eu sa vad pozele voastre 
Ultima oara am intrebat-o si eu pe dr de trusa epidurala, a zis ca o are spitalul dar oricum noi nu am stabilit cum nasc eu...asa ca mai ramane sa mai vb
I-am aratat lui tati ce am cumparat pt bblina (nu prea este el de acord, dar nu se intelege cu mine), a ramas placut surprins de sosetute...adevarul este ca sunt piese de rezistenta 
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
clau_geo spune:
neata burtici,
eu nu stiu ce sa zic de starea mea, aseara am avut contractii dueroase 9 intr-o ora, apoi s-au rarit si am adorm insa de fiecare data cand ma trezeam ma durea burta si se contracta. acum de dimineata au inceput iar, plus ca fac moale si pe chilot a aparut o pata ca de apa pe langa secretia obisnuita. Se poate sa se fii fisurat membranele din cauza contractiilor?
cum imi dau seama daca e lichid amniotic? eu mi-am pus un tampon de vata invelit in tifon si acum stau in pat cu picioaarele ridicate si astept sa vad ce se intampla.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 9 zile
babytza spune:
Neata burticutze 
Angelynna
pt cafeluta.
Cd ce grasunel ai tu acolo...

[b]Andreea ma bucur ca esti bine si ca ai ajuns acasa 
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and fetele, am iesit azi din spital dar sunt tare adormita de la pastilele pt tensiune, as dormi non-stop. Multumesc ca v-ati gandit la mine, sunt ok acum datorita pastilelor, bebe mai sta la mami pana pe 1 sept sper cel putin, atunci avem urmatorul control.Revin maine dupa ce citesc ce s-a mai intamplat, acum ma duc sa fac nani ca de-abia mai tin ochii deschisi, nici nu prea am dormit in spital. ![]() 36+ cu Mina AlexandraAMR 25 zile Poze |
cat ma bucur Andreea ca sti acasa si iti doresc sa duci cu bine sarcina pana la 1, si poate nastem in acelasi timp

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 9 zile