Mamici norocoase de sept-oct 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Deci ca sa completez datele despre Alexandru a lui BOO. 3170 gr, 50 cm, par si unghii lungi rau. Operatia a durat 3 ore la ea pentru a rezolva tot ce era pe acolo (aderente, endometrioza, verificat trompe) in fine tot ce trebuie. Si am vazut bebele in poza si pot spune ca seamana cu ea. Oana era bine, avea niscaiva dureri, nu de la operatie propriu zisa si incepeau sa ii dea pe cateter ca sa ii mai cedeze.

kid am reteta pentru trusa de epidurala si pentru anestezic, merg luni cel tarziu sa le cumpar de la Farmacia Academiei, stiu lectia de la prima nastere. Merci oricum.
simodina la mine au folosit trusa si anestezicul meu la prima nastere desi aveau si ei.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Simodina merci mult de tot de detalii.si merci si pt complimente.Tu cum mai esti?domnisoara Mara sta acolo cumintica si asteapta programarea nu?F bine,hai ca mai e f putin!

Muuh mie nu mi se pare corect sa folosesca trusa mea atata vreme cat spitalul o are in dotare,de ce fac chestia asta?adica indiferent ca ei au sau nu truse, vine si iti zice ca nu au si sa-ti cumperi????Nu ma mai joc!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!

37+LUCA

AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Felicitari mamiclor, sa va traiasca bebeii sanatosi, cuminti, mancaciosi si norocosi!
raportez si eu o zi tare incarcata:
-schimbat permis auto
-analize titrare anticorpi
-am dat comanda pt dulapul din camera copiilor
-mici cumparaturi
Maine o iau de la capat plecam in Ungaria pt a definitiva lista cu pempersi, servetele, creme, baxuri, baxuri....ca nu voi iesi prea curand din tara!
Va pup pe toate si duminica sa gasesc numai vesti bune!

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Cand va aud pe voi cu bebe care misca si e super activ eu nu stiu ce sa mai zic. La mine a miscat incepand cu saptamana 21, finut si doar de cateva ori pe zi (in special dimineata si seara) pana in saptamana 29. Intre saptamanile 29 si 32 a fost activitate maxima (singura perioada in care a miscat mult). Acum trebuie sa-i vorbesc, sa-i pun muzica, sa-l stimulez ca sa miste daca vreau. De la sine misca doar dimineata si seara sau noaptea. Nu prea ma simt in siguranta daca nu-l simt dar se pare ca e din cauza ca am placenta anterioara. La eco bebe a fost tot timpul activ, banuiesc ca misca dar nu simt eu foarte bine.

gargaritza85, si eu mai am uneori perioade cand nu pot respira usor dar e normal in luna a 8 a.

clau_geu, singurul simptom e pipi des dar m-am obisnuit, e asa din luna a 5 a. Si inainte de sarcina mergeam des la pipi pentru ca beau multa apa.

Da, andy.p, doar ca am exagerat si nu trebuia. Dar am prea multa energie, nu pot sta locului desi ar trebui.

Eva, si eu ca tine, ma simt din ce in ce mai pregatita sufleteste pentru marele eveniment (mai ales de cand am aflat ca se grabeste bebe). Sunt chiar nerabdatoare uneori. Noi am pus pe lista de cadouri ce nu ne trebuie chiar in primele zile, in rest am luat tot, zic eu.

CD27, ce Mik mare ai tu acolo. La 39 de saptamani va fi un grasun.

Va pup pe toate.

Weekend placut.

35+

Baby inside

Mergi la inceput

Cd felicitari pt bebel grasun!Stai linistita ca atata vreme cat e in burta nu are ce sa pateasca de la cordon si poate pana la nastere si-l desface.

Joy felicitari pt bebelina!Si sa stapani sanatosi cumparaturile.care carucior brevi l-ai luat?si noi tot un brevi 3 in 1 am luat de asta te intreb desi banuiesc ca tu ai luat culoare de domnisoara si nu de domnisor cum am luat eu.

Astazi mi-a zis si mie cineva ca mi s-a lasat burta dar eu nu o vad!

37+LUCA

AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Simodina merci mult de tot de detalii.si merci si pt complimente.Tu cum mai esti?domnisoara Mara sta acolo cumintica si asteapta programarea nu?F bine,hai ca mai e f putin!

Muuh mie nu mi se pare corect sa folosesca trusa mea atata vreme cat spitalul o are in dotare,de ce fac chestia asta?adica indiferent ca ei au sau nu truse, vine si iti zice ca nu au si sa-ti cumperi????Nu ma mai joc!

37+LUCA

AMR 20 ZILE

1. anestezia epidurala este o optiune si din cate stiu nu intra in costul operatiei suportat de stat.
2. depinde de la doctor la doctor ce si cum cere. Eu data trecuta am adus nospa si eferalgan perfuzabil pentru ca la internare mi-au zis ca nu au.
3. daca tot o cumpar sa o si folosesc ca dupa nastere nu mai am timp sa umblu sa o plasez.

Eva ce ai scris in adeverinta? ca trebuie si eu sa mi-o fac sa o stampileze sotul la firma.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

CD felicitari pt voinicel
musette tare frumoasa esti si cu rochitza aia...m-ai dat pe spate...foarte bine iti sta
danucu

30+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Joy felicitari pentru domnisoara isteata si cu spirit de orientare.

Danucu stai linistita, bebeloii au si ei ritmul lor. A mea se intindea numai, acum tropaie dupa masa zici ca a papat energizant, in rest e cumintica.

Simodina da, e mai bine acum numai ca eu nu l-am mai vazut pe bebe demult, analize nu stiu ce sa fac... O sa ma duc la doctorita de familie sa vad ce zice ea.
Oricum ar fi bine sa stea cuminte bebelina, ca abia luni vin mesterii sa ii aranjeze camera.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Gargaritza merci mult!Esti o draguta ca intotdeauna!

Muuh iar ma apuca nervii cu sistemul medical din ro,asa ca nu mai zic nimic.in adeverinta eu stiu ca trebuie sa scrie ca esti angajata la societatea X,cu asigurarile platite la casa de asigurari Y si ca s-a eliberat adeverinta pt ati servi la spital.

37+LUCA

AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

MARK THEODOR
ALEXANDRU
bine ati venit!!! mamicilor refacere rapida.
CD, felicitari pt grasunel!
musette, ai stat tu pitita, dar acum ce mamica frumoasa!
ca urmare a faptului ca ieri dr ne-a vazut pe masa , azi am fost la eco, aici la noi si l-am vazut pe Cipri, e f bine, dar in prezentatie pelviana.

alexa simami

Mergi la inceput